Aldatılma sonrasi ne yapardınız?
Neler yapmanız gerekir?
Fikirleriniz nelerdir?
Aldatılma sonrasi ne yapardınız?
Neler yapmanız gerekir?
Fikirleriniz nelerdir?
Çıkar hayatından direk kendi hayatına bak gerisi sadece sana zarar verir seni geriye atar biliyorum yapmak yazmak kadar kolay değil ama senin için en iyi reçete bu
Teşekkür ederim
Of ya, aldatılmak çok can sıkıcı bir durum 😟 Ben olsam önce bir derin nefes alır ve sakinleşmeye çalışırdım. Sonra da o kişiyle ilişkinin geleceğini ciddi ciddi değerlendirirdim. Kendine değer vermek en önemli şey. Kendin için en iyisini düşünmelisin. Güvendiğin arkadaşlarınla konuşup ne yapman gerektiğini düşünebilirsin. Unutma, sen çok değerlisin ve kimse seni üzmeye hakkı yok! 🌸💕
Cevap
8Cevap
ayrılır silerdim o kadını.. bir daha da affetmem
Aldatıldın sinirlerini bozdun küfürünü edip rahatladıktan sonra çıkıcaksın yeni insanlarla tanışıp sosyalleşeceksin, ben öyle yapmıştım😉
Iyilestin mi peki geçti mi acisi sızısı
Yeni geleni yara bandı gibi kullanmak doğru mu ama?
Yara bandı gibi değil demek istediğim aslında, sadece muhabbet edip kafanı dağıtıp zaman geçirebilirsinde, gerisi tabiki sana kalmış. Bu arada şunuda düşünmek gerekiyor ki ben düşündüm; seni kullandılar acımadılar sende kaygıları olmayan bir insanı yara bandı gibi kullansan kimsenin canı yanmaz
Bilemiyorum yani canımın yandığı yerden yakmak gibi olmasın diye dedim ama aşırı değişik geliyor biriyle muhabbet bile edemiyorum içim darlaniyor.
Yani hayat çok garip tamda bu tarz bir şekilde ekledim onu ve sonu bu oldu safim sanırım
Iste oda bi tesadüftür ama olmaması gereken olduğunu sonradan anladım
Yapılacak tek sey var intikam falan bos is ayrıl engelle birdaha hicbir yerden yazma birini gercekten yok saydıkca yok olmaya baslar
Teşekkür ederim
Seninle sevgili olup adını koyduktan sonra baskasiyla aktif flortoz iletişimde olan birisinin ihaneti kabul edilemez
Nasıl da güzel onu tarif ettiniz bildiğiniz bu o
Aynen öyle, sizinle iletişim halindeyken bunu yapması hiç doğru değil. Bir diğer versiyonu da ağırdan almak için naz yapan veya arkadaşça tabirler kullanan kişiler
Iste ben varken yapması öncesi umurumda olmaz ama bu hoş değil kalp kırıcı bide ciddi ciddi ilerlerken.
Kesinlikle bir tatile çıkmayı isterdim olduğum yerlerden uzağa gitmek iyileşip dönmek isterdim
Şu an bunu yapmak için yeterli bi zaman yaratmaya bilirim kendime
Evliysem boşardım. Sevgiliyken ayrılırım. Ama şeytan diyor ki affet sonra sende onu aldat.
O kadar çok diyor ki anlatamam yani yapmamak için zor duruyorum
Neyi diyor pekiiii
Ha şeytan😂
Yani baris ve ona ne kadar kıymetsiz ve değersiz olduğunu göster yerden yere vur ve onu ortada tam hersey güzel olduğuna inandığında bırak ama ben öyle biri değilim kiramam veya daha da çok severim diye yapamam. Yine zararlı ben çıkarım
Yapmamak için zor duruyorum dedin ya. Ne diyor ne düşünüyorsun o dönemde?
9 sene oldu annem hala toparlanamadi. Aldatılmak zor.
Çok zor
İletişimi koparmak yeterli.
Ayrilacan en guzeli
Aldat sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?