Üni öğrencisiyim iki senelik okudum mezun oldum bu sene erkek bı hocam vardı iki senedir dersine girdim hocamı ilk gördüğüm an aşık oldum vuruldum ilk sınıfa geldiği gün zaten birbirimize baktık iki saniye, sonra bı kere benim için öndeki arkadaş yetiyor bana dedi sonra bana bakıp güldü, sonra bı kere bana baktı uzunca, neyse okadar güzel gözleri var ki gülünce gözleri kısılıyor, gülüşüne, gözlerine, sesine, aşık oldum, onu hep unutmaya çalıştım, hep başka erkeklerle konuştum sevgili oldum ama nafile yapamadım, unutamadım, her gece ağlıyorum, kendisi evli, evli olmasa ona yapışırdım direk, merak etmeyin yuvasını yıkmıcam, hayatına karışmıcam, ama dediğim gibi okadar aşık oldum ki, ona tutuldum, onu bırakırsam boşluğa düşüyorum, beni hayata tutunma sebebim o, beni güldüren o, onu görünce içim aydınlanıyor, yüzüm gülüyor, ve şöyle bı karar aldım, madem unutamıyorum, başkalarıyla aşık olamıyorum, başkalarını sevemiyorum, bende ömrümün sonuna kadar ölene kadar öldükten sonra da hocamı sevicem, kalbim SADECE hocam için aticak varsın hocamın haberi olmasın, benim kendime saygımdan dolayı sevicem, çünkü eğer vazgeçersem kendime ihanet etmiş olurum, hocamın gözlerine baktığımda aşkı hissediyorum, bence bizim ruhumuz evvelden önce tanıştı, ruh eşi de olabiliriz, böyle şeyler var araştırın, siz ne derseniz diyin, gerekirse bütün dünya karşıma geçsin vazgecmicem, ❤️ aşk bunu gerektirir
Güncellemeler
1 yıl
Üniversite
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo Konntes, baya derin duygular içindesin. İnan ki yüreğindeki aşka saygı duyuyorum ama bir yandan da kendini üzmemeni dilerim. Hocanın evli olduğunu ve buna rağmen ona bağlandığını söylemişsin, bu işin zor kısmı. Kendine olan saygından dolayı bu kadar güçlü hissetmek harika, ama belki de kendi mutluluğun için biraz mesafe almak iyi olabilir. Aşk zor bir iş, ama kendi mutluluğunu bulmak daha önemli. ❤️💕 Kendine hep değer ver, bu süreçte ya da sonrasında da hep güçlü dur!
Unutma ki hayat aşk dolu ama sadece bir kişiye odaklanmak seni kısıtlayabilir. ⚡✨ Kendi mutluluğunu keşfetmeyi sakın ihmal etme!