İyi geceler evliyim ve eşimle tartıştık bana sen güzel kızların hepsini kıskanıyorsun dedi ve bu çok kırdı halbuki ben kendimi çok beğenirim bakımlı düzgün fiziği olan biriyim sizce eşime nasıl bir ders vermeliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yatak odan da iliskiye girip o bosaldiktan sonra hadi bi daha de daha canim cok istiyor de.. ve yapamaz hemen hadi de.. cunku erkek bosaldiktan sonra belli bi sure gecmesi lazim ki tekrar ereksiyon olsun oda bunu gurir yapacaktir ve bi daha kiyaslamaya girmeyecektir..
016 Yorumla
Soran1 yıleşimin çocuk yapma sorunu bile var
Soran1 yılanladım demek istediğini mantıklı
Soran1 yıl6 yıl 30-35
Soran1 yılşöyle söyleym her erkeğin arzulayabilceği bi kadınım her anlamda
Soran1 yılaktifim öyle diyim
Soran1 yılpasif
Soran1 yıldışarda kendini muhteşem gibi gösterir ama ben bilirm gerçeği
Soran1 yılburdan sorabilirsim
En İyi Cevaplar
İyi düşün ve düzgün bir karar ver sinirle kalktın zararla oturma mantıklı düşün
07 Yorumla
Soran1 yılkavga çıkardım bende onu hassas olduğu noktadan vurdum çünkü beni kırdığın halde özür dilemiyosun dedim ne demişim sana doğruyu söyledim dedi bende erkekliğine laf ettim madem acımasızlık var eşitlensin bari en azından kendimi mal gibi hissetmiyorum
Soran1 yıldengelediğimi düşünüyorum bilmiyorum doğru mu yaptım eşime söyleme artık bunları evliliğimize zarar veriyo dediğim halde her kavgada söyledi bile isteye sonra dönüp özğr de dilemez ağzımdan kaçtı falan demez suçlu suçsuz sürekli küser ama bi ergenle uğraşıyo gibi hissediyorum eşimin çocuğu olmuyor zor oluyor yani bende onu yüzüne vurdum ve bir daha beni kırarsan yine duyacaksın bunları dedim vicdan azabı hissrtmiyorum biraz ağır oldu ama başka türlü duracağı yok bende her kavgada güzelliğini beğendiği kadınları duymak istemiyorum bana bir kez iltifat etmez erkek arkadaşlarının yanında kızları it yerine koyarmış gibi konuşur evde yanımda da kızları över hep bıktım bu durumdan kızları kıskanınca da bana paranoyaksın der çok ii manipülasyon yapar ama eşimin sevdiğim hıyları da var seviyorum da onu bi tane de çocuğumuz var düzeltmek istiyorum bu gidişatı napcağımı da bilmiyorum
- 1 yıl
Öncelıkle bır çocuğun var siz bu evlılıgı kurtarmak istiyormuşsunuz onu düşünün gerıse anne baba ayrı bır baba vaat yetıştiemek istemessınız diye düşünüyorum konu bılmeyen ıcın sorunlu hanfendi çünkü evlılıgınıze ve karakterlerınıze dair böyle bıkmıyorum anlık anlatımla buna fıkır yürütemem
Soran1 yılanladım teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam! İlişkilerde böyle durumlar bazen olabiliyor ama bence yangına körükle gitmemek en iyisi. Öncelikle, neden böyle düşündüğünü öğrenmeye çalışabilirsin. İletişim çok önemli 💬. Kırıldığını ona sakince ve açıkça ifade etmelisin. Mesela, "Böyle dediğinde kendimi kötü hissediyorum çünkü kendime güveniyorum ve böyle düşünmen üzücü" gibi bir şey söyleyebilirsin. Unutma, karşılıklı anlayış ve saygı her şeyden önemli! ✨💪🏻
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
Ya bebiş kısaca sana şunu diyim bunu diyorsa ve senn Cidden kıskanıyorsan suçlusu odur yapman gereken ise yolda yakışıklı biri gördüğünde fazla uzun olmadan incele biraz
01 Yorumla
Soran1 yılaynen ona kıskançlık nedir göstercem
Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Genç bir çocuk seni beğendiğimi belli ersin kocanın karşısında
08 Yorumla
Soran1 yılvar öyleleri aslında eşim beni normalde çok kıskanır ama sürekli de bu lafı söyler
Soran1 yıloldu yani asılan değil samimi davranan oldu o da kudurdu hemen
Soran1 yıleşim çok kıskanç biri benden çok daha fazla ama hep böyle söylüyo bana sinir oluyorum
Soran1 yılbeni sevdiğine eminim ama çok kırıyor beni hep aşağılıyor
Güzel düşünmüşsün doğal ol ona doğal davran hiçbirişeyi umursama
02 Yorumla
Soran1 yılneden yani bu laf umursanmayacak bi laf mı gece yarısı dışarı çıktım arabayla gezdim müzik açıp hem kafamı dağıttım hemde ben gelene kadar beklemiş evde ama küsüm şu an ona
Madem bu kadar güzel ve seksi olduğuna yazıyorsun O kadar güzel ve seksi olduğunu bize İnandır
012 Yorumla
Soran1 yılolmaz eşim görürse kudurur gece gece olay çıkartır kendimi gösteremem
Soran1 yıliltifata ihtiyacım yok yeterince ediyolar zaten eşim hariç
- 1 yıl
Eşin sana erkeklik de yapmıyor işte sorun orada hani erkek gibi olsa sen bu saatte burada değil onun yanında olurdun sünepe demek ki beceriksizin tekiymiş ki karısı bu saatte burada geziyor Erkek olan erkek karısının ihtiyacını görür karısını gece görürse onu da karısına sarılıp uyur
Soran1 yılmaçodur aslında evde de dışarda da sünepe değildir ama libidosu çok düşük napsanda zayıf
Soran1 yılnapayım bırakayım mı yani
- 1 yıl
Gel hayatım yatakta yarım bırakılmak aç kalmak Sence nereye kadar böyle devam edeceksin yani Kadın dediğin yatakta çığlık çığlığa finale ulaşıp kendisine nasıl boşalıp rahatlıyorsa sen ona boş olman o şekilde hakkın değil mi Bir erkeğin ağzına olup orgazma ulaşıp erkeğin Mutlu olduğuna senin kollarına iyi olup kalsa senin gururunu tatmin etmez mi
Soran1 yıleder ama kocamı seviyorum kırdığı zamanlarda oluyor beni mutlu ettiği zamanlarda mesela her sabah kahvaltı hazırlar bana
Soran1 yılevet
Gizli Üye(18-24)1 yıl30-35 yaş arası kadının neresi güzel olabilir ki ego tamamen seninki
120 Yorumla
Cevap sahibi1 yılgüzel olsan bilr artık kartlaşmissindir 20 yaşındaki kız nere sen nere
Soran1 yılkarşıdaki kızın 20 yaşında olduğunu nerden biliyosun ayrıca bi kadın güzelse güzeldir 20 de de güzeldir 30 da da hem günümüzde olgun tecrübeli kadınlar revaşta çocuklar değil ve güzel olduğumu sadece ben söylemiyorum erkek kadın herkes söylüyor tabi ki egolu olucam altını dolduruyorum çünkü egomun
Cevap sahibi1 yılhayır karşıdaki kızı kast etmedim normal yaş 20 kadında bunu söyledim güzellik yaşı 20-25 tir
Cevap sahibi1 yılşu an milfsin mature Olcan sonra
Soran1 yılçocukluk yaşı 20 artık biz 50 yıl öncesinde yaşamıyoruz ve etrafımdaki hiçbi erkek genç kadın istemiyor ayrıca ben herkese taş çıkartırım yaş sorun değil sürüyle gelsinler
Cevap sahibi1 yıl20 çocuk mu oluyor Allah aşkına herkes evleniyor😂ayrıca 18 altı çocuk ve simdikiler bayağı olgun her şeyden haberi var sen kendini iyi sanmaya devam et taze çıtırlar varken işin zor yani kocanı zapt ett
Cevap sahibi1 yılders falanda verme o birilerini yemiştir zaten
Soran1 yılbende yedim zaten canım sen rahat ol😅
Soran1 yılşimdikiler mi olgun z kuşağı aptallıklarıyla gümbür gümbür geliyor herşeyden haberleri olsa nolur iki çift kelam edemedikten sonra
Cevap sahibi1 yıloo sende aldattın yani🤪
Soran1 yıleh herkese hayır diyemem heralde😅
