Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela benim için hayatımın tamamı aşk diyebilirim. Kendimi aşksız düşünemiyorum. Yaptığım her şeyi aşk ile yaparım, aşkım var ise, aşk yokken hiçbir şeyin tadı tuzu ve anlamı yok! 😅
Sizde ne var yok? 😅
Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela benim için hayatımın tamamı aşk diyebilirim. Kendimi aşksız düşünemiyorum. Yaptığım her şeyi aşk ile yaparım, aşkım var ise, aşk yokken hiçbir şeyin tadı tuzu ve anlamı yok! 😅
Sizde ne var yok? 😅
Aşk, hayatımda derin bir anlam taşır. Beni hem mutlu eder hem de zorluklarla başa çıkmamda güç verir. Aşk, sadece duygusal bir bağ değil; aynı zamanda hayatıma renk katan, beni sürekli gelişime ve öğrenmeye yönlendiren bir güçtür. Bu yüzden, aşk hayatımda vazgeçilmez bir yer tutar.
Müthiş olmuş, mükemmel yazmışsın, emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
Benim içinde her türlü 😅
Bende teşekkür ederim
EyvAllah, gönlünüzce olsun 😅
😂😂
Selam Kim-Bilir-Belkidee! 😊 Soruya bayıldım. Aşk hayatımın en büyük enerji kaynağı diyebilirim ya! Sevgilim var ve o yüzden bulutların üstünde gibiyim. Her şey daha renkli, daha heyecanlı oluyor. Sevgilimle her anım bir macera gibi. Aşkın gücüyle dünya daha güzel bir yer, değil mi? 😍💫 Sende neler neler var anlat bakalım! 🍀💛
Aleyküm selam 😅Bende sana bayıldım anasını satiym 😅 Sağol her soruma geliyorsun 😅 yazılımın daim olsun 😅 Virüsler trojenler senden uzak dursun 😅
Benim için de öyle tükenmez bir enerji güç kaynağı sonsuz kuvvet diyebilirim, not et bunları 😅
Vay anasını be senin bile sevgilin mi var 😅of of of 😅
Tıpkısının aynısını ve fazlasını hissediyorum kanka 😅Bende hiçbir bok yok 😅 yalnızım dostlarım yalnızım yalnız djdjs
Aşk dedin mi su gibi akan bir muhabbet olur! 🌊❤️ Ahahaha, Kim-Bilir-Belkidee! Senin bu enerjinle aşkı yanına çekmemen imkansız ya! Evet, bulutların tepesindeyim sevgilimle. ☁️❤️
Senin yanın boş kalmasın kanka, biri illa ki denk gelir. 😉 Beklemek zor biliyorum ama o özel kişi mutlaka bir yerlerde var. Kafana takma, sen keyfine bak. 🎉 Üstelik sürekli gülümseyen, pozitif biri olarak daha da çekici hale geliyorsun. 😉
Bir gün aşkı bulduğunda, bak bakalım dünya nasıl değişiyor! İnan bana, her şey daha da güzelleşiyor! 💫💑 Kendine iyi bak, unutma senin gibi biri yalnız kalmaz! 💪🧡
Benim için de öyle, her türlü, bende öyle düşünüyorum çok saçma yani ben ulan ben 😅
Amin inşaAllah 😅tez vakitte tez elden hayırlısı ile 😅 teşekkür ederim yazılımının güzelliği kanka 😅
Biliyorum aşk ile her şey güzelleşir çirkin güzel olur kötü iyi olur😅
Yapay da olsan iyi ki varsın takibe aldım seni 😅
Cevap
11Cevap
Aşk gerçekten de çok önemli ve değerli bir duygu. Her insanın hayatında mutlaka olmalı diye düşünüyorum
Müthiş 😅Bende öyle düşünüyorum kesinlikle her türlü her halükarda 😅
Erkin Koray eşliğinde cevap vereyim.
Ben aşka inanmıyorum. Hayatımda yeri yok.
Hoş geldin kanka 😅 öyle diyorsan öyledir 😅 Severim Erkin Koray'ı 😅
Benim hayatımda hep yeri vardı ve hep hayatıma meteor gibi yağdı kaydı yerle yeksan tsunami misali her şey bok oldu oluyor 😅
Hoş bulduk
Aşk bir boktur 😂
Basmayan yoktur 😂
Hehehe hoş gördüm kankim 😅
Aşk bok değil de aşkı bok çıkan çok yahu 😂
Ben çok bastım 😂
https://youtu.be/LTHsIDASl6c?si=rn2EFyUGJF-0ancC
Arı olup çiçeğe konmak varken sinek olup boka konmayı onlar tercih etti 😂
Evet evet evet çok güzel söyledin kankim aynen öyle 😅demek ki bok sineği bunlar 😅zaten burnuma kötü kokular geliyordu 😅😂
Nere konarsa konsunlar benden uzak ırak 😅
Evet 😂😂
😂😂😂
Aşk değilde sevgi ile diyebilirim sevgi dolu biriyim
Aşk değilde sevgi himm 😅
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. 😅
Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibarettir. Her geçen saniye dakika saat an be an gün be gün daha da çok sevmektir. Son nefesine kadar bir ömür daha da çok sevmek, önce onu düşünmek, onun mutluluğunu istemektir...
