Lisede aynı sınıfta bir kıza aşkmı desem ne desem bilmiyorum fena halde tutulmuştum. Çok utangaç ve çekingendim o zamanlar. Sınıfta tenefüslerde hep o kızı takip eder kendi kendime hayaller kurardım. Bazen oturur onun için şiirler yazardım. O benim için sadece okulun değil dünyanın en güzel kızıydı. O aklıma geldiğinde kalbim adeta sızlar, tatlı ılık bir his bütün vucudumu kaplardı. Rüyalarıma bile girerdi bazen... Fakat bir türlü ona açılmaya cesaret edemedim. Beni beğenmeyip reddedebilir ve bu rüya bir kabusa dönüşebilir, ya da beni üzecek onun gözümdeki zerafetini büyüsünü bozabilecek bir harekette bulunabilir diye ödüm kopuyordu... Bu durum aşşağı yukarı bir seneye yakın sürdü... Sonra bir gün en yakın arkadaşımın ona çıkma teklif ettiğini öğrendim. Dünya başıma yıkıldı adeta... Arkadaşımada kızamadım ne bilsin çocuk benim o kızı deli gibi sevdiğimi... Çıktılar... Okulda sokakta hep sarmaş dolaş, hep el ele gezmeye başladılar. Tesadüfen ağaçlara kazıdıkları isimlerini bile görmüştüm. Sırf onları öyle görmemek için okula gitmek bile gitmek istemiyordum artık. Arkadaşımla bir daha hiç konuşmadım. O kızın adını bile anmadım. O zamana kadar çok iyi olan derslerim kötüleşti. O sene sınıfta bile kaldım. Artık hayatın gerçekleriyle yüzleşmeye başlamıştım. Zaten hep varolan ailevi sorunların üstüne bu olay hayatı benim için iyice yaşanmaz kılmıştı. İntiharı bile düşündüm. Ama bir türlü cesaret edemedim. En sonunda bu ülkeyi terketmeyi bir çıkış, içinde bulunduğum bu buhrandan bir kaçış yolu görüp Almanyaya orada çalışmakta olan babamın yanına gittim. Gidiş o gidiş tam 25 yıl oldu. Evlendim. iki çocuğum oldu. Eşimi sevdim ama asla o kıza hissettiklerimi hissedemedim. Şimdi onu tekrar görsem ne o beni tanır ne ben onu. Belki evlenmiş oda benim gibi çoluk çocuğa karışmıştır. Gerçi görmekte istemem kalbimin derinliklerinde hep onu o haliyle saklamak isterim. Birde her aklıma geldiğinde içimin hafif hafif sızlamasını... Ta ki ben ölünceye dek...
71 Yorumla- +1 yıl
Ellerinize ve yüreğinize sağlık.. Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.. Aşk garip bir duygu. Çok defa seversin fakat sadece bir defa yaşarsın o kara sevda dediklerini... Evlenmişsiniz... İş güç sahibi biri olmuşsunuz. Bunlar bence artık sizde tatlı bir hatıra olarak kalacaktır. Mutluluklar dilerim ve bu hoş yorum için teşekkür ederim..
En İyi Cevaplar
Evet var...
ama ben yine de şanslıyım, Açıyorum İnstagram'ı profilinden resimlere baştan sona bakıyorum Rakı şalgamı yarılıyorum, sonra sondan başa geliyorum bir bakmışım rakı ve şalgam şişesinin dibi sırıtıyor bana..25 Yorumla
Evet var.. ilk sevdiğim çocuk masumca sevdiğim karşılık beklemediğim yan yana oturmuyorduk ama aynı hizada oturuyorduk o orta kümedeydi ben sol kümede her kafamı sağa çevirişimde kalbim durcak gibi olurdu o da bana Bakınca tebessüm ederdi onun gülüşü hayatmda gördüğüm en güzel gülüştü halada öyle benim için.. içimi heyecanla birlikte huzur kaplıyordu o güldüğü zaman o okula gelmeyince okulun hiçbi anlamı ve zevki yoktu bana yazmam İçin ödevlerini vermesi en büyük mutluluğumdu.. o hiç bilmez ama ben onu çok sevdim ve hala unutamadım..