Cevap sahibi1 yılsiz birbirinizi bulmuşsunuz cucold yapsanız daha iyi en azindan
Cevap sahibi1 yıltek erkek alın aranıza daha iyi olur aldatmaya gerek yok ya da swinger partisi de iyi olur ikinizde BK yemissiniz
Soran1 yılswingerı başkalarıyla tercih ederim kocamı yeterince tatdım zaten arada sen de gir bu partilere biraz düzelirsin😅kız kurusu seni
Cevap sahibi1 yılkız kurusu derken haha ben zaten yapıyorum😘en azindan senin gibi evlenip birinin başını yakmiyorum aldatıp seninki daha acınasi koca parası değil kendi paramı yiyiyip erkeğimi kendim seciyorum ayrıca koca eline bakan sensin kız kurusu da değilim yaşım 22 muhendisim 😘
Cevap sahibi1 yılkocana acıdım seni bir öğrense yuvan yıkılır erkek yapınca bir şey olmaz ama nefsinize sahip olamıyorsanız evlenmeyin
Cevap sahibi1 yılşükür senin gibi evlilik hayatımın merkezinde değil seninki bildiğin açık ara zina evlilikteki daha kotu sorun çocukların falan varsa ortada kalır eşin öğrense neler olur yani inan kız kurusu olmak ya da bekar olup özgür olmak senin acınası halinden çok daha iyi
Soran1 yılkoca eline baktığımı kim söyledi sende aşağılık komplexi var bende kendi paramı kendim kazanıyorum merak etme hem gğzel hem zenginim işte ondan bu egom anladın mı kız kurusu olduğun belli çünkü beni tanımadan özgüvenliyim die sirek saldırıya geçtin agresif mesajlar göndermeye başladın ben sana hiç kötü bişey demediğim halde neden çünkü sende olmayan özgüven bende var diye tedavi ol canım bi an önce çirkinlerinde şansı var😅
Soran1 yılhiçte bişey olmaz beni tanıyan erkekler bırakamıyor canım ondan bu rahatlığım profesyonelim ondan 😅
Cevap sahibi1 yılprofesyonel k4şarsin herhalde evlenip ballandıra ballandıra aldatıyorum zevkli diye geçiniyor aşağılık kompleksi sende var asıl ahlaksizlarla işim olmaz😘😘
Gizli Üye(36-45)1 yılİstersen bende yakışıklı erkeklerin dikkatini çekeyim de bakim
01 Yorumla
Soran1 yıldediğimde çok sinirleniyo ama o isim vererek konuşuyo o kişi bakıyo bu bakıyo gibilerinden sonra ben o kişiye takıyorum bana dönüp sen paranoyaksın dio
Gizli Üye(30-35)1 yılSende ona diğerlerini kendinden kıskandıracak olaylar yaşat.
016 Yorumla
Soran1 yılçok mantıklı
Cevap sahibi1 yılBir kaç fikir verebilirim sana
Soran1 yılolur valla
Cevap sahibi1 yılAçtım gizliliği
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yılburdan da yazabilirsin
Cevap sahibi1 yılKapatıyorum.
Cevap sahibi1 yılDinliyor musun
Soran1 yılevet
Cevap sahibi1 yılGelmedi ama
Soran1 yılözelde konuşmuyorum
Cevap sahibi1 yılKendi özelimden söyleyeceğim.
Soran1 yılburdan yaz
Cevap sahibi1 yılÖzelimi paylaşmam öylr.
Soran1 yılgizlisin zaten
Cevap sahibi1 yılOlsun Abaza çok yazar neyse.
Bence sessiz kalarak ona en büyük cevabı vermiş olursunuz
11 Yorumla
Soran1 yılonu kıskandırmak mantıklı değilmi
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSüslenme
Seks cezası ver derdim de verme onu
06 Yorumla
Soran1 yılseks cezası versem o bana ceza olur odun gibidir
Cevap sahibi1 yılAynen o sıkıntı verme onu. Fiziğin nasil
Karşılık ver dicem. oda olmaz
Soran1 yılnasıl bi karşılık
Cevap sahibi1 yılSende bak
Soran1 yılerkeklere mi
Cevap sahibi1 yılEvet. Özelden taktik vereyim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılbaşkasıyla yatarak ve resimlerini ona göstererek.