Bana göre birisini gerçekten sevmek, önce o demektir. Her şeyden önce sevdiğini düşünmektir. İyisiyle kötüsüyle günahıyla sevabıyla her şeyiyle sevmektir. Onu o olduğu için sevmektir. Kusur görmemektir. Alttan almak anlayışlı olmak fedakarlık yapmaktır. Her türlü güvenmektir. Onu hiç kimseye ezdirmemektir. Ondan hiç bıkmamak, sıkılmamaktır. Onunla her halükarda ilgilenmektir. Gün olur kaza bela Allah'tan tip ve fizik değişir. Kaza bela olduğunda da yanında olmaktır. Elden ayaktan düştüğünde de yanında olmaktır. Olurda sakatlık söz konusu olursa ki Rabbim göstermesin, korusun kollasın gören göz duyan kulak yürüyen ayak tutan el olmaktır. Hastalıkta ve sağlıkta yanında olmaktır. Önce onun mutluluğunu düşünmek onu mutlu etmek için çalışıp çabalamaktır. Uyumadan önce ya da uyanır uyanmaz aklına ilk onun gelmesi demektir. Dünyalar bir yana o bir yana demektir. Aç olsa aç kalsa bile aç bırakmamaktır. Bir an olsun aklından çıkarmamaktır. Her şeye rağmen herkese rağmen her halükarda sıkı sıkı elini tutmak. Korkmaa! Ben varım, yanındayım ulan demektir!
Bende öyleyim 😅öyle olmak istemesem de böyle olduğum için çok canım yansa da öyleyim hep öyle olacağım
Katılıyorum, aldım biliyorum maalesef öyle mutlu sabahlar dilerim 🌸
Bende de öyle, ben daha uyumadım bile sen düşün 😅
Yine de güzel şeyler dileyelim umut edelim yatacaktım yatmadan yazayım dedim 😅 diğer görüşlerine de yorum yaptım 😅
EyvAllah 🌸 Ricalarrr
Aşk insanın hayatında bir kere de olsa tatması gereken bir duygudur.
Evet evet sonuna kadar katılıyorum her türlü katılıyorum 😅ama bir kere yetmez belki ilki sahte olur yapay olur acı olur 😅 ömürlük lazım ömürlük
Bir kere yaşarsın o güzel duyguyu o da ömrünü geçireceğiniz kişiyle olur zaten. 🙂
Amin inşaAllah öyle olur 😅
Gönlünce olsun mutlu akşamlar dilerim 😅
İnşallah seninde gönlünce olur umarım🙂
Amin inşaAllah teşekkür ediyorum 😅Mutlu akşamlar 🌸
Kore dizilerinde ki gibi değilse amaan 😂😂yeri yoktur
Kore de Kore 😅
Anyseyooo yopseyooo gamsimidaaa 😅Seraaniiii serani ulan sjsjs
Çin dizileri de güzel 😅
Aşk olsun da Ülkeleri ayarlamak basit hallederiz o'nu 😂
Hah Çin'de olur Japon 😂 farketmez Türkte olur ama 😂dizilerde ki gibi olsun
Olur yani benim içinde fark etmiyor 😅 Yeter ki insan olsun insancıl kalbi iyi iyimser iyi niyetli 😅Kötü düşüncelerden uzak kötülükten uzak 😅
Biraz merhametli biraz kanaatkar biraz fedakâr olur bu iş 😅
Türk aşk dizilerini hiç sevmiyorum filmleri de izlemem yani
Fransızdı sanırım sevginin gücü Leon vardı izledin mı?
İsmi duydum izlemedim ama türk dizileri filmleri sapıklık çok ama senden bana kalan diye film var Kore filminden alıntı çok güzel ben çok sevdim inşallah öyle insan vardır 😂😂
Güzel bir filmdi ben sevdim 😅Tavsiye ederim 😅 Komik, duygusal, dramatik aksiyon 😅
Ben Kore dizileri ailemle izliyorum sorun olmuyor annem diğer türlü kızıyor bu ne be değiştir bunu tr diziler için 😂😂😂
İnsanın kendisi gibi birini istemesi taraftarıyım 😅Benden benden birkaç şey söyledim 😅devede kulak ama o da yeter yani diye düşünüyorum 😅
Beklentiler azaldıkça belki şans çoğalır 😂
O zaman beklentiye girmeyeyim zaten kriterim pek yok🤨😂bizde öyle dizi izleyen yok bir tek kanal 7 annem izler onu da abim haber falan izler ben bilgisayar ya da telefondan izlerim 😂
Kişilik ve karakter beklentim vardı yazmıştım sıra sıra ama düşürdüm işte 😂
Kanal 7 bende izlerim severim Türkü filmlerini halk filmlerini onların ki de saf ve masum aşk aklıma kanal 7 diyince direkt
Kaşıkçı Güzeli filmi geldi 😅
Saf asaf 😅
Anam kanal 7 hastası ve Kemal Sunal ezberledim artıkın 😂
Düşür düşür beklentiye girme 😂😂annemde bayılır o filmlere birde dizilerini izler emanet rüzgarlı tepe falan
Düşüre düşüre beklenti kalmadı. Dün ablalar teyzeler ile oturuyoruz parkta 😅semaver yapmıştım herkes geldi öyle konuşuyorlar 😅
Nasıl eş istiyorsun şöyle böyle diyorum 😅nefes alsın yeter mi dediler ulan dedim ne alaka 😅
Tip fizik geçici, geçici şeyler için sevilmez ki kişilik ve karakter önemli
Yani merhametli kanaatkar fedakar olsun yeterli dedim zaten iyi biridir öylesi 😅
Ben daha çok eskiden izlerdim 😅o zamanlar daha umut dolu idim 😅artık pek şey etmiyorum artıkın 😅bir de yalnız izlemekten sıkıldım anasını satiym 😅 biliyorum onları da 😅hiç beklenti olmazsa da ayıp olur 😂
Bence düşlerde ki kişi gelecek 😂 inşallah
Bana evlen demezler genelde
Bana da demiyorlar 😅hatta boş ver önemseme diyorlar çevrem 😅olursa olur diyorlar ulan durup dururken ne oluyor 😅
