Ben son olarak peki dedikten sonra dört gün geçti ne o nede ben yazdım :( pat diye gitmesi ağrıma gitti :(

Ben son olarak peki dedikten sonra dört gün geçti ne o nede ben yazdım :( pat diye gitmesi ağrıma gitti :(
Normalde okumam üşenmedim okudum, sen şimdi bi süre ara ver sonra olduğun yerden (olmasan bile bişey bul) bi hikaye patlat bak nasıl yazıyor 🤭🤭
Teşekkür ederim okuduğun için 🙏ben dayanamayıp sildim numarasını bir arkadaşımla paylaştım çok duzmece geldi bna dedi sil dedi bna da mantıklı geldi sence geri gelir mi veya mesajları gördün derdi ne :(
:((
Keşke numaramı silip engel atsaydı bu kdr zoruma gitmezdi
Bu İzmir'e gitme muhabbeti yalan mı dersin
Nasıl yazıypr sana dedin ya yazar mı sence tekrardan
Nasıl anladın
Konuşmak istemiyorum demek bu kdr zor mu ki :(
:(( ne diyim acı
Doğru söylüyorsun tabiki bir hikaye patlat nasıl yazacak dedin ya ilk yorumda durumlara bakıyordu çıkıyordu wp den o kdr durum attım yazmadı :(
Cevap
4Cevap
ilişki yaşadıktan sonra bırakıp gitmiş gibi geldi bana
İlişkiye girmedik
Sohbet öyle bir izlenim verdi bana da ona istinaden söyledim açıkcası
Çok güzeldi hersey birden bire böyle oldu son olarak peki dedim kaldı öyle anlayamadım gitti :(
Demek ki gelip geçici bir şeydi seven insan yazar sonuçta
Zaten geçen hafta buluştuk ertesi gün güzel konuştuk pat diye beni gönderecekler dedi koptu öyle
Büyük ihtimalle ilk buluşma da daha fazlasını beklemiştir belki senden
Yüzeysel bisey oldu ertesi günü gayet iyiydi foto çekinseydik keşke dedi kokunu özledim vs dedi akşamında pat diye İzmir muhabbeti çıktı okudun mu o kısmı
Hepsini okudum ya. Bence kokunu özledim diyerek sana gönderme yapmış senden de bir cevap alamayınca uğraşmak istememiş. Yüzeysel dokunma yetmemiş olabilir
Bilmiyorum çok ağrıma gitti yazmaz heralde daha dimi numaramı neden silmiyor peki
Neden silmediğini bilmiyorum açıkcası ama ben bana böyle birisi yapsa tekrar konuşmazdım yazsa bile yüzeysel bir şeyler yaşayıp yazmamak saçma
Sence bu İzmir muhabbeti gerçek mi çünkü ne olduysa o muhabbetten sonra oldu :(
Bence değil aksine yeni birisini bulmuştur KS den tanıştıysanız
KS den değil ya ne KS si :)
Bilmiyorum yine de ağır geldi bari numaramı silseydi 🥲
KS den tanışıyor bir çok insan da acaba mi dedim silmiyorsa belki ileride seni kullanmak icindir
Çok kullanır 😀yok burdan değil dediğim gibi yüzeysel zaten ilk mesajları gördüysen çok sevecen samimi geldi bna pat diye böyle davranması zoruma gitti
Benim de bir arkadaşım var da yüzeysel diye diye neler yaptı 🤣🤣 Senin alternatifin olmasa bırakmazdı
Nasıl yani alternatifim olmasa bırakmazdı anlamadım
Yani yerini dolduracak bir başkası vardı ve onu o çağırdı oda gitti
Bilemeyiz ki belki birden fazla kişiyle görüşüyordu sen olsan örneğin benimle iletişimi neden keserdin gerçi kesilen birsey var mı ortada tam bilmiyorum ne o nede ben yazdım örneğin ne olduğunu öğrenmek için arayıp soradabilirdim ben bir kenara çekilip hersey olacağına varır diyip numarasını sildim sadece
Heralde fark bile etmemiştir sildiğimi fark etse belki oda silerdi