02 Yorumla
Benımleyken benı aldatan sevgılım (evlenen) sevgılımı unutamıyorum cok acıydı evlendıgını dugun gecesı ogrenmstm o zaman faklı sehırlerdeydık evlendı sımdı cocuu var aradı falan fılan sevyrm ozluyorum dayanamıyorumlar tabıı kı askımdan olsem de evlı bır adamla yapamam karısı cocuguna yazık neysehayatımda boyle acı yasamadm allah kımseye yasatmasn
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Var ve bir çok duyguyu onunla yasadım yaşadığın her güzel günün acısı göğsünden bir et parcası bir pençe ile kanlı kanlı acımadan çekilir gibi hissediyodun ilk günlerde sonra topluyosun kendini aklına bişiy geliyo tekrar yıkılıyosun sonra tekrar topluyosun böyle bir kısır döngünün içine giriyosun geriye bakıyosun ondan önce kim olduğunu ne olduğunu neden hoşlandığını bile unutmuşsun bundan sonrasını bende çok merak ediyorum aynı duyguları başkasıyla yaşayabilirmiyim unuturmuyum diye başkasıyla takıldığındada hep onu karşılastırıyo ve arıyosun
21 Yorumla
+1 yılBen 16 yaşındayım bundan tam bir sene önce bir kızla tanışıp konuştuk öyle takılayımda ayrılırım diyen biri değilim aşırı derecede seviyordum sonra birden bire beni hayatından çıkardı ve ayrılma sebebini sorduğumda sebebi yok dedi 16 yaşındaki bir erkek olarak diyorum yaşım küçük unutur geçer diyorlar ama bir senedir perişan oldum pskolojim alt üst oldu ona karşı hiçbir yanlışım olmadı kötü bir niyetimde olmadı kendiside çok iyi biliyor oda başka biriyle hayatına devam etmedi elim kolum bağlı kaldım acı çekmekten çok yoruldum ama yinede ona diyecek bir şeyim var mı derseniz umarım bi anda bitirdiğin masum birinin gençliğini yaktığına değecek bir hayatın olsun isterim
00 Yorumlavar meksikadan özel olarak getirttiğim kertenkelem alfonzo.. camdan kaçtı gitti öyle bir dahada haber alamadım... acı çekiyorum ve mağdurum.. nasılda duvarlarımda paytak paytak koşardı anlatamam :)
son hali..
www.bocekilaclamasi.gen.tr/images/kertenkele15.jpg01 YorumlaAile & Toplum konusunda 919 cevap paylaştı. "Yıllar geçse de unutamam..."
dediğim kişi aşık olduğum ya da sevgilim olan bir kız değil.
"Yıllar geçse de unutamam..."
diyeceğim kişi "Annem" ve Tanrı nın bana vermeyi unuttuğu 7 yıldır dostum olan kız arkadaşım.04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde var o benim için hep farklı olcak. Ağzını çok açmadan. güler ve gülerken gözleri çol kısılır ve ışıl ışıl olur. Bana bakarken göz bebekleri büyürdü. Teninin kokusu çol güzeldi. Beni sertçe kendine çekmesi. Bunları asla unutmycam. Belki bigün başkasına aşık olup evlencem ama o benim için hep özel bir adam olarak kalacak.
32 Yorumla- +1 yıl
Taniyor gini
Cevap sahibi+1 yılEfendim?
Detaylı anlatmam ama bütün kız arkadaşlarımla yaşadığım her şey hafızamda ne pis bir deposu var beynimin olmadık zamanlarda aklıma gelebiliyor, kimi bir giysi görünce, kimi bir kokuda, kimi bir müzikte, kimi bir mekanda...
01 Yorumlaşuanki sevgilimle ayrılırsam unutamam hatta başka birini hayatıma kabul edebilirmiyim bilmiyorum. ilk sevgilim uzun süredir birlikteyiz
22 Yorumla
+1 yıl'maalesef'
unutamamak;
gecenin dibinde çalan şarkının suratınıza vurduğu acıdır. insanın mantıktan ibaret olmamasının delilidir. aklın ve beynin insanla nasıl alay ettiğinin göstergesidir.10 Yorumla- 01 Yorumla
Yok... Hele yenisi varsa sevmişsem hiç yok unuturum zor olsada unutmak zorundasın bu karışndakine haksızlıktır ona ihanettirr belkide düşüncelerinle aldatmak olur haksızlık olur öncesi varsa sonrası olmamalı.