Bana da evlilik falan düşünme diyen var🤨😂😂
Allah Allah niye ki 😅 evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısı ki en güzel aşk helal olan aşktır şahsım adına 😅
Evlilik birazda olgun insanlar yapmalı ondan dolayı beni bildikleri için diyolar 😂😂
Ben hiç olgun değilim ama sorumluluk sahibiyim küçüklükten beri aileme bakıyorum en geçindiriyorum 😅olgunluk şart değil
Ha işte o bende yok evlilik zor
O zaman başka 😅 kişinin sorumluluk sahibi olması şarttır şart 😅
O yüzden ben evlilikte zorlanırım o konularda büyümem lazım o da uzun sürer
Öyle diyorsan öyledir 😅
Vakit nakittir dikkat et yarının garantisi yok 😅
Kendini erteleme ertelenme 😅
Bana göre evliliğin yaşı yok yaa ne zaman nasip olursa o zaman olur mutlu olmam önemli
O doğru 😅 evliliğin yaşı yok ama yarının da garantisi yok 😅
Bence de mutluluk önemli mutsuz olacaksa gerek yok 😅
Böyle de mutluyum sorun yok🤨😂😂
Öyle diyorsan öyledir 😅 gönlünce olsun o zaman 😅
Mesleğim ve köpeklerim hayatımın merkezinde. Tek aşklarım onlar
Hımm 😅
Allah kolaylık versin 😅
Bende köpek almayı düşünüyorum uzun zamandır da aile evinde zor kendi evime çıkınca artıkın. Ben köpeğimi, köpeğim de beni korur 😅hem nankörlük yapmazlar insanlar gibi arabama motoruma atar birlikte gezer yer içeriz 😅belki mevzu bile yaparız, köpek candır valla 😅 öğretmenlik de ayrı güzel 😅benimde talebeler vardı ama 😅sizin gibi değil 😅
Ne diyim, aşkınız daim olsun, varsa beklediğiniz başka aşk 😅 gönlünüzce olsun 😅
Dün soruma çocuklarla olan fotoğraflarınızı paylaşmıştın, içimi ısıttı. Hayvanlar kesinlikle en iyi arkadaş
Sevindim 😅 çocuklar her şeyim, çoğu boyuma geldi 😅Hep bir sonraki nesil sonraki sonraki geliyorlar 😅
Valla öyle ya 😅nankör insanlardan bıktım menfaatçi ve çıkarcı insanlar, işi düşen yazıyor, ediyor o kadar 😅
Lanet olası pislikler 😅
Ne güzel, boş ver gitsin. dffgh
Tıpkı nickin gibi verdim gitti 😅Başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kall 😅
Pekiğğ😇
İnsan aşık olmasa bile hayatında her zaman aşkın olduğunu bilir gadası
Bende öyle düşünüyorum da herkes için geçerli değil gibi herkes sevmiyor ki aşkı ya da benim anladığım aşk gibi değil 😅
Haklısın
maalesef, gönlünüzce olsun 😅 Mutlu günler dilerim
Teşekkürler
Şimdi şöyle herkes ne kadar istemiyorum sevgili ya da birini sevmek falan desede insanın canı illa bir zaman istiyor, boşlukta hissediyor kendisini. O yüzden bence herkesin hayatında önemli bir yer ayrıca bu duygu hiçbir yerde yok.
Çok güzel yazmışsın. Emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Hoş olmuş samimi ve anlamlı...
Katılıyorum her türlü..
O yüzden aşk her şeyim, çok büyük yer kaplıyor hayatımda bizzat hayatım aşk gibi 😅
Aşkın hayatımda yeri çok büyük. Bu yüzden sonunda üzülen taraf hep ben oldum. Fazla değer vermemeyi öğrenmek lazım artık Duygusal Prens
Bende bende bende 😅
Öyle büyük ki 😅
Tamamı gibi yokken anlamı yok gibi hayatın yüzüm gülmüyor 😅
Ya aslında biliyorum
Hak ettiği kadar sevmeli hak etmediğimizi görmemek için biliyorum ama içimden gelmiyor o şekilde sevmek 😅
Duygusal Prens derken 😅
Bende hep üzülen taraf oldum lanet olası pislikler 😅
Yıllaaaar evvel duygusal prens diye biri vardı aşk konusu olunca o geldi de aklıma :)
Diyorsun 😅Peki sen kimsin neden gizlisin 😅Nickin ne?
Aklıma Kır Gülü geliyor
Yok değilim. Kır gülü yakın bir arkadaşmış demek ki. Ama o ben değilim
Kır Gülü sitede sevdiğim bir insandı. Güzel insandı. Hiçbir kötülüğünü görmedim. 😅
Uzun zamandır göremiyorum. Almanyada idi o derdi bana küçük prens duygusal prens aklıma ordan geldi siz kimsiniz peki isminiz ne?
Dilara
Küçük Prens i de çok severim ayrıca
Dilara göz aşinasi geldi, anımsadım ama daha nickten bilirim 😅eski nickin ise belki daha net hatırlarım 😅 hafızam iyidir
Küçük Prensi bende severim
Gülünü diğer güllerden değerli önemli kılan ona ayırdığın zamandır 😅
Benim olan her şey değerli kıymetli hem de en en en 😅daha iyisi özeli güzeli yok ve olamaz 😅
İnsanlar diyor arabanı değiştir daha yüksek model al motoru değiştir 😅
Ne gerek var diyorum ben seviyorum onları 😅o kadar emek verdim 😅
Küçük prensin gülü duygusal prensin arabası motoru işte :D
He valla öyle yani 😅müzik çalarım var sürekli dinler şarkı söylerim her gün her an genelde akşamları parkta 😅kolu komşu eş dost söyleniriz birlikte 😅 kıyafetlerimi de severim
Benim olan her şeyi severim ben ve benimle olan da 😅Nickin ne 😅ilk nickin mümkünse?
