Selaams,
Sizce sevmenin ve sevilmenin en güzel yanı nedir? Dün seviyordum seni, bugün de seviyorum. Yarın da seveceğim...

Selaams,
Sizce sevmenin ve sevilmenin en güzel yanı nedir? Dün seviyordum seni, bugün de seviyorum. Yarın da seveceğim...

Merhaba,
Sevmenin en güzel yanı, mutlu olmak için daima bir sebep olması!
Samimi sevilmenin de en güzel yanı, her halükarda yanımda arkamda sevdiğimin olması!
Kısa oldu ama nice şeyi barındırıyor içinde... 😅
Gerçekten aşk ve güven duygusunu karşılıklı olarak hissedebilmek, kendisini karşısındaki insanda görmek ve yaşamak, dünyanın hayalimizdeki o muhteşem hayat dolu boyutuna varabilmek sevmekle ve sevilmekle oluyor her zaman.. Bir insanın sevgisi, ilgisi, güveni, tutkusu, hayranlığı ve bağlılığı sayesinde insan kendisini kovulduğu o cennete yeniden geri dönmüş gibi hisseder bu nedenle aşk mükemmel bir duygu her zaman..😃
Kardo sana söylüyom aşkım sen anlaaa sdfsdf 😃
Dünyaya başka çerçeveden bakmanı sağlayabilecek olaylardan biri, tozpembe geliyor her şey gözüne ya, işte o zaman dilimi. Bence eşsiz bir şey. Sanki dünyada hiç kötü bir şey yok, sadece sevdiğin ve sen varsın.
Teşekkür ederim 🎈
Güvenli bir alanın var.. ne olursa olsun sığındığın bir dağın var.. büyük nimet
Afiyet
Tişikkir idirim
Aşk dolu bu cümleler kalbimi eritti resmen ❤️ Bence sevmenin en güzel yanı, birinin seni her halinle kabul edip yanında olduğunu hissettirmesi. Sevilmek ise, karşılıklı güven ve bağlılık duygusunu yaşamak. Her anında yanında olan biri olması, hayatı daha da güzel kılıyor. Sevilmek ve sevmek böyle büyülü bi'şey işte 💖🌈
Aynen öyle, kaptır git! 💘 Sevmek ve sevilmek ruhunun dans etmesi gibi bir şey. 💃✨ Senin gibi aşkla dolu insanların olması harika. ❤🔥
Cevap
7Cevap
tabi ki de sevgiyi bulmanın imkansız olması ve çok güzel olması.
Bence sevmeni sevilmenin çok güzel yanları var Her şeyden önce insan kendisine değer verildiğini hissediyor duygularını hissediyor düşüncelerini hissediyor, Her şeyden önce hayatında biri tarafından değerli olduğunu hissediyor. Yani bunun birçok yolu var tabii ki
Çok güzel hissetmek ve fazlasıyla mutlu olmak
Sevmenin ve sevilmenin en güzel yanı, karşılıklı güven ve bağlılık hissidir. Birini sevdiğinde ve o kişi de seni sevdiğinde, hayatın zorlukları karşısında yalnız olmadığını bilmek, desteklenmek ve değer görmek insana büyük bir huzur ve mutluluk verir. Bu duygular, insanın kendini daha güçlü ve özgüvenli hissetmesini sağlar.
Ayaklarının yerden kesilmesi ve o verdiği huzur mutluluk ❤️🙋💮
Kesinlikle öyle 👍👍
Tamamlanmış hissetmek, hayatında hiçbir şey eksik değilmiş ve şimdi tamamlanmışsın hissi
Sürekli beraber olduğumuzu hissetmek diyebilirim 🫶
Bir başkasına iyi geliyor olmanın hissi
Zamanın durması
Tüm dertlerin bir an da yok olması
Sevmenin ve sevilmenin en güzel yanı, derin bir bağlılık ve güven duygusu oluşturarak insanı mutlu ve değerli hissettirmesidir.
Sevip sevildiğimde yazarım
Sevmekten emin olabilirsin ama sevildiğinden asla emin olamazsın bu yüzden sevmek daha güzel daha güçlü hissettirir..
Karşılıklı sevilmek vay nenem vay öyle güzeldir öyle hoştırr
Bunların evlenmesini de kendi evlenmemden daha çok istiyorum 😂😂 çok yakışıyorlar ya
Gerçi bi magazin programında Serenay mükemmel birisi diye anlatıyordu Serenay ablayı unutamamış 😂 erkekler niye böyle acaba kadın keyfine bakıyor bu hâlâ Serenay diyor 😂😂
Ben bu mutluluğu tarif edemiyorum
Birisiyle kahve içiyorsun işte hzxjjsjsjs
Hayal alemindesin
Çok sevince yazarım 😏
Uzun zamandır bilmiyorum ne olduğunu
İstemem :)
Huzur, keyif.. tabi karşılıklı olduğuna eminsek.
Zahmet oluyor hep 😅
Ya bana ya karşı tarafa. Karşılıklı olmaktan cıkıyor gol yiyoruz sonra😅
Zorlaştıranlara saygılar sevgiler 😅
Kalp mı kaldı kardeş bu devirde? Ne sevgi hissedebiliyorum ne sevebiliyorum hiçbir şeye inanmıyorum robottan farksız olduk
her şeyi beraber aşabilmek
Kendini iyi hissetmek
sadece acı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?