Benim de konustugim insanlar var 2 3 gün yazmayınca pek umursamıyorlar ama brn yazıyorum yazdıkça iletişim devam ediyor ama bu sağlıklı bir iletişim değil bana göre seven insan zaten yazar beklemez demek ki seni umursamadığına gore önemli değilsin onun için
Bende yazmıyorum ama sjsksk işin komik kısmı bana gideceğini söylediği günden beri umursamadım hatta wp den birçok durum paylaştım oda bakıp bakıp çıkıyordu misal ben yazmadım etmedim umursamadıgomı ona gösterdim belki oda benim gibi beklenti de yazmamı bekliyor olabilir mi
Yazmam asla o ayrı muhabbet dedin ya umursasa yazardı eee bnde yazmadım
Demek ki ikinizin de birbirine karşı bir beklentisi yok ki o anlık hoşuna giden duyguları istiyorsun bence sen her insan ilk tanıştığın da yaşar ya bu duyguları ondan olabilir belki
Şöyle izah etmek istiyorum misal son olarak ben peki diye yazdım ya sonra ne o ne ben yazdım dimi her ikimizde yazmadığımız için ben o umursanıyor diyorum belki de oda benim için umursamıyor diyordur fakat ben içten içe umursuyorum bunu ona göstermiyorum gurur yapıyorum
Yani sence benden mesaj atmamı bekliyord mudur
Bekliyor olsa bile 2 3 gün sonunda kendisi yazardı bana da aynısı yapıldı ben ufak da olsa değer verdiğim için kendim yazdim
Durumlarıma bakıp yazmaması canımı sıkmıyor değil her insanın tabi kişiliği farklı misal ben bekliyorum yazmasını ama asla yazmam
Aynısını yaşadım ya sevse yazar kesinlikle seni cepte tutuyor sadece
Pekala o öyle düşünmeye devam etsin o zaman öyle düşünüyorsa :) sildim mesajları numarasını falan inş yazar çünkü buluşacağı yere gitmicen m gider bekler öylece 😝
dfjsdfjsdf sende fena çıktın valla var ya intikama bak sfsdf
🤣🤣🤣🤣 ama yazmayacagına göre intikam hayaline de gerek yok zaten İzmir'e gidicem dedi yalansa yazamaz zaten yalanı çıkar 😂😂
Erkek milletini biraz tanıdıysam tadı damağında kaldığı için ya çok yoğundum yazamadım diyip yazar sfdfsd
Tadı damağında kaldığı için derken benim mi tadım?
Kıyafet üstünden dokunduysa sana yani bir şeyler hissettiyse senden aldığı haz :D
Yok onu demiyorum sandım ki mesajlardan böyle bir sonuca vardın öyle sandım yazmadığına göre İzmir'e gideceğini bide söyledi yazamaz daha yalanı çıkar yanlış mıyım 🤣🤣
Yok mesajlar da da zaten onu belli etmiş :D kokunu özledim eve çağır gibi bence ben öyle hissettim :D günü birlik geldim seni özledim filan der belki sdfdsfsd
Sen erkekleri tanıdığını söylüyorsun yazar diyorsun ben ise dört gündür ses yok yazmaz diyorum sjsjshs bakalım kim haklı çıkacak 😂
Yeterince yüzeysel tadına vardığını düşünmüyorum ben açıkcası sfsdfd
Telefonda konuşurken bakire olduğumu belirttim ikinci buluşmada da olmayacağını anladı zaten bna dedi ki o esnada sana öyle yaklaşırım ama bence de yapma bunu dedi hani birliktelik olmayacak bunun bilincinde hala aynı mı düşünüyorsun :))
İlla bakireliğini almasına gerek yok ki yazması için bir çok nokta var daha onu yeterince tatmin edecek bence :D
Mesela? Bak söylemesi ayıp o an tatmin olsun diye istersen arkadan deneyelim dedim girdi birkaç. Saniye sonra bsaldı bna dediki ben arka sevmiyorum ondan böyle oldu falan pat diye bsalınca bna nedense bahane gibi geldi arka sevmiyorum demek üstüne yladım da çok hoşuna gitti eee ne kaldı ki hala yazacak diyor musun :))?
