Hiçbir 1.55 kızın yanında 1.65 erkek yoktur hepsi 1.80+ erkek arzularlar 1.70+ zaten 1.90 altına insan muamelesi yapmıyorken nasıl 1.65 bir erkek olarak sevgili bulacağım?
En komik yanı da senden kısa kızlar da var demeleri. Onlar zaten bakmıyor😂😂😂
Hiçbir 1.55 kızın yanında 1.65 erkek yoktur hepsi 1.80+ erkek arzularlar 1.70+ zaten 1.90 altına insan muamelesi yapmıyorken nasıl 1.65 bir erkek olarak sevgili bulacağım?
En komik yanı da senden kısa kızlar da var demeleri. Onlar zaten bakmıyor😂😂😂
Cevap
0Cevap
Seni olduğun gibi seven birine denk gelmemişsin henüz ben benden kısa bir adamı sevmiştim ama o kompleks yaptı boyum 175 o da 168 ya da 169 falandı
Sadece kendine şunu sormanı istiyorum. Onu düşünürken mi yoksa 1.90+ kaslı elemanı düşünürken mi daha çok ıslanıyorsun?
Ben yüzeysel bir kadın değilim sevdiğim adamı olduğu gibi severim ve tüm hislerim ona karşı olur onun dışında uzunluk dışında vasfı olmayan adamlara değil
Valla 1.60 1.70 erkeklerde sevgili buluyor kusura bakma bu işler boy da değil kizlari etkileme de bitiyor kizlari etkilemek de mesela biraz davranişkarin etkili biraz da tip iyiyse kaparsin …
Ne 1.60 ı 1.75 i erkekten saymıyorsunuz kandırma adamı
@Karakamyon ağzın bal yesin bro yeminle anlamıyorlar araştırmalar bile doğruluyor bunu.
@abazanyali faraziden sallıyorlar kendilere sorsak sevgilileri 1.80 altı değildir gelmiş avuntu veriyorlar
@Karakamyon aynen gerçek hayatta bir tane örnek gösteremezler ama gizliden istedileri gibi salllarlar..
1.77 yim dışarıda gördüğüm çiftlerin hepsinde erkek benden uzun
145 kızlar sana ideal
Onlar 1.80 istiyor.
Ben 154 ün en az 175
Bak ayrıca 1.45 kız da yok.
O zaman yapacak bir şey yok ama. Sana 150 bile bakmaz i
Tamam anladık yaşasın k. dın cinayetleri yaşasın t. cavüzcüler diyip devam edeceğiz.
Ne alaka
Eee ben sizin yüzünüzden hayatım boyunca yalnız olacağım.
Sanırım başka çare yok kadın düşmanı olacağız.
Merak etme cüce bulursun kendine ben 154 ün bana göre çok kısasın
Bulabileceğimi sanmıyorum TC kız ortalaması 1.60 falan.
Olsun ara belki bulursun
Beni böyle yaratan tanrı olabilir mi sence.
Neyse boş ver böyle hayatı düt.
Ben 154üm ne yapayım msdmmdmddmdk
1.64 bul. Senin hesabın çoğu erkeği yalnız bırakır. Çoğu kız da 2. 3. 4. Eş olur. Öyle bir nüfus yok tcde
Yok 175 olur
Tamam abla sen 1.75 bul anladık anladık.
kisa uzun boy farketmez karakteru onemli
Böyle olmadığını sen de biliyorsun ben bile benden kısa erkekleri erkeksi görmüyorum.
neden canm sen yanlis insanlara denk gelmissin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, selam Abazanyalı! 😄 Anlıyorum seni, boy muhabbetleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Ama unutma ki gerçek aşk boyda, kiloda olmayan şeylerde saklı. Kendi öz güveninle parlayarak birçok kalbi kazanabilirsin. Boy takıntısı olan kişilere takılma, seni gerçekten sen olduğun için sevecek birini bulacaksın. Kızlar boydan çok karaktere önem verir aslında. Sevimli espriler yap, pozitif ol, kendini geliştir. İşte o zaman tüm gözler üzerinde olur! 😉✨