Ne zaman unutulur..
Olmamasına razıyım, oluyormuş gibi olmasın yeter..

Ne zaman unutulur..
Olmamasına razıyım, oluyormuş gibi olmasın yeter..

Ben bu konuda sana yardımcı olacak son insanım biliyo musun gittiği gün aklımdan çıkmadı deli olucaktım ne kadar ilaç varsa içip kendimi mahvettim vücudum organlarım zarar gördü. Sadece hayat devam ediyo seni mutlu edecek şeyler yap başka birisi olsun demiyorum seni mutlu edecek şeyler de vardır hayatta
Teşekkürler. İhtiyacı olanlar mutlaka sözlerini değerlendirecek.
Hayata kaldığımız yerden devam ederek geçer.
Hiç erkek için bir kadın , hiç bir kadin için ise bir erkek vazgeçilmez değildir.
Kaybetme korkusunu bir şekilde yenmek zorundayız.
Bunu yenmeye başladığımız andan itibaren bazı gerçekler ve doğrular daha belirgin hale geliyor.
Bunların hepsi içinde insanın sadece sadece kendine cesur olmalı ve doğruyu söylemesi gerek.
Acı cekmekten zevk almaya devam mı etmek istiyorum ( bu durum bana keyif veriyor.) , yoksa bunu kabul edip hayatıma devam mı etmek istiyorum.
Gayet yerinde tebrikler
Ben tebrik ve teşekkür ederim.
Sorunuz için.
Rica ederim.
Bi sabah kalktığında aklına onun gelmediğini fark edeceksin. Gittikçe bulanıklaşacak anılar. Bazı gereksiz kavgalar gelecek gözüne. Sonra aslında özünde iyi biriydi diyeceksin. Bir bakacaksın affetmişsin geceleri ağlamakla geçirten kişiyi. Zaman izleri siler. Silemiyorsa o kişi herkesten farklıdır kimseye benzemediğini içindir.
Güzeldi.
Hiçbir şey. Unutmak için yapılan her şey onu unutmamak için olan çaba haline gelir. Zaman iyi gelebilir, unutmak tamamen mümkün olur mu kısmı sevginin derinliğine bağlı bana göre.
Daha önce bununla ilgili paylaşımım altta ve seninki ile paralel.
"Unutmaya çalışmak bir eylemdir, ancak biçare bir eylemdir. Daha çok bunu eylem olmadan, kendi akışına bıraksak çok daha rahat geçecek bir süreç. Unutmak istiyorum diyenler, aslında kendine tekrar hatırlatanlar."
Gerçeklikte olan bu bence yaşayan ya da gözlemleyen herkes bunun bilincinde olur bana göre.
Kesinlikle.
Ah be StrongerLion, seni çok iyi anlıyorum. Unutmak gerçekten zordur ama her şey zamanla geçer. Öncelikle kendine zaman tanı, acele etme. Arkadaşlarınla, hobilerinle daha çok vakit geçir, kafanı dağıt. Spor yap, yeni şeyler dene, kendine yatırım yap. 🌟 Unutma, sen en iyisine layıksın! 🔥 Geçecek, sadece sabırlı ol ve kendine iyi bak. ❤️🩹
Cevap
11Cevap
Tabi ki de zamana bırakmak gerekiyor sadece.. kimse unutulmaz değildir
Oluruna bırak çünkü onu bir şekilde zaten hep hatırlayacaksın, kendinle savaşma hiç, dengesiz çıkışlar arama boşuna, tek kurtuluşun zamana yenil, kabullen ve yeni'len ))
Olur hemen
Kararlısında işte ne güzel.
Soruyu benim için değildi:)
Anlaşılıyor zaten 😕
Benim dediğim mi anlaşılıyor senin mi?
Her ikiside.
Gerçekten karmaşık
😀 peki..