04 Yorumla
+1 yılVar :) ayıp etti. Unutmak istemiyorum ama işte hayat gereği unutmalıyım onun acısını. Hatta evlendiğimde kızım olursa onun ismini koyacağım.
12 Yorumla- +1 yıl
Aşk maşk kalmadı artık. Onunla güzel zamanlar geçirdim. Ayıp etti ama saygım var işte ona. Bir taraftan da ismini seviyorum. Evlendiğimde de artık evleneceğim kadın vardır hayatımda. Kalbimi evleneceğim kadın için tekrar açarım ona yer veririm ve sımsıkıca kapatırım. Artık ne o çıkabilir ordan ne de başkası girer. Çok sadığımdır oysa ben.
+1 yılUnutmam daha mantıklıysa unuturum. duygularimla hareket etmem genelde.
02 Yorumla- +1 yıl
Beraberken onsuz kaldigimi dusunsem bile aglamaya baslardim. Unutamam zannediyordum. cocukmusum o zamanlar. Ama psikolog hanim sayesinde yuruyen mantık oldum yararli oldu
her aşkın süresi daha iyisi karşına gelene kadardır.
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimseyi unutmaz ki. Ama öyle aklıma kazıyabildiğim kimsem yok. :):
01 Yorumla var tabi şerfsizliğini nasıl unutabilirm ki onun...
04 Yorumla
+1 yılOnnla kamerada konuşurken karşısında ketçap ekmek yemistim hic unutmam onu ben :) ne kadar her seferinde arkamdan vursa da en uzun iliskimi onunla yaşadım en güzel günlerimin sahibiydi :)
00 YorumlaVardı biri kalbimi taşlaştıran yara kapandı izi kaldı yalnızlık ömür boyu modundayım
Çıkasım gelmiyor rahat iyi böyle11 YorumlaLise aşkları yaz yağmuru gibidir çabuk geçer derler ya halt etmişler bir ömür boyu unutmayacağım tek insan o ömr-ü sevdam dediğim liselim...
29 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılKimse unutulmazda yerini dolduracak birilerini bulursun
14 Yorumla- +1 yıl
Insan hayatında bir kez aşık olmuyo , baya doldurabilirsin yerini. Zaten kısır döngü " sev -ayrıl-başkasını sev-eskisini unut - ayril yeniden sev. Evlenene kadsr böyle gidiyo
- +1 yıl
Kimse unutulmuyo hepsi kalır bir köşede ama dediğim gibi özlem biter bir süre sonra
+1 yıl@Lesrun
iyidir hoşdur gönlümüzde yeri ayrıdır :)
ilginç ve sevecen tavırlarıyla dikkatleri üzerinde çekmeyi başaran kişidir :)16 Yorumla- +1 yıl
acaba o bunları okusa ne düşünürdü =D
- +1 yıl
bizde tam sizden bahsetmiştik. D
+1 yıl1. Sinif askim rabia sevval ozben :)
Ondan sonra rabialar pesimi birakmadi :(02 Yorumla- +1 yıl
Evet :-D abi ondan sonra hem aci cektijlerimin ya adlari ya 2. Adlari rabia oldu 😂
Aile & Toplum konusunda 12,7b cevap paylaştı. İçime attıklarım benden ağır !!!
Hüzün evine döndü !!!12 Yorumla
+1 yılinsan neleri unutmuyor ki zaman herşeyi silip atar acımadan
11 Yorumla
+1 yılBen hayatıma giren kimseyi unutmam sadece uzak kalmak zorunda kalırım
10 Yorumla
+1 yıloyle bırı yok
kımse sonsuza dek unutulamaz olamaz02 Yorumla- +1 yıl
o sızın gorursunuz saygı duyarım
ama olasılıksız ın yazarı adam fawe da benle aynı goruste
Olmazmı.. 2 yıl önce ayrıldık, tam kafa dengi biriydi. Her işimizi beraber yapardık ama şimdi 2 yıldır ne sevgilim oldu ne de doğru düzgün konuştuğum birisi.
10 Yorumla
+1 yıl3 yil boyunca platonik sevdigim adami asla unutmam. Ilk baslardaki beni sahiplenisi kiskanmasi.. Unutulcak seyler mi?