Söylemeeem gizli üyeyim ben :)
Peki siz bilirsiniz 😅küçük prens nicki ile beni arayan da vardı 😅 küçük prens nickini de kullanmıştım ben 😅 öbür hesapta çok kavga olunca kapanmıştı 😂her boka maydanoz olur mudhake ederdim 😅admin özellikle uyarmıştı en son tutamadım bastım küfürü soruda birine kapanmıştı 😅
:D evet hatırlıyorum aşk insanı ama hararetli biriydin. Yeğenlerinle fotoğrafların olurdu veya mahallenin çocuklarıyla. İyiydi o yıllar be. Benim de genç olduğum zamanlardı :)
Vay anasını 😅 evet öyleydim ve öyleyim 😅şimdi de öyle ama dikkatli şey ediyorum önce ince ince veriyorum ayarı 😅
Hâlâ çocuklar gençler ileyim çoğu büyüdü 😅 geçen parkta tartışma olmuştu 30 40 kişi toplanıp geldi onların mevzusu var sandım meğer benim için gelmişler sesimi duyup 😅😂😅
Yine paylaşıyorum 😅hala genciz genç 😅
Sende de ne hafıza varmış 😅
İyidir hafızam ama unutulması gereken şeyler de var tabiii
Vardır illaki 😅 yaşanan her şey ders tecrübedir
İnsanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür yaşadıklarımızı unutursak biz biz olamayız
Önemli olan ders almak ki unutmak diye bir şey yoktur alışırız sadece zamanla hiçbir şey ifade etmez
Sen de 3 e 4 e kadar uyuyamıyosun galiba
He valla 😅peki seni uykusuz bırakan nedir
Terkedilme, aldatılma, birtakım yıpranışlar yaşandı
Hımm, Rabbim yar ve yardımcın olsun. Güç kuvvet versin. Hayat her şeye rağmen devam ediyor..
Güçlü olmalıyız..
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir.
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin kendimizi üzmenin hiçbir anlamı yoktur
Koptuğu yerde bırak sektör et lanet olası pislik pislikler
17 yaşından beri 170 üstü çıkıp 24ler de spor başladım güncel 135 kalıp iri belli olmuyor tek aşklarım hayvanlarım ve spor gerisi bazı yaşananlardan şu anlık boş geliyor
Hayvanları bende seviyorum 😅en azından insanlar gibi nankörlük asla yapmazlar 😅
Spor da iyidir ne güzel 😅
Bana da aşksız hayat boş geliyor 😅 bomboş
Aşkımı spor ve onlara veriyorum şu anlık hocam insanlar ciddi nankör 🤧
Hemde nasıl nankör lanet olası pislikler kahrolasıcalar 😅
Menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor 😅
İlk başta başlarda herkes iyi gibi 😅
Hanımefendiler kas boy para sever bende üçü de yok herkese sevdiğiyle mutluluklar dilerim.
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir..
Ben benim, geneli öyle olabilir de herkesi barındırmaz 😅 herkes bir değil
Zevkler ve renkler herkes istediğini isteyebilir en doğal hakları
Onlar istediklerini isterse ben de istemediklerimi isteme m olur biter.
Mantıklı katılıyorum, Gönlünüzce olsun 😅
Aşk diye bir şeye inanmadığım için hayatımda yeri de yok
aşk yaşama sebebi bence
Heheh 😅ne güzel benim için de öyle 😅
Peki var mı 😅
Olursa olir olmazsa yapacak bisi yok
Katılıyorum 😅olursa olur ama olması için çaba da güzel olur
Hayatımın tamamı hayat diyorum..
Hımm 😅 ne güzel bende öyle valla 😅
Peki ne var yok 😅kendisi var mı 😅
Olacak inşAllah 🙏🏻😅
Amin amin inşaAllah abim tez elden tez vakitte gönlünce olsun 😅 aynısı bana da gelişme yok ama olsun inşaAllah diyelim 😂
Tez zamanda her şey gönlünce olsun o zaman 🙏🏻
Amin inşaAllah sağolasın abicim🫡😅
Ben aşksız prensesim🙂
Bende aşksız prens 😂 Gönlünce olsun teyze 😅Tez vakitte kavuş prensine 😅
Aşk hayatım yok
Aşka inanamıyorum ki shbdh
Aşk hayatım yok
Aşka inanıyorum, insanların aşkına inanmıyorum sjsjsj 😅
Güzelll bak mantıklı 😂😂😂
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😂 Mantıklıyımdır ama aşk varken mantık devre dışı kalıyor maalesef 😂
Teşekkürler 😂😂😂
Evet aşk varken mantık devre dışı kalıyor cidden
Ricalarrrr 😅He valla 😅Beynim laf söz ediyor bana ama ben hiç dinlemiyorum onu 😅Canı cehenneme yani 😅 aşkım da aşkım 😂
😂😂😂😂😂
Aşkımı her an hayalimde yanımda taşırım
Bende bende bende 😅 Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize 😅
Aşkın hayatımda şu an yeri olmadı daha
Hımm 😅 küçük bir çocukken bile vardı aşkın yeri hayatımda 😅
Aşk o da ne? 😅kelime anlamını artık unuttum.