07 Yorumla
Soran1 yılyok daha neler
- 1 yıl
sen bilirsin bu iş boynuza doğru gider bana öyle geliyor.
Soran1 yıleşim benim onu bırakmamdan it gibi korkar ancak aşağı çekmeye çalışıyor o beni
- 1 yıl
işte bu tarz hareketler kadında hırs yapar sonra çakıverir
Soran1 yılçakıversin ben öyle ağlayıp zırlayıp evi terk eden kadın modelinden değilim bende yaprım aynısını ve bunu ona daha önce de söyledim yaşattığını yaşamadan ayrılmam sonra derim ki ister devam et ister bırak karar senin
- 1 yıl
ben çakıvermeyi sen yaparsın manasında söylemiştim.
Soran1 yılhmm
1 yılTakma duymazliktan gel
01 Yorumla
Soran1 yılöyle mi dersin
Gizli Üye(36-45)1 yılZaman harcama ona, başının çaresine bak.
010 Yorumla
Soran1 yılbeni aşağı mı çekmeye çalışıyor acaba
Cevap sahibi1 yılSenin dengeni bozmaya çalışıyor. İşin sonunda bende sorun yok, eşim takıntılı diyecek, kendini aklayacak
Soran1 yılevet onu hep söyler biliyomusun mesela şu kız ağzıma içine düşüyo diyo bende o kıza takılıyorum bana diyo ki sen paranoyaksın
Soran1 yılvalla doğru tespit ne önerirsin peki napayım
Cevap sahibi1 yılOna takılma, kendini yükselt. Sen kendini yükseltirsen o şaşırır
Cevap sahibi1 yılYalnız bu detaylı bir mesele, sizi ve olayı detaylı analiz etmek gerek
Soran1 yılben kendime bakıyorum hep zaten bakmaya da devam edceğim doğru söylüyosun insanlarla iletişimimde iyidir arkadaş ortamına sokar beni herkes durup beni dinler esprilerime güler falan kendimi belli ederim yani
Cevap sahibi1 yılAynen ve daha fazlasını yap, aklına takılan bir şey olursada yaz bana.
Soran1 yıltamam sağolasın
Soran1 yılmerhaba areyz e yaptığım yorumları okurmusunuz ne düşünüyorsunuz yazarmısınız bir de bugün eşim ve arkadaşlarıyla oturduk bir arkdaşı benimle sürekli sohbet ediyor diye kıskandı ama belli etmemeye çalıştı onu hissettim konuşmuyoruz şu an
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEşin seni göremiyorsa…
055 Yorumla
Soran1 yılsen kendini başkasına göster mi diosun😀
Cevap sahibi1 yıl😉 güzel bir kadın her zaman güzeldir
Senin güzelliğine alışmış demek ki başka kızlara güzel diyebiliyor
Soran1 yılöyle mi dersin ben çevremde çok beğenilirim tabiri caizse şu kadın keşke boşansa bile diyenleri duydum pusuda bekleyenler var ama ben yanlış yapan bi kadın olmadım hiç
Cevap sahibi1 yılBoşansan da bende peşinde koşsam o zaman :)
Boşanmak değil de,
Sana sahip ya bütün güzelliklerini biliyor ya o yüzden sıradan geliyor olabilir
Kimisi öyle canım
Soran1 yılgüzel dediği kızlar 40 erkek arasında çalışan üç dört kişi tabi kız az olunca herkese güzel gelmeleri normal o kızların ve eşim etkileniyor bunlardan millet bi kıza güzel diosa ona güzel gelmese bile güzel gelmeye başlıyor
Cevap sahibi1 yılBilmem bana öyle gelmiyor
Bence güzel olan güzeldir diğeri de değildir mesela
Şanslı bir eşin var ama şansının farkında değil anlaşılan
Soran1 yılkomplex mi yapıyor acaba diye düşünşyorum bazen çünkü her girdiğim ortamda kendimi belli ederim ya da bazen poposu mu kalktı diorum