01 YorumlaEvet var... ama o buna layik olmadı belki de hiç olmayacak. .
00 Yorumla
+1 yıl@senceneolmalıyız kardesim dir unutamicak olan kisi birtek o kalir aklimin kenarinda
04 Yorumla- +1 yıl
Senin var mı
- +1 yıl
Eyvallah kardesim
herkesin yüreğinde uğurlayamdığı birisi vardır elbet...
20 Yorumlaİlk aşkım hala ona aşığım 7 sene oldu ama hala sıradan bir arkdaşız malesef arada görüşürüz hiç unutmam kendisini
01 Yorumla- +1 yıl
benimki 15sene oldu ana okulundaydım ozamanlar :D
- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılBen hep tek tabancaydım bu yüzden hatırlayacağım birşey yok.
01 Yorumla gecmise bir sunger cektim unuttum hatirlamiyorum bile sukurler olsun yeni sevgilim altin gibi.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Muge anlı sanırım çocukluğumdan beri tv de
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar. On sene geçti ama dün gibi hatırlıyorum. İki gün sonrada doğum günü :)
10 YorumlaLanet olasicayi unutamiyorumm :D jkkj
01 YorumlaVar unutmadim unutmicam
15 YorumlaÇocukluk aşkımı bir imur gecsede unutmam -.-
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok bacı biz yaşam kavgasına ekmek derdine düşmüşüz bunlara düşünecek zaman yok
00 Yorumla
+1 yılvar ama uçtu gitti uzaklara, haber yok #V
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılaklımda olmayanın kalbimde yeri yok...
00 Yorumla
+1 yılo kendini biliyor ;))
00 YorumlaVar ama ellerin kadini simdi.
01 Yorumla
+1 yılValla oyle biri yok yani vardi evlendim onunla
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılMalesef nefret de var :)
01 Yorumla
+1 yılVar hatta yuzunun dövmesi bile var
110 Yorumla- +1 yıl
Asla hem ufakda degil. Sevmek bir kisiye aittir bir kisi. Birden fazla seviyorsa heran baska birinide sevebilir. Tek kisi sevilir asla unutulmaz unuttum der yalan atarsin kendine
- +1 yıl
Ben acip resimlerine bakmiyorum bir bayan baktimi gozume bende kafami egip onume gogusume bakiyorum. Gömlek yakasi acik olunca merakla bakiyorlar soruyorlar bakabilirmiyiz diye tabi diyorum goren hayran kaliyor kim diyorlar sevdigim diyorum. Sansli diyorlar peki ya ayrilirsan diyorlar. Bende zaten ayriyiz ayrilinca yaptirdim diyorum. Ya baskasi girerse ya istemezse. Baskasina yer olsa zaten yaptirmazdim ;)
- +1 yıl
Allaha şükürler olsun ki böyle birine ait ruhum ve kalbim
- +1 yıl
Ben sansliyim neden dersen hem boyle birini tanidim hemde kalbim bu kadar dolu
- +1 yıl
Sevdi aileler yuzunden ama sakin unutma. Bekledigin yer dogru yer ise mutlaka bekledigin gelir.
@yakamoz553612 bu kızı yıllar geçsede unutmam :*
04 Yorumla- +1 yıl
Ölürüm ben sana :) :D
- +1 yıl
Sayılır gibi :D
+1 yılVar ve asla unutanayacagim 15 yıl oldu biteli
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı. Keşkelerle gecti ömrümüz. .
14 YorumlaBeni emziren mat hocam :/
01 Yorumla
+1 yılbenimki 15sene oldu ana okulundaydım ozamanlar :D
00 YorumlaMustafa kemal ATATURK..
00 YorumlaPlatonok asik oldugum birisi
10 Yorumlaşu an var oyLe biri. insallah hic ayrıLmayız...
01 Yorumla
+1 yılYıllar geçti Unutamadım.
14 Yorumla- +1 yıl
Ve sanırım hiç unutamayarak devam edicez bu hayata :)
- +1 yıl
İşte yapacak birşey yok. Devam.
herkezin vardır biri ama hatırlamamak daha iyidir
00 Yorumla
+1 yıl@herkülünsağkopçası kardesimi asla unutmam
00 YorumlaUnutmak yoktur yokluğuna alışmak vardır tatlım
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir bitmediniz aqlarim
10 Yorumla
+1 yılTabi ki var
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi