Lütfen yorum yapın 1 saatim var?

Benim 3 yıllık bi ilişkim vardı nişanlanmıştık ayrıldı benden 1 ay içinde nişanlandı ben çok üzüldüm ail esi köyden bi kız istiyodu annesi bir sene ben çok üzüldüm o süreçte aileside hiç bi nasılsın demedi şuanda kız bu erkek arkadasımı terk ettı baskasıyla evlendı karmayı yaşadı ve geldi benimle konuştu arar arada yazar bıseylerı sevgili olrak olmasada telafi etmeye çalışıyor beni tatile çağırdı 3 gün kalalım dedi ve bunu cocugun babası ayarlamıs süprizim size gidin iyi olun diye anlarsınız ya ancak çocuk sadece farklı yaklasıyor gibide beni ben ne hissettiğimide hiç bilmiyorum arkadaslarımda karsı gıtmeme gıdeceksem onlardan gızleyıp gıdıcem annemdende keza konuşup görüşmek eglenmekte ıstıyorum ama bır yanım ya sadece a rz u lar dan ibaret kalırsa sevgı yoksa tatıl sonrası bır adım bıle ılerleyemeycegımz ıcın dıyorkı farklı olaylar gelısecek bır yanımda yasandıgıyla kalır dıyor ne yapmalıyım yaaa babasıda sırf sevgili olcaz biz kafasıyla çocukla benı tatıle gonderıyor ama ne olacağı meçhul oda farklı davranabılır gibi 1 saatim var çocuğa haber vermek ıcın
Lütfen yorum yapın 1 saatim var?