O kendini zaten iyice soğutur soğutana kadar canını defalarca yakar sonra o son raddeye gelirsin ve artık onun için her şey çok geçtir. Bütün şanslarını tepmiştir. Verdiğin yüzlerce şansın 101. de soğumak da senin akıllanmazlığındır ama olsun sonuçta soğudun mu soğudun işte napalım merhamet merhamet sevgi sevgi bir yere kadar bizim canımız yok mu? İşte böyle unutma aşamasına geçiyorsun
Aklı olan asla 1 gün bile yas tutmaz
Bakin 1 gün bile diyorum
Biten bir ilişki için asla üzülmeyin. Kendinizi dışarı atın. Sakın yalnız kalıp düşünmeyin girdabin içine girer çıkamazsınız!
onu hatırlatacak mekanlardan uzak durup, zihni farklı işlerle meşgul tutmak, zamanı gelince de başka birine bağlanmak lazım. birini hatırlamak alışkanlıklarla da alakalı bir konu. her gün günaydın mesajı atıyordur, akşam iyi geceler diyordur onlara alışırsın, beklersin gelmez işte o boşluktur canını acıtan. alışkanlıkları kırmak kolay değil, sigarayı bırakmak gibidir birini unutmak. bırakmayı başarırsan sanki hiç içmemişsin gibi hissedersin bir süre sonra.
Bir uyanıcaksın ve aklına ilk o gelmiycek gün içinde onu düşünürken bulmuycaksın kendini eskisi kadar özlemeyeceksin mesala zaman la olucak merak etme zaman unutturmuycak ama uyuşturcak
Böyle yapan insanlar çok garip gelio 2 nokta 1 virgül koyarak ben aşkımı anlatamam altını çizerek söylüyorum BEN mesela "onu çok seviyorum..."bu ne abi siz duygularınızı böyle ifade edebiliyomusunuz gerçekte bunu nasıl kullanıyorsunuz gülerek okuyorum çünkü ben
Unutuluyor zamanla
Başlarda aklıma geliyor biraz
Sonra daha az hatirliyorsun
Sonra sadece bazen merak kalıyor geriye bitiyor hersey
Ona dair her şeyi silmen gerek ona dair hiçbir şey bırakmaman gerek evinde ondn sonrada ztn yavaş yavaş unutursn bu birazck zaman alablir
İlla unutacağım diye tabu koyma mesela öncelikle. Unutacağım, unutmam lazım dedikçe hatırlayacaksın.
Unutmak için çabalama
Sonuna kadar onu hatırla
Ta ki bir gün hatırlamak istemeyecek kadar hatırla
Zamanla alışacaksın unuturmusun onu bilemem
anılarında hayatın boyunca yer alacak bunu bilmeni isterim.
Beni unutanı bende unuturum. Kimse kendimden değerli değil
Unutulmaz bence ama ona olan sevgin zamanla azalır sadece...
Sadece zamana bırakmak ve aklını başka şeylerle meşgul etmek
Unutamıyorsun ki sadece yokluğuna alışıyorsun bide çektirdiği acılar agır basıyor nefret inkam duyuyorsun ama kesinlikle aklında kalbinde her daim yasattığı güzel seyler kalıyor bu sebepten yıllarda gecse de olmuyor
Herkes çok farklı yaşıyor gerçekten
Onu unutmak için ne sebep verdi eline onu düşünüp soğumak yeterli
Böyle bir durumda zaman sanki durmuş gibi acı versede zamanla unutulur.
Gözden ırak olması yeterli oluyor. Unutmama diye bir şey yoktur. Hatırlamama vardır.
Yeni biriyle görüşmek, doğru bir şey değil ama işe yarıyor
@OCanoglu evet o yüzden dedim ya doğru bir şey değil diye
Yapmıyorum zaten haklısın
O sorun bende de var bir türlü unutulmuyor bilsem yazmak isterdim
zamana bırakmak ve yeni insanlarla tanışmak gerekir
Çözümünü bulursan bana da söyle
Soru içerisinde var.
Yeni birine aşık olunca kırıntısı bile kalmaz
Acıyı son zerresine kadar yaşayıp bitirmek
Bence tamamen zamana bırakılmalı
Kendine dönüp her türlü bakım yapmak gerekir
Kendi hayatını yasarsan zamanla unutursun