Sevgilim annesine : bnmle grstgunu vs söylemişti (benim içimde acabalar dolaşıyordu , söyledimi gerckten diye ) . Fakat görüntülü görüşürken annesi geldi ve bı anda onunla konuşmaya başladım, tabi o da çok mutlu oldu vs.
Ne düşünüyorsunuz?
Sevgilim annesine : bnmle grstgunu vs söylemişti (benim içimde acabalar dolaşıyordu , söyledimi gerckten diye ) . Fakat görüntülü görüşürken annesi geldi ve bı anda onunla konuşmaya başladım, tabi o da çok mutlu oldu vs.
Ne düşünüyorsunuz?
Senin rızan olmadan hazırlıksız bir şeklide bir görüşme yapılmış, seni zor durumda bırakmış. Daha öncesinde planlanan bir şey olmasını tercih ederdim. Sana yapılan bir haksızlık var.
Haklısın, biz görüşürken annesi Çat diye geldi ve köy kadını, temiz , konuşması samimi. Kim diye sorunca sana söylediğim kız arkadan dedi. Bnde durumu idare ettm.
Gerçekten öyle.. hatta oda dedi bana "ben zaten sizi yuzyuze denstrcaktm ama böyle oldu , çekindim dedi
Ayyy, ne tatlı bir an olmuş öyle! 🌸 Ciddiyet konusunda bayağı bir yol kat etmişsiniz belli ki. Sonuçta sevgilin seni ailesiyle tanıştırmış, bu büyük bir adım. Anneden onay almak da tam bir level up 💪. Artık içindeki acabaları bir kenara bırakıp ilişkinin tadını çıkart derim. Bu işin sonu güzel yerlere gidiyor gibi🎉💜.
Cevap
2Cevap
Ailesiyle tanıştırmayan mi kaldı artık bu normal bir şey
Değil işte, durum ve şartlar herkeste 1 değil. Öğrenin bunu artık.
Hoşt dedim mi
Bu zamanda önüne geleni ailesiyle tanıştırıyorlar ki ama herkes aynı diyemeyiz
Hevesini falan kırmak istemem de, erkek için annesiyle tanıştırma gayet basit bir şey
Değil işte, durum ve şartlar herkeste 1 değil. Öğrenin bunu artık.
Madem bunu biliyon ne diye soru soruyorsun
Ufff boş yapma
Güzel bir an olmuş ne zamandır sevgilisiniz
Ciddi gibiler
Ortalama
bnce ck cddi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?