Evine temizlik için gittiğim adam benle evlenmek istiyor ama üniversite sınavını kazandım. Ne yapmalıyım?

22 yaşındayım maddi sebeplerden ötürü 18-19 yaşlarım da başlayamadım okula.
Hasta anneme baktim uzun süre vefat etti geçen sene kendimi toparlamak için bir temizlik şirketin de işe başladım. Babam ile abim müsade etmedi başta kız başına ev işi falan deyip itiraz ettiler ama arkadaşım bende gidiyorum gelsin deyince müsade ettiler. Bir eve temizliğe gidiyorum 1 senedir. Maddi durumu çok iyi olan bir kadının evini temizliyor gerektiğinde yemek bile yapıyorum. Şimdi bu kadın kocasından ayrılmış. Bir oğlu var 33 yaşında tekerlekli sandalyede adı Akif iyi bir okulda hukuk fakültesini bitirmiş ama sonra trafik kazası geçirmiş ve uzun süredir yürüyemiyor rehabilitasyon desteği alıyor. Onunla tanıştık sürekli gidip geliyorum temizlik için. Hem para kazanıyordum hem iş yapıyordum hem de o yorgunlukla ders çalıştım arada benimle konuşmaya çalışıyor sohbet ediyoruz.
Eli yüzü düzgün temiz bir adam gerçekten diksiyonu tecrubeleri hayata bakışı falan çok iyi. Kendimi onun yanında çok iyi hissettim. Bana dedi ki sen bana iyi geliyorsun sende eğer istersen evlenmek hayatımı birleştirmek çok isterim. Hayatımda gördüğüm en temiz akıllı efendi kızsın falan. Bir şey demedim çıktım geldim eve. Sınavı da kazanmışım hemşire olmak istiyorum ilk defa üniversiteye başlıyacam arkadaş edinip eğitim hayatıma geri dönecem.
Ne yapsam? Hissettiğim şey aşk mı ilgi sevgi eksikliğimi bilmiyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Yani duygularımdan emin olamıyorum. Hiç sevmedim ve sevilmedim ki
Evine temizlik için gittiğim adam benle evlenmek istiyor ama üniversite sınavını kazandım. Ne yapmalıyım?