Cevap sahibi1 yılHmm olabilir güzel bir eş adamın poposunu kaldırır bazen evet
Soran1 yılkendimi çirkinleştireym mi😅
Cevap sahibi1 yılDaha çok millete baksın diye mi
Güzel fikir o zaman boşanırsınızda belki bir şansım olur benimde 😂
Soran1 yılnapayım o zaman
Cevap sahibi1 yılDaha da güzel ol
O zaman başkalarının dikkatini mi çekmeye çalışıyor acaba diye düşünür
Soran1 yılhikaye paylaştım hırsımda profilim fotomu da tek yaptım😅o da değişti hemen
Cevap sahibi1 yılHmm atadığı fırsat oymuş gibi sanki bu ilginç
Soran1 yılfırsat mı kollamış diosun zaten ben yoktum fotosunda oğluyla ikisi vardı
Cevap sahibi1 yılNe zaman oldu bu peki yanında değil mi
Soran1 yıldeğil
Cevap sahibi1 yılNerede diye soracağım sana ne diyeceksin :)
Neden kaldırdın demedi mi
Soran1 yılbiliyo ona inat yaptığımı fırsat kolluyomuşsun dedi kaldırmak için bana bende evet dedim
Cevap sahibi1 yılO da fırsat kolluyormuş :)
Senin gibi bir kadına yanlış yapıyorr
Soran1 yılöyle mi dersin sence ne yapayım
Cevap sahibi1 yılİçinden ne yapmak geçiyor
Cevap sahibi1 yılSeni aşağıya neden çekmek istiyor
Kendine güvenin zedelensin diye mi?
Soran1 yılolabilir kendini yanıma yakıştıramıyordur belki o da yakışıklı biri aslında neden böyle düşünüyor eğer düşüniyosa onuda anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılYakışmıyor olabilirde
Cevap sahibi1 yılBelki bunun farkındadır
Soran1 yılsenelerdir birlikte profil yaparız acayip kafaya takar beni de koycaksın die son bir aydır beni çıkardı profil fotosundan şaşırdım ama takmadım onu en son dışarı çıktığımızda beraber foto çekilmek istemedi benimle ve bana düğüne gider gibi giyinmişsin bi de benle foto mu çekiliyosun dedi komplex yaptı bi aanlayamıyorum ama
Cevap sahibi1 yılBaşkalarıyla ilgileniyor olabilir mi
Ne zamandır evlisiniz
Soran1 yılaltı yıldır işyerinde bi kız var herkes onun peşinden koşuyormuş bilmem neymiş her kavgada onu söyliyor o da eşimin ağzının içine düşüyormuş güya sürekli onu söyliyor zoruma gidiyor nie böyle şeyler söylüyosun diorum yine söylüyor
Cevap sahibi1 yılSeni aptalca eski hikayelerle kıskandırmaya çalışıyor
Onunla evlenseymiş o zaman
Seninle ne işi varmış
Evde ters giden eksik giden bişeyler var mı son zamanlarda sana göre
Özel anlar olur genel olur
Soran1 yılbeni çok sevdiğini biliyorum kıskanır da ama hiç iltifat etmez mesela bana hep kendini över evde ona sinir olurum son zamanlarda çocuk yapmaya çalışıyoruz ama eşimin çocuğu olmuyor zor oluyormuş yani doktor söyledi bir tane çocuğumuz var bu arada
Cevap sahibi1 yılBelki omun stresiyle öyle davranıyordur
Bir çocuk var zaten olur iki de
Cinsel yönden de sorununuz yok o da güzel
Onun kendisiyle problemleri var bence
Sana kendini yeterdi görüyor olabilir
Gerçi senin güzelliğine eminim kelimelerinden o da biliyor bunu o yüzden kendini övüp duruyor narsist herif
Cevap sahibi1 yılVe yine de senin gibi bir kadının yanında değil şu an
Olmalıydı ah ah
Soran1 yılpeki sürekli bana onu kıskanıyosun bunu kıskanıyosun dediğinde ne yapmalıyım
Cevap sahibi1 yılNeden kıskanman gerektiğini sor
