Beyler yargılamayanlar cevaplasın?

Onu çok seviyorum evli 4 çocuğu var ama ben seviyorum birde başkasından var ama seviyorum abim in arkadaşı25 yıllık arkadaşı ama ben seviyorum abim konumla takip etmesi riskine rağmen biz hep buluştuk ama bir yılda 8 9 kere falan beni seviyor musun dedim ben kimseye demedim bu zamana kadar diyor var mı ya böyle bişey bi kere bile seni seviyorum demedi ben bi tane daha başka birinden olan çocuğu sorguladığımda benle ilk görüşmesinde ayrılmışlarmış bunlar beni yara bandı olarak kullanmış niye ben diyorum ilk konuşmamız bana iyi geldi diyor bunu neye yorumladım yara bandı olmuşum ona orada değil mi benim sevgim karşılıksız mı ben anlıyamıyorum kafayı yicem aramıyorum onu ayrıldım yoruldum ayrılalım iyi olur dedi o başka birinden olan kızın yanına beraber gidicez dedim beni görecek dedim ilk başta evet dedi 1 hafta içinden buluşucaz diyince hayır dedi çocuğumu kimse görmedi sen de görmücen dedi ya resmen kızın beni görmesini istemedi demi birde neymiş seviyorum diyemezmiş diyemezsin lan tabi sevdiğin varmış senin beni kullanmışsın lan sen ya abimle kavgaya karışmışlar ayağından yürüyememiş arayamadım ben bunu biliyor musunuz kendimi zor tutuyorum sözlerimin arkasında durmalıyım demi aramamalıyım bugün hıçkıra hıçkıra ağladım biran önce unutayım diye yalvardım Allah’a
Güncellemeler
1 yıl
Ona çok kaba sözler söyledim gelir mi döner mi sizce benim merak ettiğim şu bu kadar yıllık arkadaşını kaybetme riskini göze ala ala benimle niye olmak istesin?
Beyler yargılamayanlar cevaplasın?