AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Konuşmalarından acemi olduğun anlaşılıyordur
Ama aslinda erkeklerle konustum ya o konuda tecrubem var yani anlasilmamasi gerek ama hic sevgilim olmadi o dogru
Hangi konulardan sonra diyorlar bunu ve bu konu seni rahatsız mı ediyor. Olmaması bence iyi bişey takılacak bi konu değil
Mesela birisi bulusmak istedi 2 gun sonra ben hayir falan filan dedim aramizda enerji var mı yokmu bilmeden biraz konusmadan 2 gun sonra bulusmak bana gore degil dedim daha sonra sert cikisir gibi oldum cocuga kusura bakma falan dedim oda sorun degil boyle seyler senin icin yeniyse anlayabiliyorum seni falan yapti boyle
Eee bu gayet normal ve doğal bişey. Ben bile böyle düşünürüm hatta bana bunu bi kız dedin şüphe oluşur aklımda
Ne gibi suphe olusur?
Kız dediğin bnce kendini ağırdan satmayı hemen 2 gün sonra buluşma vs biraz tuhaf gelir bana. Hee belki bnde acemi olduğum için böyle düşünebilirim ama bence yavaş yavaş ilerlemesi gerekiyor
Satmalı *
Demi ya ben hakliyim bu konuda yani
Bence haklısın olması gereken bu
Ama oda sonradan tamam senin istedigin gibi goruselim dedi ona ragmen burada bitirelim dedim keske oyle dedigi icin bir sans verseydim sence?
Bencede bitirmek fazla olmuş. Konuşmaya devam edebilirdin
Tekrar yazsam olmaz demi istemez heralde
Dene en azından ne kaybedersin ki, pişman olmaktan iyidir bence...
Aradan 1 ay gecti ya yazmaya korkuyorum
Baya olmuş ama olsun pişmanlıktan iyidir. Özür dile fazla sert çıktım vs diye devam et en azından denemiş olursun. Diğer türlü hiç yazmazsan pişmanlık olur
Iste sonradan kusura bakma dedim oda senide anliyorum senin icin yeni seyler falan dedi bende anlamana sevindim yazdim oda goruldu atmis daha ne yazimki ben
Bu 1 ay önceki konuşmamı
Evet neden?
Yeni zannettim de. O zaman biraz zor gibi. O zaten yazmaz artık, sen yaz diyeceğim ama ne yazacaksın? İçinden küçük duruma düşeğin hissi yatıyor ama eğer çok istiyorsan yine yazmak zorundasın. O gün çok fevri davrandım k bakma vs yaz tekrar konuşabilir miyiz de
O yazmaz tabi ya bende yazamam ama cesaretim yok hayir atamam mesaj hala benimi dusunuyor der ve ayrica kendimi acikladim kusura bakma dedim zaten Şu an elimden birsey gelmez akisina birakim nasibimde varsa gelir beni bulur bence sence?
Bende senin gibi düşünmüştüm. Çünkü tekrar yazsan afedersin tükürdüğünü yalamak gibi oluyor, savunduğun idealden vazgeçmiş gibi, çizgini bozmuş gibi oluyorsun. Nasibinde varsa yazar tekrar umarım
Ama sonucta kendimi aciklamak icin yazdim kusura bakma diye apacik pisman oldum yaptigimdan demis oldum
Tamam bunda sorun yok ikinci defa bunu yaparsan demiştim
Iste onu yapamam bence ya cocukta yazamazki yani sen olsan yazarmisin tekrar?
Bende yazamam aşırı gurur inat var bnde. Bir ay önce işten çıktım tekrar tekrar çalışmak istiyorum ama söylemem onların beni araması lazım
Bende sen gibiyim ya cok gururlu ve inatim o inat ben inat bu gidisle bizden birsey olmaz
Ama sen olsaydin kiza bir sans verirmiydin
Bilmem ki aramızdaki sohbete ve bağa bağlı ama sert çıkış yapıp kestirdiyse ben veririm ama bayağı zorlanırdın sürekli özür dileyip konuşmak istemesi lazım. Yani trip atardım 😂😂
Herkes benim gibi değil o tecrübeli biriyse böyle şeylere takılmaz belki sen şansını dene bir kez daha istersen
Ama tecrubesiz ve boyle seylerden korktugum icin oyle bir tepki verdim ya
Isteyerek olmadi
Tamam işte bunları belirtirsen bi şans daha verir
Oylemi dersin ya gercekten korkuyorum numarasini bile kaydetmemistim biliyormusun nasil kayot edecegimi bilemedim o kadar tecrubesizim😄
Cok cekindim heralde
Nasıl kayıt edemedin? Nerden konuştunuz ki
Normal whatsapp dan ya edicektim ama cekindim ne diye kayit edim bilemedim
Sohbeti sildin mi durmuyor mu
Duruyor tabiki ama kesin kendi kendine demistir niye beni kaydetmedi
Birde surekli gec yaziyordum of s*lak gibi davrandim
Duruyorsa kaydedip yazsana iyi misn sen?
Knka bence hiç yazma çocuğun da başını yakma. Ulan beni bile yordun bee
Snejjdjsjsj yaaa niye boyle dedin simdii o kadarmi zor insanim
Sen yazma boş ver benden daha betersin 😂😂
Cok pismanim ama ya napicam bilmiyorum cesaret asla edemiyorum yazmaya
Konuşma tarzından muhtemelen
acikcasi baya bir erkekle konustugum oldu nerden anlasiliyorki ya sevgilim hic olmadi ama
Ya böyle sal*k falansın muhtemelen gereksiz ve boş şeyleri anlatıyorsundur oradan anlaşılıyordur
Gereksiz ve bos seyler derken ne alaka ya konuyu genelde kendileri aciyorlar
Oyle bos bogaz bir insan degilim tam tersine az ve oz konusurum
Sal*ksin derken? Cok sagol ya
Olabilir
3 yorum attığına göre kesinlikle az ve öz konuşuyorsun
Kendiligimden konusmadim yazdigina cevap verdim farkindaysan bos yere birsey yazmadim
Konuşurken anlaşılır.
Ama merak ediyorum neyden anlasiliyor
araba sürmekle ilgili bi şey konuşurken konuyu bilmiyorsan anlaşılacağı gibi sevgililik konularını da konuşurken daha önceden olmamış olması anlaşılır
Soğuk yapıyorsun dur
Güzel falan mı değilsin ki
Tam tersine begenmeseler neden konusmak istesinler?
Allah Allah belki hal hareket davranışlarından anlaşılıyor olabilir
Neg gibi davranislardan acaba ya
Bilmiyorum ki nerden anladın diye sormuyor musun hiç ya
Yukardaki yorumlara bak birine yazdim
Şu an sevgilin var mı peki
Hayir ama konustugum erkekler oluyor
Tanışalım mı
Yok artik
Neden ya
Neden tanisayim
Amac ne
Tamam sormadım varsay pişman ettin iki dk da ya sadece tanışmak istedim