Zengin erkek istemek normal ama zengin olmayan istemekte normal. Sadece zengine odaklanırsan seninki çıkar aşkı oluyor. Maddi olarak dünyaları yaşatmasını beklemek tek bir koşula göre olduğu için aşk değildir. Böyle ilişki olacağına hiç olmasın daha iyi.
Bir kadın olarak zengin erkek istemen normal. Fakat sen karşılığında onun için neler yapacaksın?
Ben bugün çoğu kişinin tanımına göre zengin kategorisine giriyorum. Birlikte olacağım kadından maddi bir beklentim de yok, ama yine de aradığım gibi birini bulmam kolay olmuyor.
Yalnızca sıkı bir vücut ve cinsellik vaat ediyorsan aynısını sunan onbinlerce kadın var.
Başka neler yapacaksın?
Giyimine, görünümüne onun istediği şekilde özen gösterecek misin? Kadınsı ve feminen olacak mısın? Sözünü dinleyecek misin? Erkeğin farklı ve sıradışı ihtiyaçlarını, zevklerini önemseyecek misin? Onu rahatlatıp mutlu etmek için çaba gösterecek misin? Sadık ve yumuşak huylu olacak mısın?
Normal, istekler doğrultusunda hareket etmeni kimse yadırgayamaz hayatına yön verirken en azından bir kritere sahipsin diye seni tebrik bile edebilirim.
Karşındaki erkeğe dünyaları nasıl yaşatacaksın ki, güzelliğini sergileyip ona cinsellik vererek mi? Zaten zengin erkeklerin çoğu günümüzde cinselliğe her türlü şekilde erişebiliyorlar. Sağ elindeki sigara mı? Sigaraysa, sigara içerek ona dünyaları asla yaşatamazsın. Karnını açıp, güzelliğini gösteriş yapmanın anlamını da çözemedim
Herkes dengine. Evimi arabamı kariyerimi çulsuz evinde göbek büyütmüş bir vizyonsuz kadınla paylaşmak istemem mesela. Sende bu seviyedeysen ve paylaşmak istemiyorsan normal, aksi halde komik.