Böyle eş olur mu?

10 yıllık evliyim bır ehlıyet alayım dedım hevesim falan kırıldı. Allâh kımseyı kımseye muhtaç etmesın. İlk yıl çalışıyodum sonra doğum vs ayrıldım. Esım aşırı cımrı oldu çıktı zaten ben çalışırken de oyleydı tek maaş bahanesı oldu. Bır pantolon derım tartısma çıkarır sureklı hesap... Arabada klıma var neymıs klıma bozulurmuş binince onun kavgası... Cocukları alıp bı yere götürmek ısterım gıtmek istemez zorla.. Kardeslerımle konuştum bana destek çıksanız alsam ehliyet tamam dedıler. Neyse yazıldım kardesıme soruyorum valla çok sıkısıgım dedı vermedi ki asırı para harcıyorlar kırıldım. Esım desen bana mı guvendın dedı. Annem taksitle odedı. Ama ehlıyetı cıkartacagım para yok esıme dedım ben vermem dedı. Dayımdan borç istedim ıkı ay sonra vereyim tamam dedı. Kız kardeşlerımde yok sen ondan ne istiyosun ehliyet mı sıkıştı demeye başladılar dayım her yerde söyler sımdı dedıler. Onlarda esıme kızıyo insan karısını baskasına muhtaç edermı dıye. Bıktım esımden herkesten yoruldum. Hevesim de kırıldı. Esımle tartıştım istesem verırım ama bana göre mecbur bşy degıl vermem dedı insan karısına bunu dermı. Zaten boşanmayıda düşünüyorum ne hastalıkta ılgılenır ne bır güzel söz söyler. Ne sohbet eder evde sureklı tv bakar iş cıkısı. Kendimi kötü hıssettım ehlıyete yazılınca acaba haklılarmı o mu derttı sımdı dıyorum. Ben 40 yaşına gelıcem nerdeyse hıcmı kendım ıcın bşy yapmıyayım demiştim sımdı gezmıcemde ne zaman. Çocuklar bıraz büyüse çalışacağım.

Böyle eş olur mu?