Kizlar niye ayrildiktan sonra affetmiyorsunuz?

7 aylik iliskim biteli 2 hafta oluyor barisalimmi dedigimde istemiyorum hevesim kaçtı diyor ama gelecegi bilemem bide laf arasinda senden baska hoslandigim dm de erkekte yok falan diyorda daha 3 hafta önce cok samimi cifttik niye bi anda tanimadigim birisi oldu ben ona sadik kalip gönlünü almaktan baska hiçbir kotuluk yapmadım boyle diyorum çünkü ayni anda 5-6 kizla konusan mesajlarina goruldu atan onlarca arkadasim benden daha mutlu he oyle olmak benim karakterimde yok lakin verdiği onca sozden sonra boyle bi anda iki yabanci olmakta çok koyuyor insana takipçiside bir dusuyor bi artiykr instadan snapten cikarmadi tiktoktan cikarmis Instagram pp koymazdik pp koydu one cikarilanlara gecengun st atti onu ekledi priwine beraberken kavgayla cikardigi erkek kankalarini ekledi sanki hiç sevmemisim gibi davraniyor 2&3 hafta full soğuktu daha dogrusu 1 ay ama baslarda yinede ilgiliyfi ne oldugunu demedi gelmis beni anlamiyordun ne kadar sürebilirdi zaten ama kast ettigi zamanlarda bile bana iyi hissetirecek mesajlar/ozur mesaji cabalamasi falan vardi çok sacma geliyor böyle sadik kalip uzulmek onlarca takip istegi geliyordu dm geliyordu hicbirine bakmiyordum yazmiyordjm hesabimdan 400 kisiyi cikardim 7 ayimi verdim onun icin her halti yaptim yani kendimi degistirdim cidden yazik etti ikimizede belki akli basina gelince ilerde beni herseyden cok seven bi çocuk vardi ayip ettim diye ama bir sabah unutucam herşeyi ondan korkuyorum vazgecmekten korkuyorum :(
Kizlar niye ayrildiktan sonra affetmiyorsunuz?