- Gizli Üye(18-24)1 ay
Arkadaşlarını iyi seç. Hem de çok iyi çünkü ben etkilenmem uymam onlara desen de öyle olmuyor 30 40 yaşındaki adamlara bile bakıyorum hepsinin alışkanlıkları yaptıkları aynı. Yani istemeden ve senin elinde olmadan çevrendekilerden her zaman etkileneceksin. Şu an iyi ve mutlu yaşlarındasın inanki fakat hayat sert gerçeklerini suratına çarptığında şu anki dertlerim hiçbir şeymiş diyeceksin. Her gün her an yeni bir darbe bu darbenin de nereden geleceğini bilemezsin ben zaman içinde kimseye güvenme lafını yaşayarak ve tecrübe ederek öğrendim. Sana en büyük tavsiyem kimse için o bunu yapmaz deme herkes her şeyi yapar ve bir tartışmaya bakar herkesin ne b*k olduğunu görmek için. İyiyken herkes iyi bir insanın gerçek yüzü sinirlendiğinde kavga anında ve sonrasında belli olur kimseye bir şeyini anlatma sakın anlatsan da üstü kapalı en yakınım dediğin bile en ince detayına kadar bilmesin bilmemeli
Kendini kullandırma tabii ki günümüzdeki erkeklerin çoğu kullanıp atma derdinde çoğu kız yaşının küçüklüğünden dolayı erkeğin arzusunu sevgi zannediyor. Çünkü erkek iki güzel söz bi çiçek kandırırım kafasıyla bakıyor sonra da zaman geçsin hallolur diyor.
Ve sana en önemli tavsiyem bir insanın saygısızlığına asla susma o an tepkini anında ortaya koy. Yoksa devamı gelir ve ne olduğunu anlayamazsın tepkini ortaya koy ki bir sonraki adımı yapamasın. Kırmaya üzmeye incitmeye korksun ben ne yapıyorum desin kendi kendine vaktiyle ben tepki koymadım aman gider benden kalbi kırılır bir şey olur diye 2 katıyla yaptı ve ezilen ben oldum ve karşıdaki insan daha da saygısızlaştı haddini yerini bilmedi o zamanlar acaba böyle yaparsam benden gider mi? Hayatımdan ya giderse gibi saçma canım düşüncelerim olmuştu
İnsanlar ne yaptığını gayet iyi biliyor, saygısızlıklarının farkında oluyor herkes o yüzden tepki göstermekten çekinme gidecekse de sana gram değer verip sevmemiştir bu arkadaşlık ilişkisi içinde böyle aşk ilişkilerinde de böyle çünkü gideemez göze alamaz seni seviyorsa aksine kazanan sen olursun21 Yorumla- Soran1 ay
Çoook teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın hepsini dikkate alıcam kız kardeşim benım 🥹🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- m1 ay
Merhaba,
Öncelikle kardeşim hayata karşı neden umudun yok! Bunu söylersen daha güzel şeyler söyleyebilirim, daha çok yardımcı olabilirim...15 Yorumla- Soran1 ay
Yks puanımla hiçbiryer tutmuyor
Ailemle aram iyi değil
Güzel değilim - 1 ay
Yks puanının önemi yok. Canımız sağolsun küçüğüm. 🙏😅
Ailen ile aran neden iyi değil?
Ailen ile aran iyi olmak zorunda değil. Ailemizi seçemeyiz ama aile olacağımız kişiyi seçeriz.
Hata sende ise telafi et onlar hatalı ise telafi de etmiyor etmek istemiyorlarsa boş ver inceldiği yerden kopsun..
Tip ve fizik geçici olan bir şey. Haýr ve şerr Allah'tan kaza bela Allah'tan. Her an her şey olabilir. Tipin ve fiziğin için seven, seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca. Fakat seni sen olduğun için seven, her ne olursa olsun yine sever. Kaza bela olsa, sana gören göz, duyan kulak, yürüyen ayak, tutan el olur. Bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur. Çok güzel biri birkaç dakika içinde çirkin olabilir ama seni sen olduğun için sevene her zaman güzel gelirsin. Çünkü sevilen güzel gelir sevene...
Mutluluk biziz, bizim içimizde biz neyde istersek onda görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir. Kör olursak, suçu bizdedir yine. Mutluluk şarkılarda, şiirlerde, kimi zaman böyle anlık iletiler de kimi zaman luna parkta, sahillerde sinemalarda. Kimi zaman balık tutmakta, bağırmakta çağırmakta, kimi zaman bebeklerde, çocuklarda. Mutluluk kimi zaman tebessüm de kedi köpeklerde, hayvanlarda. Mutluluk herşeyde, çünkü mutluluk biziz, kişinin kendisidir mutluluk. Biz neye istersek, ona mutluluk bulaştırırız, hastalık gibi. Neyden istersen mutlu olursun, olabiliriz...