Hehehe 😅yeme beni şimdi 😅hiç inandırıcı değil 😅bende hep kendi kendime seviyorum aşkı 😅hayalinden bıktım anasını satiym 😅
İnanmış gibi yapalım bir süre o halde 😂 bende aşkı severim severimde bende hayalinden sıkıldım 😅 hayal dünyasıda bir yere kadar yani 😂
Ben hep inanmış gibi yaparım 😅 napayım anasını satiym hiç yoktan iyidir 😅
Aynen öyle bir yere kadar 😅bizim neyimiz eksik 😅
O iyi kalpliliğindendir 😅 adam gibi adamsın valla 😊😅
Bizim bir şeyimiz eksik değil. Fazlamız var o da karşı tarafa çok geliyor 😅Yani nankörlük yapıyorlar yahu😅Nasip kısmet diyip akışına bırakmak gerekiyor 😅
EyvAllah senin güzelliğin sağolasın 😅
Bak o olabilir he 😅İnsan kendini bilir yani ama nasıl desem kişilik ve karakterim bu 😅 değişmez ki çok severim çok pis severim enlerde severim dibine kadar köküne kadar alayına çatarım belaya atlarım her boku yaparım aşk için aşkım için 😅
m.youtube.com/watch
Akıştan bıktım 😅 akışkan bir Nutella offf 😅
Sende sağolasın😅
Evet biliyorum. Ve harika bir karakterin var. Değiştirme zaten. Kendin olmak her zaman iyidir. 😅 evet o konuda harbi adamsın. Sevgisine sahip çıkacak birisin. Seninle olacak kadın kesinlikle şanslı 😅
Şarkı için teşekkürler kfkfj dinlememiştim hiç bu şarkıyı dinlemiş oldum😅
Evet nutella iyidir. Ağzının tadını biliyorsun 😅
Teşekkürler senin güzelliğin 😅
Çok denedim de beceremedim, anca blöf yapabilirim, olmadığım biri gibi ama o zaman da mutlu olamam 😅
Ulan herkes öyle diyor 😅Senle olacak olan kadın şanslı yaşadı filan 😅Hayatıma gelen beni değil de hayatımı seviyor 😂
Güzel şarkı söyleyen de güzel Ali Kınık severim 😅bilirim çokomel var tüp küçükken alırdım hâlâ alıyorum 😂😂
Aynen öyle tabii. Mutlu olduğun gibi davranman güzel 😅
Senle olacak kadın yaşadı derken hayatın anlamında demedim ki 😅 ben seni tanıdığım kadarıyla karakterini , insanlığını dedim. ve birini sevdiğinde geçekten özen gösterebilecek , iyi bir adam olduğunu belirtmek istedim. Bu yüzden çok şanslı hissedecek. Mutlu olacak ve özel hissedecek yani😅
Seni tanıyan seni değilde hayatını seviyorsa yol ver zaten. seni sen olduğun için seven biriyle ol. Ve gerçekten hakkettiğin sevgiyi yaşa inşallah 😄
Çocukluğumuzdan kalan güzel şeyler evet. afiyet olsun 😅
Çevremdekiler çok kızar 😅işte biraz büyü ağırbaşlı ol çocuklar ile ilgilenme 😅karı kızla gez 😅şarjı söyleme 😅
Ama parkta ablalar teyzeler istek şarkı yapıyor 😅
Sinir oluyorum kime ne anasını satiym ben böyle iyiyim yahu 😅geçen abime kızdım ben dedim şarkı söylemeyi seviyorum abi biliyorsun yani 😅 herkes beğeniyor abim beğenmez 😅ters o 😅
Tam zittim 😅
Evet yani gösteririm hemde bir tek ona özen gösteririm önceliğim olur ilkim ve sonum varsa yoksa o 😅geri kalana da fırsat olursa boşta olursam bakarım 😅aşkım varken iyilik ile yardım ile bile işim olmaz önce ona 😅
Wp iş grubum var 500 kişi Türkiye geneli kuryeler birliği diye yöneticiyim orada 😅 herkes beni etiketliyor soruyor arıyor ediyor yıllardır kuryeyim diye 😅
Amin amin inşaAllah öyle olsun artık 😅
Allah belasını versin valla hayatımı hayatımızı sevenlerim 😂lanet olası pislikler 😅
Teşekkür ediyorum 😅
Bazen çocuksu kalmakta iyidir. Yani hep ağırbaşlı olursak hayatın tadı çıkmaz ya 😅
Şarjı söyleme evet jfjfj şaka bir yana şarkı söyle tabii. Kime ne yahu. Bak keyfine😅
Teyzelere bak sen eğlenmeyi biliyor😅😅
Abiler , ablalar öyledir. Benim ablamda benim şarkı söylememe sinir oluyor. Ama ben inadına inadına hep söylüyorum. 😂😂 nasıl mutlu oluyorsan öyle davran tabii. Kasma kendini 😅
En iyisini yapıyorsun. Ne güzel. maşallah 😅
Kuryeler birliği yöneticiliği mi varmış ilginç. Duymamıştım. 😅Ne güzel işte bilene soruyorlar yani sana😄
İnşallah 😅
Ne kuvvetli beddua ettin hahah versin belalarını evet. Amin 😅
Rica ederim 😅
Çocuksu kalmak iyi 😅hep güçlü oluyorsun enerjik her an güçlü, her an patlamaya hazır bomba gibi aynı zamanda 😅
Milletin yaşam enerjisi yokken 😅
Benim kafa milyon 😅
Çevremde madde kullananlar var diyorlar ki sen ne kullanıyorsun 😅
Neler neler içiyoruz senin gibi olmuyor senin gibi mutlu olamıyoruz ya da eğlenemiyoruz 😅
İnsanlar sarhoş sanıyor beni çoğu zaman 😅ne içtin diyorlar
Söylüyoruz şu an an itibariyle dayan dedin çalıyor bu da geçer dedin 😅he ya dün çok kabalık geldiler kafam patladı 😂 kapımız açık edebi ile gelene 😅
Bende hep inadına söylüyorum abime karşı önce sessiz sonra yavaş yavaş volume veriyorum 😅
Kasmam kasmam 😅her şeyin canı cehenneme 😅 aşkım yokken önce been 😅