Kıskanmadığını onların seni kıskanması gerektiğini söyle :)
Çalışıyor mu
Soran1 yılsordum neyi kıskanayım dedim ben güzel değilmiyim dedim senin huyun bu diyo
Cevap sahibi1 yıl:) kıskanç olmak zorundasın desene
Binbaşına erkekler halkında yorum yap bakalım neler olacak :)
Soran1 yılyapıyorum kuduruyo sende şunu kıskanıyosun o zaman yakışıklı die dediğimde çok sinirleniyo o da ama ben söylemedim bu sefer sidik yarışına dönüyor çünkü
Cevap sahibi1 yılEvet döner
Ezik sana karşı
Halbuki eşin ya onu seçmişsin
Ama ruh ezik olunca
Soran1 yılöviyorum da onu o beni pek övmez ama ben överim
Soran1 yılbi de aşağılamayı deneyim bakalım😀
Cevap sahibi1 yılAşağılasan köle olmasın bu seferde yok yok
Övülmeyi seviyor ama övmeyi değil
Cevap sahibi1 yılİyi midir iltifat dışında her şeyde
Eksikliklerini biliyor belki de
Soran1 yılbana geçen gün dioki uyurken fotomu çekmiş bu şu tipine bak bide dışardaki süslü haline özün bu değil dio😀bende komplexe mi girdin yoksa dedim
Cevap sahibi1 yılUyurken ki halin ayrı güzeldir
Makyajlı mı uyuyacaksın :)
Soran1 yıluyurken komik oluyorum ama utanılcak bi durum değil bu gayet normal kimse dümdüz uyumuyor
Cevap sahibi1 yılElbette kimse dümdüz uyumaz
Komik olman da aslında ayrı güzellik bence
Soran1 yılbence de yani
Cevap sahibi1 yılEm güzel hali ıykuluylen bir insanın
En saf masum tarlı
Soran1 yılöyle ama işte eşim komplex mi yapıyor kafasında hayal mi kuruyor anlamadım
Soran1 yılönce karşıma alıp konuşcam beni sürekli aşağılıyorsun seni aldatmamı mı istiyorsun diycem bi kadın sürekli aşağılandığında aldatır onu mu istiyosun diye sorcam eğer yine düzelmezse bende aşağılıycam sonra onu
Cevap sahibi1 yılPek mantıksız değil söylediğin
Aldatma kelimesiniz kullanma yine de
Çünkü yapmayacaksın eminim
Cevap sahibi1 yılBereye gittin
Cevap sahibi1 yılUyudun anlaşılan
Cevap sahibi1 yılBurada mısın
Aldat
02 Yorumla
Soran1 yılhakkı o aslında
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aldatarak verebilirsin
04 Yorumla
Soran1 yıldüşüneym😅
Soran1 yılsıkıldım sürekli bu lafı duymaktan amacı beni böyle aşağılamak
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni kucuk dusurunce ne oldu
015 Yorumla
Soran1 yılben arabamı aldım çıktım dışarı gece yarısı gezdim geldim o evde oturdu
Cevap sahibi1 yılSuclu sen gibisin mi olcak simdi
Soran1 yılyo neden ben olayım ben sinirlendim kavga uzamasın die çıktım
Cevap sahibi1 yılTamam o umursamamis. O baskin evde
Soran1 yılmesaj attı bana bende yazma dedim
Soran1 yılve beni ben gelene kadar beklemiş ben umursamadan yatağıma geçtim hemen o da pıtıt pıtı geldi
Cevap sahibi1 yılSana duskunse yanina yaklastirma
Cevap sahibi1 yılCinsel olarak
Soran1 yılprofil fotomu tek yaptım o da değişti hemen bakıyomuş meğerse😀
Soran1 yıldüşkün değil libidosu çok düşük nadir erkeklerden
Cevap sahibi1 yılSana yetmiyo anlasilan
Soran1 yılaynen hemde hiç
Cevap sahibi1 yılEzecek biri olsa?
Soran1 yılezecek derken eşimi ezecek mi
Cevap sahibi1 yılSeni tabiki
1 yılaldatma da
013 Yorumla
Soran1 yıl😅