Seviyor mu kullanıyor mu?

Bu çocukla tanışalı çok olmadı. Beni ekledi ve ardından aramızda 2 durak olduğunu öğrendik. 1 hafta ya konustuk ya konusmadık iş çıkışı buluşmak istediğini söyledi. Gecenin Bi köründen bahsediyoruz. Bende ailem her ne kadar sıkı olmasına rağmen gittim. Belini kavrasam yeter falan dedi. Yanına gittiğimde ona kızdım beni bu saatte aşağı indirdiği için. Özür dileyip kollarını açtı. Kollarının arasına girdim. Tercihlerden dolayı yeterince baskıya maruz kalmıştım. Bana sarılmak iyi gelmişti. Tabi konustugumuz süreç boyunca benden hoslandıgını hissetmiştim. Ama pek yuz vermemiştim. O günden sonra karşılık verdim ona. Gözlerini incelediğimde göz bebekleri kocaman oluyordu bana bakınca. Saçlarım yüzüme gelince yüzümden çıkarıp elmacık kemiğimi ve yanağımı öptü. Çok güzel olduğumu söyledi. Güldük eğlendik konustuk. Hayatımdaki ilk buluşma buydu. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyordum. Çok tatlı gelmişti bana. Kötü hissediyordum. Bana iyi gelmişti. Aramız o günden sonra daha iyi oldu. Bana çıkma teklifi edeceğini öğrendim. Fakat içimde Bi huzursuzluk var ona karşı. Güven problemlerim var. Bundan ona bahsettim. Üstesinden geleceğimizi söyledi. Beni öpmek istemesi falan beni kullanıyor mu acaba hissiyatı uyandırıyor. Bilmiyorum açıkcası çok kız da takip ediyor. Ne yapmalıyım? Beni cidden seviyor mu?
Seviyor mu kullanıyor mu?