Sevgilimin onu gormek icin sehir degistirmeme tepkisi?

merhaba ben sevgilimle ayni sehirde yasiyorum 1 yila yakindir da bir iliskimiz var bi sorunumuz da yok kendisinin ilk iliskisiyim ve bana cok duskun. yazin basinda ikimiz de farkli sehirlere gittik ben arkadaslarimin yanina gezmek icin o da tatil beldesi olan her sene calistigi sehire otel de calismak icin gitti. ben yasadigimiz sehre dondum. ve ilk defa iki aydir gorusemedigimiz icin yanina gitmek istedim. 11 saat yol suruyor otobus ile. tek bir gun izni oldugu icin sabahtan yanina gidecektim sahilde sabahlayip sabahinda geri otobuse binip evime donecektim. ama sanki kalmami istemiyor gibi bir tavri var. ben onun 1 gun gorebilmek icin bir gunumu yolda gecirip her seyi planlamisken bunu ona soyledigimde sevinmek yerine “askim bari aksamina don” gibi bir tepki aldim. haliyle hayal kirikligina ugradim. yorulmami falan onemsiyo olsa 11 saat yol cekip bi kac saat oturduktan sonra geri ayni yolu cekmemi ister mi sizce? neden kalmami istemiyor? kendisine neden boyle bi tepki verdin diye sordugumda (bunlar mesaideyken oluyor) telefonda anlstacagini calistigini soyledi rahat bi zamanda konusalim askim falan dedi. acikcasi ne yapmam gerektigini bilmiyorum erkeklik gururuna mi yediremiyor onun degil benim gitmemi anlamis degilim
Sevgilimin onu gormek icin sehir degistirmeme tepkisi?