Bu kız Napmak istiyor?

Benim 3 Aylık bi ilişkim oldu az olsada öz oldu ve cinsl açısından herşeyi de yaptık kendisi çok değer veren geçen hafta net ayrılmak istiyordu fakat buluştuk konuştuk anlaştık ama aşırı net di anneme de demişti istemiyorum diye sonrasında köye gitti uzak kaldık ve fakat zaman zaman sorunları olan bi insandı çarşamba günü kendisi trip attı ve 2-3 saat yazmadım sonrasında ayrılık mesajı attı ve ben çok yazdım ettim dönmedi bana son konuşmamız sesliydi anlaştık ayrıldık zaten peşinden koştum az sonrasında ben yazmadım artık ve kendisi getcontact çok girmeyen biriydi dün akşam girmiş bana bakma ihtimali nedir ve İnstagram kapalıydı kullanmıyordu geri açmış ve asla ben tanıdığımdan beridir profil fotoğrafı koymazdı profil fotoğrafı koymuş ve benim aldığım kolye vardı normalde başka kolyesi vardı hep kullandığı sizce kafa mı karıştırmak istiyor neden sevmediği bi insanın aldığı hediyeyi takar bana gelmesinde bi engel mi var acaba özledimi bilmiyorum neden benim için çok önemli bi konu lütfen bu konuda yardımcı olanların ALLAH yolunu bahtını açık etsin teşekkür ederim şimdiden bana yardımcı olanların...
Bu kız Napmak istiyor?