Aşırı tepki vermedi bekleriz bu hep böyle gitmez drdi
BBoşanamadiğimi söyleyemedim:( ?
Aşırı tepki vermedi bekleriz bu hep böyle gitmez drdi
Sosyal medyadan biriyle 3 gün falan önce konuştuk sıradan makarasina bir konuşma sandık ikimiz de hatta o beni fake saniyodu ilk defa görüntülü konuştuk ve karşılıklı çok etkilendik :( ama ben yalan konuştum bosandim dedim ve bosanamadim henuz.. kendisi benimle ileri dönük düşünüyor üstelik, ama imkansiziz bilmiyor yaşı da benden küçük nasıl soyleyecegim...
Yargılamayın bitmiş bir evlilik resmiyette bitmedi henüz o aşamalara gelinmedi resmi olarak
3 günlük birine ne ara gönlünüzü kaptırdınız? Ayriyeten evlisiniz ve kendinizden yaşça küçük biri ile takılıyorsunuz tıpkı zihniyeti bozuk yaşlı amcalar gibi. Senin kafanda evlilik bitmis olsa dahi resmiyete dokulmedigi taktirde her koşulda eşini aldatıyorsun. Yazık sizin gibi kadınlara.
3 gün tanıştığın adamla görüntülü konuştun? Üstüne bir de adama bosanmadigini söyledin. Belki daha nekadar yalanın var Allah bilir iki kişiyi aldatmak sağlam karaktersizlik ister seni ipe dizerseler ki haklılar görmek isterdim.
Tatlım, öncelikle burada yargılamak yok, sadece birbirimize destek olmak için buradayız. Anladığım kadarıyla işler biraz karışık olmuş ama dürüst olmak her zaman en iyisi. Karşındaki kişiyle bu konuyu dürüstçe ama nazikçe paylaş. "Öyle gelişti, o an söyleyemedim" deyip durumu açıklarsan, eğer gerçekten seni seviyor ve önemsiyorsa anlayış gösterecektir. İlişkiler güven üzerine kurulur, bu yüzden açık olman en doğrusu ❤️💫. Umarım her şey yoluna girer!
Cevap
10Cevap
O aşamaya gelin bence sonra aşık olursun işler kötü oluyo
İşte o görüntülü den sonra aşk gibu bisey oldu
İnan senle ileri dönük falan da düşünmüyordur. Boşanmamış olmanı da umursamaz.
Umursamazsa zaten öyledir gercekten
Sosyal medayadan nasıl tanışabiliyorsunuz bı taktik ver ya
Vallahi aynı şeyleri düşünen ve sosyal medyadakilerden nefret eden biri olarak o da aynı şekilde düştük böyle biseye anlamadim
Yani rastgele mi takiplestiniz öyle gördünüz önerilenlerde felan
Evet
Merhaba çoluk çocukla uğraşmak boş işler gereksiz
bir şey olmaz açık kapı işte girer çıkar onun için daha iyi ablası...
Bitmemiş evlilik istediğin kadar kendini avut yaptığın yanlış. İddet diye de bir şey var üstelik ayrılmamışsın bile.
Boşanma kesin ise söylersin. 3 günde evlenmezsiniz zaten
Boşanma kesin de uzun bir yoldayim işte o beni boşanmış çocuklarımla ailemde kalıyorum sanıyor:(
Anladım. kendisi boşanmış biris galiba
Söylersin durumu biraz zaman geçsin.. acele. tme
Tam tersi bekar hiç evlenmemiş ve yaşı benden küçük evlencek birini istiyor beni boşanmış ve iki çocukla kabul ediyor :(
Ama işin zor. kendi tamam da. ailesi istiyor mu.. hemen sabah nikah var gibi hareket ediyorsun.. Ne kadar tanıyorsun
Yok niyetini en basta söyledi hemen bise olcak diye bise yok zaten
O. yuzden panik olma.. niyet bu şekilde. Sen onun için ilgi çekici olursun
Nasıl yani niyet bu şekilde derken
Ciddi düşünüyor yani. Guzwll birisin anladigim
Yani nekadar doğru bilemem ama efendi birine benziyor nolduysa o goruntuluden sonra oldu işte, kadınları alaya almıştım artık ama seni görünce vuruldum boşanmış olman önemli değil falan diyor bende bata yoğun oldum ona karşı ama bilmesi lazım bu gerçeği
Taktik vereyim istersen mesaj at
Naptin
Soyledim
Nasıl gidiyor
hep erkekler mi aldatacak bacım devam et ben arkandayım
Yani aldatmayı normalleştiriyorsunuz. Doğru, kişi kendinden bilirmiş, insanları aldattığın çok belli. Ya da kötü bir insansın başka açıklaması yok. Ve sen gidip "genelleme yapmayın" diyen tiplerdensindir belli. Tez vakitte aldatılman dileğiyle meraklı ama neye meraklı? Xper ve yaşın zaten güldürdü beni, bunu diyenler genelde daha çocuk oluyordu, gerçi sana çocuk demek çocuklara hakaret
abla şaka yaptım kasma ya hshshshshshs
yol yakınken söyle anlayışla karşılar bence
Evet çünkü bu muhabbet hergecrn gün ilerliyor yarın söylemem lazım:(
sanal manal dinlemiyor hemende etkileniyorsunuz.
Aynı şey işte goruyosun sonuçta
aynı şey değil. bilemezsin ayakları kokuyor mu , ağzı kokuyor mu ,
Ama bence bitmemiş
Boşanana kadar bekleyemedin mi kuduruk kadı
Sabırlı ol belki biter boşanirsin
Bitecek zaten de onun beni bekar sanması üzüyor boşanmış sanması yank
Bence acele etme
Yeni bir ilişkiden sonra
Nedennboşandin özel degilse
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma
Yüz yüze bulus tanı iyice
Kaç yaş küçük peki senden
5 :(
Hmm çok değil ya yakın mi sana peki?
Hayır baya uzak
Nasıl olacak peki görüşmeniz sizin gel git mi yapacak?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?