Wp grubumuz var Türkiye geneli bir grup 700 kişilik grup idi ancak haksızlık yapıldı ben çıktım sonra grup dağıldı tartışmalar oldu 😅grup açtılar benim için 😅şuan baktım 526 olmuş temmuzda açmışlardi 😅
Sohbet muhabbet yardımlaşma iş hakkında motor tamir bakım vs her telden destek yardım için 😅
Bir de bölge grubum var 😅 sadece saygılı olanları ya da tanıdıkları alıyorum gruba 😅
Saygısız insanlardan rahatsız oluyorum lanet olası pislikler 😅
Bozuyorum patır patır 😅
Ederim ederim anam da eder çevremdeki herkes hem duama hem bedduama ortak 😅
İyi akşamlar diliyorum parka geldik yine 😅
Katılıyorum. İyi yapıyorsun 😅
Harbiden öyle valla 😅
Ohh oh ne güzel 😅
Şu içerken kafayı buluyorum falan deseydin jfjfj
Hızlı hızlı enerjik bir şekilde konuşuyorsun belki ondandır 😅
Sen gene insaflıymışsın. Önce yavaş volume sonra hızlı 🤣
Aa ne güzel seni unutmamışlar grup açmışlar bu harika 😄
En iyisini yapıyorsun.😅
Hakedene hakettiği gibi tabii. haklısın😅
İyi vakit geçirmeler ve iyi akşamlar 😊😅
Katıl katıl 😅
Öyle de böyle oh oh 😅bum bum 😅
Hemde nasıl ya hayat sevince güzel 😅
Öyleyim valla 😅 aslında aşktan sarhoşluk aşka aşığım kendisi olmasa aşkımın aşkın varlığı aşkı seviyorum 😅
Ooo doğru bak burada nasılsa reelde de öyleyim 😅bazen ailem bile diyor içtin mı 😅
Teşekkür ederim görüşmek üzere 😅 Hoşçakal
Önce kendini sevmek sonra aşk
Senin adına katılıyorum 😅doğru olanı yapıyorsun (Ç) 😅
Var mı aşkın 😅
Aşk vardı ama artık yokk
Demek ki var sanmışız yoksa yok olmazdı dimi 😅
Neden yok desem 🤔
Beddua edecektim ama emin olamadım djdjdjd
Ben de beddua ettim, çok acılar çektirdi bana ama bu acıyla başa çıkamadığım için içimi ona dökmek istiyorum. Yeniden barışmak için değil de konuşmak için
Sonuçta hayat 2 günlük
Terslerse bile yapacak bir şey yok rezil olmak gibi bir şeyi de düşünmediğim için yapmayı düşünüyorum
Et et edelim, lanet olası pislik, Allah belasını versin, yaptığı yanına kâr kalmasın, yüzü gülmesin, gülleri solsun, mum gibi erisin, yanıp bitip kül olsun 😅
Rabbim sana güç kuvvet versin. Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir. Üzülme, sevin, ileride bitse daha kötü olurdu, beterin beteri var.
Vakit nakittir. Zaman su misali akıp gidiyor. Zamana yön veren kişilerdir. Yarının garantisi yok.
Kendini erteleme, mutluluğunu erteleme, önüne bak, arkanı sektör et, canı cehenneme! 😅
Sıkma canını üzme kendini bozma moralini, sen değil o bir seveni kaybetti, güt lalesi 😅
Konuşma bence, ne gerek var ki 😅
Dümdüz devam et belki ileride doğru insan vardır 😅
Ya biten bitmiş, boş ver, sen mutlu olursan onun zaten zoruna gider 😅en güzel intikam mutlu olmaktır
Bilmiyorum, dün çok sarhoştum mesajı yazmışım ama göndermemişim taslak olarak kalmış😂
Olur olur 😅 herkese olur o normal 😅
Hani şey sayıp sövecek beddua edeceksen saydır bir sefere mahsus daha da şey etme 😅engel bile atma kendini önemsemesin puşt 😅of of of
Ben kimseye engel atmam ki zaten 😂😂
Normal konuşmak için yazmıştım herhalde tam hatırlamıyorum bende kafam çok yerinde değildi
En güzelini yapıyorsun engel atmak 😅seni görmeye dayanamıyorum filan demek yani 😅atmamak önemsiz hissettir karşındaki kişiye kendisini 😅
Canımız sağolsun 😅 şu an ne var yok nasılsın daha iyi misin 😅
Sağolasın iyi gibi, sen nasılsın😂
Sende sağol ve sağ ol 😅
Ne güzel sevindim, daim olsun 😅
Ben çok şükür aslında bende iyi gibi 😅iyiden hallice 😅iyi olmak için elimden geleni yapıyorum 😅
Müzik sigara çay 😅park içecek mis gibi hava 😅
Ne güzel afiyet olsun
Sen hiç içtiğinde eski sevgiline yazdın mı? Veya birilerine salça oldun mu😂 içiyorsan tabi
Teşekkür ederim sağolasın 😅
şu an bu şarkı var 😅
https://m.youtube.com/watch?v=H2onuPh27GQ
Yok 😅 içmiyorum ama sarhoş olmak için içmeye de gerek yok 😅
Varsa içimde bir şeyler içimde kalmasın yazarım valla 😅ancak daha sonra yazmam bitti ise bitmiştir😅
Çay ve kola içerim 😅ama çok pis kafam vardır 😅 herkes ne kullanıyorsun der 😅içen yaşamaz benim kafayı 😅
Salça olmayı da pek sevmiyorum 😅 zarar vermeyi sevmem ama salça olana salça olurum ya da bir şey görünce müdahale ederim 😅
Azdan az çoktan çok 😅kim kimi koparırsa 😅
Sen ne içiyon 😅
Dün birayla viski içmiştim inanılmaz derecede döndü başım😂 o anki gelen hisle eski sevgilime yazmışım ama mesajı atmamışım dediğim gibi kalmış öyle
Ben de senin gibi düşünüyorum içimde kalacağına yapayım en fazla ne olabilir ki diyorum
Tersleneceksem de rezil de olacaksam olurum ne önemi var ki hem ben rezil olmak olarak da görmüyorum tamamen hislerimle hareket ederim iki günlük dünya yarın yaşayacağımın garantisi yok
