profesör. ceo. doktor. falan diyorlar.
bu tipler inek oluyor ya biraz ondan ötürü tribe girdim yakışıklılığı engel midir
bu tipler inek oluyor ya biraz ondan ötürü tribe girdim yakışıklılığı engel midir
Duruma göre değişir. Mesela işçi sınıfının çocuğunu düşün. Bu adam eğer yakışıklı ise nasılsa kızlardan ilgi görüyorum diyerek kendini geliştirme ihtiyacı duymayabilir ama tipine güvenmiyorsa bu sefer statüsünü yükseltmeye çalışır. Elit tabakada ise çocuk tipsiz de olsa yakışıklı da olsa statüsünü koruyacak şekilde adımlar atar. Yakışıklı ise yakışıklı prof ceo olur yani.
ya daha çok yakışıklılık falan anlamında bahsetmiyorlar. hani iş dünyası manasında bende bunun sonucunda acaba diyorum..
Adamın yakışıklı olması statüsünü yükseltmesine engel değil. Ama hayatı sadece kadınlardan ibaret görüyorsa gençken çalışmayıp kendini bu konularla ziyan etmesi de olağandır.
Cevap
1Cevap
Yakışıklılık bakımlı olmanın başarıyla bi ilgisi yoktur bakımlı biri başarılı olabilir ikisi aynanda olabilir
Ya birakin şu havali olmayi birakin önce eril enerjisiniz olsun
Çaycı, garson vb. gibi mesleklerdeki erkekler cok yakışıklı oluyor ama mesleklerini de ben beğenmiyorum
Yooo
Alakası yok
Ne alaka mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?