Meslek önemli okuyan nicesi boşta mesleğe yönelebilir altın bilezik takarsan her şey olur
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır! 😊
Herkes memur olmak okumak zorunda değil, usta olanlar mesleği olanlar daha çok kazanıyor
En güzel yaşlarındasın küçüğüm
Kıymetini bil, kendini kullandırma adımlarını sağlam at dikkat et kendine
Ve gül gülümse kendini şımart mutlu et edecek bir şeyler bul🫡 - 1 ay
Gizliden çıkmana ne gerek var ki? 😅
Ona göre izah edelim - Soran1 ay
Abi çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazmışsın o kadar çok sağol dikkate alıcam 🥹🥹🤗🤗🙏🙏🙏
- 1 ay
Ricalar ve teşekkürler kardeşim ne demek sevinirim. 🫡
Bir şey olursa yorum altından yazabilirsin elimden geleni yaparım. 🫡
Korkma dik dur her daim
Her şeyin canı cehenneme 😅
Önce sen 🫡
Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. bir yol gosteren, bir akil hocasi olsun istiyorsan bana ozelden yaz kardesim, yemin ederim art bir niyetim yok, abaza falan degilim, tecrube herseydir, elimden geldigi kadar yardimci olacagim
13 Yorumla- Soran1 ay
Abi istek atsam bana yazar mısın
- Soran1 ay
ettim abi
- Gizli Üye(25-29)1 ay
şu an büyük gördüğün çoğu şey ve duygu zamanla yerini mantık gücüne bırakıp daha az canını yakacak hatta belki hatirlamayacaksin bile o yüzden uzulurken dahi fazla hirpalama kendini büyümek olgunlaşma denilen durum tamamen hatalardan uzuntulerden çıkartılan dersler bütünü herşeyin zamanı olduğu gibi bunu öğrenmenin zamanı da gelecek şu an en temel tavsiyem geçeceğini bilmen ve kendine bedenen olsun ruhen olsun fazla yuklenmemen
10 Yorumla - 1 ay
Zehirli yaşlardasin canım benim olgun kararlar vermelisin kendine değer ver önce kimseye güvenme seni uzmelerine izin verme insanlar kötüdür herkese mesafeli ol koru olur mu
10 Yorumla - 1 ay
Hayatta hangi iş daha çok para kazandırır diye düşünme sana en uygun olan mesleği seç bul inan en iyisi olduğunda iyi para kazanacaksın.
10 Yorumla - 1 ay
Üniversite bitirmen şart değil Ben senin yerinde olsam dil öğrenirdim hatta 2 dil birden Dil öğrenmek zeka işi değil çalışma meselesi çünkü.
10 Yorumla - u1 ay
Her zaman daha kötüsü vardır. Örnek geri kalmış Afrika ülkeler, Gazze, Myanmar düşün. Hatta youtube katarsis programı var merak ettiğin ünlünün sohbetini izle.
Bunlar ile yaramıyor ise yaşamakta ısrarcı ol. O sana seçenekler sunacak.
00 Yorumla - 1 ay
Yaz bana harbi sana öneri vereyim git dediğimi yap harbi iyi öneriler keşke daha önce ben yapsaydım dedim hatta
00 Yorumla - 1 ay
Bence senden çok daha kötü şeyler yaşayanlar var ve kendi haline şükret daha da güzel günler gelecek..
00 Yorumla Daha hayata yeni başlamışsın. Nasıl umudun yok? Ne yaşadın da umutsuz oldun?
00 Yorumla- 1 ay
her şey geçecek ve çabuk buyuyeceksn tadını çıkar herşeyin
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Keşke 18 yaşıma dönsem çok isterim yaşının kıymetini bil çok duygusal kararlar verip badboy tiplerle takılma hayatının hatasını edersin en başından efendi bir erkek seç ömür boyu mutlu ol.
00 Yorumla Kanka derslerine çalış, üniversiteyi kazan.
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Ülkede bi bok olmaz git çalışmaya başla para biriktir
00 Yorumla - 1 ay
Erkekler gözünü kör etmesin öncelik işin ve kendini mutlu etmek olsun. Hayat pembe değil hiç bir başlangıç kolay değil.
10 Yorumla - 1 ay
Yaptığın şeyden asla pişman olma hatalarından ders çıkar
20 Yorumla - 1 ay
Çalış.
yks ye çalış, bir işe gir çalış, ya da kendini geliştirmek için bişeyler yap. Boş durma zamanla geçer.
00 Yorumla Bizlerin kötüsünden uzak dur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çabala çalış. Kendini geliştir derdim
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. iyi bir okul kazanmaya bak
10 YorumlaAşkım hiç bir şey kafan takma hiç bir şey senin kadar önemli dil bb
00 YorumlaHayallerinin peşinden git kararlı ol imkansız diye bir şey yoktur bunu unutma
00 Yorumla- 1 ay
Arkanda sağlam birinin olması gerek
02 Yorumla- Soran1 ay
Harbimi
- 1 ay
Evet aynen öyle
- Gizli Üye(18-24)1 ay
kendine bisey katmadikca degismeyecegini
10 Yorumla - 1 ay
Hayal kur onları gerçekleştirmeye calos
00 Yorumla - 1 ay
Herşeyi akışına bırak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayırdır neden bu kadar umutsuzsun?
00 Yorumla- 1 ay
Benimde umudum yok iyi gunler
00 Yorumla Hayat durağan değildir illa ki mutlu olcaksn
00 Yorumla- 1 ay
Umudunu kaybetme
00 Yorumla - 1 ay
Niye bu kadar umutsuzsun ki
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Bu siteden uzak dur ahlakını bozar
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Okul oku okumayacaksan çalış düzenli işe gir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Pinterest kullan
10 Yorumla- 1 ay
Hayal kur
10 Yorumla 18 yaş umutsuzluğa kapılmak için çok erken bir yaş
00 Yorumla- 1 ay
umutsuz yaşayamaz
00 Yorumla - 1 ay
su yolunu bulur merak etme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Linçlerler
00 YorumlaHayat kötü kollayın g. tü
00 Yorumla- 1 ay
Zengin koca bul kurtul
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Neden böyle düşünüyorsun
00 Yorumla- 1 ay
Aynısı
00 Yorumla - 1 ay
Yarin başka birgundur yarını bekle
00 Yorumla - 1 ay
Bir umuttur yaşamak umudunu yitirme
00 Yorumla Daha yolun başındasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Hara kiri
00 Yorumla- 1 ay
umudu niye yokmuş?
00 Yorumla - 1 ay
Yaşa bi şekilde düşünme