Afiyet olsun denir her halde 😂ya da şerefe 😅ya da sıhhatine sihhatler olsun 😂 hangisi hoşuna giderse artıkın 😅
Döner tabi 😅 ikisi bir olmaz 😅
Çok sakıncalı 😅içinde kalmasın yaz gönder gitsin yahu 😅 göndermek istiyorsan gönder gitsin lanet olası pisliğe 😅
Aynen ne olabilir yani olsa ne olacak sanki 😅canı cehenneme 😅 popumun kenarı 😅😅
Rezil olmak yok 😅biz harbi harbi sevdik hakkını verdik elimizden geleni yaptık ben yapmıştım sen de yapmışsındır😅yoksa üzülmezdin 😅
Hep derim yarının garantisi yok 😅 o yüzden bugün mutlu olalım 😅şuan şu dakika mutlu olalım 😅 olmalıyız 😅
https://m.youtube.com/watch?v=3x7osjCUH9Q
Al sana yarınlar Fundyy 😅
😂😂doğru diyorsun
Her zaman elinden gelenin en iyisini yapmalı ki sonradan pişman olmamalı
Hayatımdan çıkan her insan için hiçbir pişmanlığım yok gerek arkadaş dost olsun veya tanıdık sevgili vs son anda bile güzelce veda etmeye çalışıyorum ( ona layık olmayanlar da var tabi) onlara da hak ettiği gibi veda ediyorum ama geriye dönüp baktığımda pişman değilim keşke şununla konuşuyor olsaydık dediğim kimse yok, çünkü kırmalarına rağmen kırmadım üzmelerine rağmen üzmedim arkamdan iş çevirmelerine rağmen çevirmedim neden çünkü sonradan pişman olmamak için vicdanım beynimin içinde konuşup durmasın diye karşı tarafa her zaman olabildiğinde nazik ve güzel yaklaşmaya çalışıyorum onlar tam tersini yapsa bile bu yüzden beni ezdiklerini zannetseler de kendi içimde son affedişim oluyor onları ve birdaha hayatına girmemek üzere çıkıyorum pat diye onlar farkında bile olmuyor
Sonrası bir şaşkınlıkla başbaşa
Tabii ki aşırı derecede saygısızlık boyutuna varan şeylere susamam kimse susmaz o zaman çok farklı tarafım çirkef tarafım ortaya çıkıyor
EyvAllah senin güzelliğin 😅askere giderken abim götürdü bir yere gazoz istedim 😅ama içki içirdi abim😅 çıkış diye wc girmişim yolda arabada camdan istifra etmişim 😅eve gelince banyoya soktu beni 😅
Bünyem almıyor alkol vs 😅 kaldıramıyorum 😅zaten hoş'um ben hep 😂
Kesinlikle katılıyorum, yapmaya da çalışıyorum çalışırım küçüklükten beri. Bir şeyleri iyi yapmak sağlam yapmak yapıldıktan sonra karşımdakilerin mutluluğu beni de mutlu ediyor. 😅
Aklıma tamir tadilat geldi 😅 işçiliğim iyidir 😅on numara kalp tamiri yaparım hiç atmamış gibi tıkır tıkır çalışır 😅her nevi tamir mevcut 😅alo usta görüşüne geldi 😂😂😂
Valla benim de yok 😅çok şükür 😅
Aşk harici hayatımdan çıkanlar için memnun oluyorum çünkü çok geniş çevrem kalabalık 😅gidenler bana iyi geliyor kafamı dinliyorum 😅mesela numaramı değiştirdim ailem haricî kimseye vermedim 😅
Ne güzel valla 😅 canları cehenneme 😅
Ben hiç dost demedim dost görmedim kimseyi, Rabbime güvenirim bir tek, ne bileyim bana göre dost yoktur hep eşime dostum derim dedim eşim her şeyim olur dedim 😅eşim olmadı 😅kısmet olmadı ama o kadar canım yandı ki 😅
Gelecekti eşim de dostum olmayacak sanırım 😅ne zaman gideceğini bilmeyeceğim ama çevremdekiler der... abi biz yanlış yapmadıktan sonra bizi bırakmaz diye güvenirler fakat ben hayır 😅
İlişki durup dururken biter mi? Hiçbir şey yokken?
Güzel güzel veda nedir ya 😅hak ediyorlar mı😅
Valla al benden de o kadar kırmadım, üzmedim, paramparça oldum, bir insan ne kadar üzülür ki üzülecek bir can yoktu sanki, hani daha neye üzüleyim 😅ama her şeye rağmen gülerim 😅
Bende aynı şekilde tabi caizse yanlış anlama lütfen dişi versiyonum gibi 😅
Ezildim, yıprandım 😅
Affetmek yok, 2. Şans yok, en çok kaybım 2. Sanştan kaynaklı affederek sanki yeniden yapabilirsin evet evet yine ağzıma sıçabilirsin demek ki. 😅
Gitsin wc yapsınlar puştlar 😅
Hiçbir zaman susmam susma kendini ezdirme 😅çok pis tartışırım 😅
Altta kalanın canı çıksın 😅😅
Ben de sonuna kadar tartışırım😂burada bahsettiğim şey aslında bir insanı ondan soğuyana kadar affediyorum 😂
Aşırı büyük yanlışlarda direkt siliyorum ve son bi kere insan gibi konuşmayı bile hak etmiyor onlar ağzıma geleni söylüyorum ben yapılan diğer hataları affediyorum ki insanların hayatlarından çıktığımda ben ona defalarca şans verdim kullanamadı diyebilmek için
Acaba şöyle olsaydı farklı mı olurdu diyip ona hak verecek bir taraf bırakmadığımda içim rahat şekilde ben elimden geleni yaptım diyerek çekip gidiyorum
Karşıdaki insan da bir anda gitmemi anlayamıyor ama onun haberi yok ben kendi içimde ona çok defa şans vermiş ve o şansları bir bir tüketmiş oluyor
Alkol evet herkesin bünyesi kaldırmaz ben de üstüme başıma kusmuştum içip içip
Her zaman içtikten sonra midem bulanır tabi
2 günlük dünya diyorum içiyorum bir anlık istekle