tadını alamamış ki :D Tecrübesi olmadığı için de erkenden boşalmış bence Göğüslerini emmek isteyecektir 1 2 hafta sonra tabi başkası yok ise :D
Oda oldu ön dışında hepsi , başkası varsa silsin numarayı bende onu diyorum işte hala yazacak erkek milletini tanıyorum diyor musun 😀
O Kadar şey yaşadığını bilmiyordum canım valla sende sdfsdfdsf Yüzeysel dedin neler çıktı sdfsfdssf
Ya işte öyle oldu ofisindeydim ikinci buluşmada sence arkadan deneyelim dediğim için soğudu mu benden? Erken bsalınca ben arka sevmiyorum sevmediğim birsey olunca erken oluyor dedi kaç kere tekrar ederek ondan olabilir mi
Yok ya alakası yok :D Seni iyi becerememiş hakkını verememiş utanmış en sonunda böyle bir bahane bulup ortadan yok oldu bana göre. Gitmeden de vajinal hariç her şeyi denemiş zaten neyi sevecek başka sdfsfds
Ama bak bu dediğin bu yüzden olmadı bu İzmir muhabbeti bu olaydan önce oldu diyorum yani bunları İzmir muhabbetinden sonra yaşadık
Misal bunları yaşayıp İzmir'e yollayacaklar dese derim işini gördü gidiyor ama bu yaptığımız şeyden önceydi
Yani erken bsalıp ben arka sevmiyorum diye üst üste tekrar etmesi kötü hisssettirdş ne alaka hayır deseydi o an
O Zaman mantıken kafasında bence bunu daha önceden planladıydı ne kadar süredir tanışıyorsunuz bilmiyorum ama seninle de birlikte olmak istedi baktı yapamıyor en iyisi mi daha önce bu çıkarttığım planı devreye sokayım dedi. Erkekler bahane üretmek de üstlerine yoktur :D
Becerememiş ya :D Arka sevmeyen erkek olabilir mi sence erkekler anal diye yanıp tutuşuyor
Geçen pazar buluştuk bir hafta önce gece beşe kadar beraberdik dans falan ettik sahile gidip oturduk bana beni sevdin mi dürüst ol falan yaptı ne bilim o kdr önemser gibi davranıp tüymesl tuhaf hadi desem beni beğenmedi ısınmadı numaramı ısrarla almazdı ertesi gününde bu kdr sevecen davranır mıydı sence keşke foto çekinseydik videolarımızı bna da st der miydi bilemiyorum
Yani erken geldi diye utandı mı bilmiyorum belki de utandı sevmiyorum diyip bahane etti sıdksks
Senin için sorun olmazsa takip atsana mesajdan daha rahat konuşuruz burası epey çok oldu dffgdfg. Erkekleri anlamak gerçekten çok zor anlayamazsın hani istesen de insna biraz göğüslere boşaltır sdfsfds
Ondan çok sen bırakıp gitmişsin gibi geldi bana da ruhsal olarak iyi gibi değil bir nasılsın diye sorman gerekirdi bence yanında olman lazımdı
Olumlu konuşan bi sensin Şu an ama çok isteksiz konuşmamış mı son konuşmada
Çok düzöece gibi değil mi sence de
neler yasandi oyle ya biseylwri sormak istedim de gzlsin ya
Ya yüzeysel di bişey de yoktu numaram onda duruyor hala ben sildim onun numarasını dayanamayıp :(
mjayatsn tpedrmsn mjdn kmusk
Anlamadım
takp edrmsn mjatsam
Engelledi mi yaz istersen bi
Hayır ben sildim numarasını
o değeri bana verseydin keşkeee
😂 😂
Noldu?
Baya ağır
Attığın ss leri okudun mu :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?