Hangisini tercih edersiniz bir yanda yakışıklı erkek yani genç erkek var diğer yanda 30 yaş üstü erkek yani çirkin erkek var. 30 yaş üstü erkeklerin fiziksel hiçbir çekiciliği yok yüzleri ciltleri çirkin sırf karakteri için değer mi belki erkeklerle olmaya kısa ömürde.
Not: 27 yaşında erkek. Kızlar biz 30 yaş altının kıymetini bilin. Sadece kendim için değil genel konuşuyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hiçte bile cildi çirkin erkek görmedim kızların cildi daha sorunlu
25 yaşında erkeğin yudune bak 30 yaşındaki erkeğin yudune bir de uçurum fark var
Karakteri olsun bide düşünmeye aklı çalışsın yeter
Arkadaşım kanka veya ev arkadaşı olmayacaksın. 30 yaşında bir erkeğin yaşlı yüzü bedeni her gün sana temas edecek. Karakter önemli ama geceleri karakter ile sevişilmiyor affedersin bedenle sevişiliyor
her şey sevişmek değil bunu bil.
Ama günün sonunda bu var sonra 30 yaş üstü erkeklere yazık da oluyor kadın çocuk yapana kadar birlikte oluyor sonra yaşlı çirkin de midesi almıyor adami. Adamla cinselliği bitiriyor. Cinsellik her şey değildir ama çok şeydir cinsellik olmayan ilişki biter. Cinsellil kolon gibidir bir binada kolon tek o bina oluşturan etmen değildir ama kolon olmasa bina yıkılır.
Evet ama her erkek zaten yakışıklıdır çirkin olan değil bakımsız olan vardır yaşla alakası yok.
Bak ünlüleri bırak. Sosyal hayatında en son ne zaman 30 yaşında yakışıklı erkek gördün. Hepsinin yüzü çökmüş, kılları agirmis, gözlerin ışığı bile sönmüş. Estetikli Kıvanç Tatlıtuğ falan söylemiyorum gündelik toplumda gördüğün erkekler
Ünlüler ne alaka çevremdeki insanlar benden daha genç duruyor.
Çevrendeki 30 yaş üstü erkekler mi senden Genç duruyor
yakisikli ve 30 yas ustu olan
Fiziksel görünüm olarak yakışıklı 30 yaş üstü erkek yok kendini kandırma. Bu arada gidip ünlü isim falan verme toplumda Yok öyle bir şey.
banane unluler gibi olun
Ben de diyorum yok onların hepsi estetikli Kıvanç Tatlıtuğ, falan hep estetik takma dişler botokslar. Hani aşırı yap bari robotla evlen daha doğal
Gündelik hayatta en son ne zaman 30 yaşında yakışıklı erkek ünlü fiziksel olarak yok
eski sevgilim vardi
Kesin kurbağa gibi cildi vardir 30 üstü erkek olduğu için, hantal ve gözlerinin feri aolmuştur
ahahah aldatmisti zaten
Valla müstehak yaşlı çirkin erkekle çıkıyorsun bir de aldatılıyorsun yazık üzüldüm
alemsin😂
Ege öyle ama tamam yaşının tecrübesi var diye yaşlı çirkin adamlarla çıkıyorsunuz. Erkeğin olgunluğu falan yalan erkekler olgunlaşmaz erkekler içgüdüyle hareket eder 80 yaşındaki adam bile daha gencini buldun mu aldatmaya çalışır. Genç ve erkeklere sevgili olsaydın en azından derdi genç yakışıklı erkekle güzel vakit geçirdim. Yaşlı çirkin adamla çıkıp bir de aldatılmak dram sdsdsfs
Paralı erkek
Açık ilişki hakkında ne düşünüyorsun. Mesa 50 yaşında bir adamla evlendin zengin dedi ki sana sen beni mutlu et ama aynı zamanda genç erkeklerle takılabilirsiniz izin veriyorum dedi. Kabul eder misin.
E tabiki
Olgun erkek zaten cins olarak arzulanmaz parası arzulanır genç erkeğin ise bedene arzulanır. Bu arada yaşlı olduğu için sana kızın kendine sadık olmayacağını bilen bu yüzden açık gecikeceğim vakitten 50 yaş üstü çok zengin erkek var bul birini hayatını yaşa. Olgunun parasını çıtırın bedenini götür sdadd