- 1 ay
Erkeklere sormuşsun ama ben de cevap vermek istedim. Bu yazını görünce sanki ben yazmışım gibi hissettim. Çevrenden çok güzel olduğuna dair yorumlar alıyorsun muhtemelen (elbette kadınlardan). Dışarıdan kibirli ve soğuk görünüyor olabilirsin. Bu da seni ulaşılmaz gösteriyor. O yüzden kimse gelip konuşmayacak, konuşamayacak seninle.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ay anladım, yani bakmakla yetiniyorlar 😅 Bazı erkekler cesaret edemiyor olabilir. Bazen özgüven eksikliğinden, bazen de reddedilmekten korktukları için adım atmıyorlar. Seninle nasıl konuşacaklarını da bilemeyebilirler. Sen istersen, ilk adımı sen atabilirsin! 🌺 Hem kim bilir, belki onların da hoşuna gider ve konuşmaya başlarsınız! 😍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- m1 ay
Merhaba,
Ben olsam bende gelemem, gelmem, gelmek için de sebep yok!
Sapik demeyeceğin ne malûm! 😅11 Yorumla- 1 ay
Tip ve fizik geçici olan bir şey. Haýr ve şerr Allah'tan kaza bela Allah'tan. Her an her şey olabilir. Tipin ve fiziğin için seven, seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca. Fakat seni sen olduğun için seven, her ne olursa olsun yine sever. Kaza bela olsa, sana gören göz, duyan kulak, yürüyen ayak, tutan el olur. Bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur. Çok güzel biri birkaç dakika içinde çirkin olabilir ama seni sen olduğun için sevene her zaman güzel gelirsin. Çünkü sevilen güzel gelir sevene...
Ortaya değil emeğe saygı kişiye yaz
Tesettür önemi yok kılık kıyafet ile kişilik ve karakter olmaz
- 1 ay
Neden baktıklarını bilemeyiz ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. tesettürlü kadın hiç ilgimi çekmiyor aksine irite oluyorum bide bazıları böyle bilmiş bilmiş konuşuyor iyice gıcık oluyorum
00 Yorumla- 1 ay
Fazla güzelsen cesareti yoktur her erkek güzel kadın ister ama evlenmez sıkıntı alır çünkü başına bilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Büyük ihtimalle "bu kız bana bakmaz"diyorlardır. Bazen kız erkeğin çok hoşuna gittiği zaman böyle şeyler olabiliyor
00 YorumlaAslinda konusmuslar da sen duymamissin cunku bakarken gtunke konusmuslar kendi ic dunyalarinda bis ver onuda duymayiver
00 Yorumla- 1 ay
Fazla guzelsindir, bana bakmaz veya kesin sevgilisi vardır diyordur
04 Yorumla- Soran1 ay
Hayır canım o kadar değil ama giyimime çok özen gösteriyorum acaba onunla bir alakası olabilir mi?
- 1 ay
Oda olabilir , sonuç olarak menzil dışında kalıyorsun
- 1 ay
Tr erkeği şaşırtmaz shshshs zorlama bence güncellemede yazdıklarını takmazlar
- Soran1 ay
☹️
- 1 ay
Sert görünüyor olabilirsin ya da sana gelen erkeklerin özgüveni yoktur çekiniyorlardı
00 Yorumla - 1 ay
Erkekler her kadına yürür biyolojimizde var bu.
00 Yorumla - 1 ay
Neden gelmemelerinin sebebi baktıkları sen değilsin çünkü
00 Yorumla - 1 ay
Korkuyorlar dır ya da cesaret edemiyorlardır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen yesil isik yakacsksinki gelsinler. Bakış atcan gülümsüyeceksinki cesareti olacak gelmek için
00 Yorumla- 1 ay
Herkesin tercihleri farklıdır. Ama güzel olduğuna eminim hahah... O halde neden bakıyorlar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Diğer kızlar elbette. Yapmadıkları pislik kalmadığından oğlancıklat cesaret edemiyorlar...
00 Yorumla- 1 ay
Yürürken arkana değil önüne bak bence. Düştüğün zaman bakışlar değişir.
00 Yorumla - 1 ay
Hızlı yürüyorsundur konuşmak için sana yetişemiyorlardır teyze
00 Yorumla - 1 ay
güzel olduğun için cesaret edememişlerdir sen de onlara bak uzun uzun cesaret ver
00 Yorumla - 1 ay
Arkanla konuşmuşlar
Olumlu sonuç alamayinca , mevzuya önden girmemişler00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Dışarıda irtibat kurmak öyle çok da kolay değil
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Göster bakalım arkanı göreyim bi merak ettim genel olarak havalı görünüyorsun dur belki ondandır
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Kafalarını arkandan kaldırıp yüzüne bakamadiklari için olabilir
00 Yorumla - 1 ay
Seni görmeden nereden bilelim belkide kalçaların çok güzel dir ondan arkadan bakıyorlardır
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Çok güzelsin kesin ve kesin bunun sevgilisi vardır yoksa bile bana bakmaz düşüncesiyle cesaret edememiş olabilir, yalnız olmadığından yani yanında biri ya da birileri varsa ondan da gelip tanışmaya daha çok cesaret edemez biz erkekler
00 Yorumla - 1 ay
cesaret edemedıler oylece arkandan baka kaldılar okuzun trene baktıgı gıbı
00 Yorumla - 1 ay
arkandan bakıyorlarsa fiziğin güzeldir ve kapalı olmana rağmen dar giyiyorsundur
00 Yorumla - 1 ay
Yani kapalı olduğun için çekiniyor olabilirler
00 Yorumla - 1 ay
Seninle konusmayi denese terslersin cok cahil kizlar gibi
00 Yorumla - 1 ay
Çok güzel olunca veya çok havalı olunca erkekler korkuyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. arkandan bakıyor derken kalçalarına filan mı?
00 YorumlaCiddi zor kız duruşundan çekinmişlerdir. Biz tersler diye düşünüyoruz direk
00 YorumlaNe taraftan bakalım?
05 Yorumla- Soran1 ay
Yani ne demek istiyorsun?
- Soran1 ay
Çok güller yüzlüyüm ve konuşkanım daha ne yapayım Tabela 🪧 mı asayım
- 1 ay
arkandan nerene bakıyolar
00 Yorumla - 1 ay
özgüvensiz erkeklerdir
00 Yorumla - u1 ay
Sapıklar çünkü onlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Belki de seni evli sanıyor da olabilirler.
00 Yorumla- 1 ay
🤔🤔🤔garip 1 kişi bile gelmedi mi?
00 Yorumla - 1 ay
g. tüne bakıyor olabilirler mi
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Bakacam kinusmayacam. Pesinden gelirim.
00 Yorumla - 1 ay
Çünkü amaçları sen değil gOtün 😊
31 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 37,3b cevap paylaştı. Fazla soğuk biri görünüyor olabilirsin
00 Yorumla- 1 ay
Tesettürlü müsün
00 Yorumla - 1 ay
Konuşmak için bakmıyorlardır
00 Yorumla - 1 ay
Arkan çok güzel mi
00 Yorumla - 1 ay
Zor bir kadın olabilir misin
00 Yorumla arkandan bakiyo derken
00 Yorumla- 1 ay
Yürüyüşün güzel demkki
00 Yorumla - 1 ay