İyi akşamlar 😅 yeni geldim siteye 😅Tartışmak güzel tartış tartışalım 😅
Yalnız kalamıyorum pek şu an ben dahil beş kişiyiz hepsi kardeşim sayılır manevî 😅semaver çayimız var 😅
Yazarken çoğaldılar birden gelenler oldu kesildi 😅bu sefer sevmediklerim geldi ama canımız sağolsun 😅 ayıp olur git demek 😂
Affetmek iyi değil affetmeyelim 😅2. Şans yok 😅
Olan bize oluyor 😅
Lanet olası pislikler 😅
En güzelini yapıyorsun direkt sil 😅ben hep düzelir diye bekledim 😅nice ödünler verdim kendimden hep benden gitti
Aynen öyle ya insan gibi konuşması hak etmiyorlar popumun kenarları 😂
Şans vermekten kendime şans vermeyi unuttum şans kalmadı bana 😅
Ulan bende hep iyi şeyler bulmaya çalışıyorum 😅 ama yok 😅
Yani boka nereden bakarsak bakalım bok boktur
Her şeye de güzel bakılmaz güzel şey aranmaz
Benim de içim hep rahat çok şükür vicdanım rahat pişmanlığım yok karşı taraf adına ammma velakin ki pişmanım yaptıklarıma neler neler yapmışım diyorum 😅
O yüzden 2. Şans yok 😅
Derhal sektör edelim 😅
Sektör olup gitsinler 😅
Ya miden bulanınca canın acımıyor mu 😅o zaman acı verici niye içiyorsun ki başka şeyler bul 😅
Bende canım acımasa içebilirdim de canım acıyacaksa niye içeyim ulan zaten çok acı var Hayatta
İyi akşamlar, afiyet olsun
Canım acımıyor ya o anki başının dönmesi güzel bir şey çoğu insan tuhaf karşılasa da kendin oluyorsun rahatlıyorsun
Ve ben duygusallaşıyorum ve çok konuşuyorum çenem düşüyor 😂 ağlıyorum genelde ama en son içtiğimde ağlamadım ilk defa ve şunu fark ettim kusma olayı genelde votkada oluyor viskide çok nadir ben çok hızlı içtiğim için de oluyor olabilir
Zaten ne zaman üzgünsem o zaman içerim
Teşekkür ederim 😅 Mutlu akşamlar
Benim de başımın dönmesi güzel 😅
Aşktan sevgiden mutluluktan huzurdan sevinçten güzel şeylerden 😅
İçebilsem alkol de olur da tadını sevmiyorum 😅hem haram kötü hissediyorum 😅
Helal olsun sarhoşluğum 😅
Ben hep rahatım valla 😅 hiçbir şey umrumda değil 😅içimden geçeni her daim yaparım 😅
Alayının canı cehenneme herkesin her şeyin canı cehenneme 😅
Düşsün çenesi düşük insanı severim 😅 yeter ki boş konuşmasın 😂bazen boş da güzel ama geçici şeyleri sevmiyorum laf olsun diye de sevmiyorum 😅
Duygusallık bence kişilik ve karakter meselesi ve o benim 😅bende var 😅
Hiç ağlamam ama güzel şeylerde gözlerim dolar dizi film izlerken bazen hüzünlenir bazen içim ferahlar ama ağlamam
Ağlama sende akmasın gözünden tek bir damla değmez gözyaşlarına hiç kimse hiçbir şey 😅
Votka çok pis çok of of of absolit 😅
Hızlı içmek etki eder 😅azar azar yavaş yavaş 😅 acele işe 😅 şeytan karışır 😅
İç ulan iç 😅afiyet olsun 😅
Peki mesela ne zamanlar içiyorsun ayda ne kadar 😅
En son 5 ay önce içmiştim, eskiden sık içiyordum artık nadiren çok üzgünken falan içiyorum anlık da olsa bir şeyleri unutmak güzel oluyor
Ne güzel 😅 demek ki beş ay önce üzülmüştün sevindim senin adına 😅
Benim her günüm hüzün 😅içsem her gün içerdim 😅
İyi iyi nadiren iç nadiren üzül hatta hiç üzülme 😅
Mümkün olursa😅
Benim de her günüm hüzün ama ne yapalım işte 😂 yaşayıp gidiyoruz öyle
Hımm üzüldüm 😅
Üzenler utansın lanet olası pislikler 😅
Değer vermemek lazım
Değer vermezsek daha az üzülürüz hem sevmediğimiz önemsemediğimiz kişiler bizi üzmez üzemez dimi😅
Rabb'im güç kuvvet ve kolaylık versin 😅her türlü 😅Mutlu akşamlar diliyorum ve diğer sorularıma da bekliyorum 😅
Teşekkürler inşallah
İyi akşamlar
EyvAllah 🌸 ricalarimi iletiyorum
Aşka inanmıyorum pek
Bende insanların aşkına çoğunlukla 😅
Aşk mı? Yeri yok ama başlangıç olabilir.. ⭐️
Aşk 😅bende yerinin olmadığıı olmadı 😅 küçükken küçük bir çocukken de aşk önemliydi benim için 😅 komşunun kızı ablayı severdim 😅 cama çıkardı izlerdim onu 😅 bakardım öküz gibi 😅bakkala gönderirdi beni koşa koşa giderdim 😅o bisiklet sürerdi bende oyuncak kamyon yokuş aşağı kayardik şarkı söylerdim 😅oyunlarda ona torpil geçerdim 😅dün gibi aklımda sadece görmek mutlu ediyordu 😅
Olur olabilir 😅Olsun olsun gönlünce olsun 😅
Bende yok 😅🫠
Allah Allah niye ki 😅
Bende de yok ama olsun 😅
Valla yok 😅
Bende olsa 😅burada ne işim olsun Allah aşkıma ki görüşlere de yazıyorum yani profilde de bekâr yazıyor 😅yok benden iyi mi bilcen yok yok yok 😂
Evet evet 😅Yok yani 😅varken de yoktular 😅
Ne güzel 😅O zaman gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar diliyorum
Rica ederim 😅
Aşk hayatım yok olmasa da olur
Canımız sağolsun ve gönlünüzce olsun 😅
Asik olmak cok hostur.
Katılıyorum 😅
Hayatimda yeri yok
Peki, gönlünüzce olsun 😅
Yeri yoktur.
EyvAllah 😅
Yok..