19 yaşındayım 1 ay sonra 20 olacağım ama hiç sevgilim olmadı. Çevremde herkes beni çok beğenir genelde en güzel görülen kızlardan olurum hep ama hiç çıkma teklifi almadım. Benden hoşlananlar oldu ama bir şekilde hiçbiri teklif etmedi. Acaba kısmetim mi bağlı çünkü bunun başka bir açıklaması yok gibi. Ne yapmam lazım :(
Cevabın nedir?
Bak bizim gibi insanlarin tek hatasi biraz cekingen olmasi. Ben bir erkek olarak benden hoslanan kizlar oldu, hatta teklif bile ettiler ama ben kibarca geri cevirdim. Pismanmiyim evet orasi ayri ama bir yandan mutluyum cunku hala ilkleri yasamadim :) Simdi senin ne yapman lazim biliyormusun fazla dusunmemek :)) bizim gibi insanlari kismeti kapali degili tam tersi bir kisiye bagli kalcak kadar temiz ve guzeldir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDemekki Rabbin yüreğini zamane aşklarıyla kirletmesi istemiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Bumu ya dert git bir hastane dolaş dert neymis anlarsin.20 yasinda kismetimmi bagli diyo cildiriciiiiiimmmmm bekle guzelim evde kalmassin daha erken=))
02 Yorumla- +1 yıl
Guzelmis kismeti bagliymis deme oyle ablasi derdi cok buyuk
Soran+1 yılYa aslnda benim için sorun değil ama insanlar garipsiyor
Beklemen en dogrusu. Bu arayis neden anlamiyorum bir turlu..
02 Yorumla
Soran+1 yılAmacım aslnda illa bir . erkek olsun hayatımda değil. ki arkadaslarm artk dalga geçiyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
61Cevap
- https://www.youtube.com/watch?v=7cI2v1oZDco
Her şey kader ile takdir edilmiştir. Kısmetine razı ol ki, rahat edesin.”01 Yorumla
Soran+1 yılVideoyu izleyemiyorum şu an kısaca bahseder misin ne anlatıyor?
+1 yılsaçmalama kızım ya sevgilin olsa seni kullansa atsa dahamı iyi olmasında zaten özenme böle şeylere o övündüğün güzelliğin sonra övüneömeyeceğin hale gelir erkeklerin niyeti belli oyüzden evleneceğin kişiyi bekle yoksa olan sana olur üstelik sevgili olupta mutlu olan göstersene Allah (C. C) mutlu mesut etmiyor emin ol secde orada başını beklerken sen başını namahremin omzunda kirletirsen çok beklersin mutlu olcam diye oyüzden günahlara özenme Allah'ın rızasını kazanmaya çalış.
02 Yorumla
SoranYa tamam da sevgilim olunca illa o işi mi yapmış oluyorum bu namussuzluk. değil ki
- +1 yıl
çok seversin aşık olursun sevincede duygularına hakim olamazsın kendini kullandırırsın üstelik sende şeytana uyarsın ve o iş olur namusuzluk değil ama zamanla namusuz olursun buna emin ol şimdi çok küçüksün hayatın acımasız insanların kötü yüzünü bilmiyosun oyüzden dikkat et kimseye güven yok özendiklerin iyi şeyler değil git namaz kıl.
Aynı durumdayız. Hiç uğraşmadım ben de mesela (Aslında bir iki kere uğraştım ama beğenmediler demekki ya karakteri ya da tipi:D) Aman ya boşver dedim geçtim. Korkaklık işte ne yaparsın :D
00 Yorumla
+1 yılBen de 25; 0.5 sevgilim oldu, onunla bile tam yasayamadim :( senin erkek versiyonun da benim galiba ;) etrafımda olum sen nasıl yalnizsin diyorlar kader iste ;(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılBoş versene elbet biri olacak karşına çıkacak sırf sevgilim olsun diye sevgili arıyorsan istiyorsan isteme bence ilkler önemlidir itin kopuğun teki çıkar karşına sonra üzülürsün
00 Yorumla
+1 yıl28 yasınmdayım 4 ay spnra 29 molcam hiç sevgilim olmadı teklid almadım hoşlananda olmadı
o yaşta kısmetimmi bağlı diyosu ben nabim senimi alsam526 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılKarşı cins veya etrafındakileri hareketlerinle söylemlerinle geri adım atmasını sağlamışsındır. veya onlara bu hissi tam olarak hissetirememişsindir. Bence bu konuda sorun sende ;)
00 Yorumla
+1 yılolur balım, olur canım , olur tatlım oluuuuuuurrrrrrr
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((((
+1 yılEvden hicmi cikmadin hicmi kitap okumadin hicmi bilgi edinmedin hicmi biseyi merak etmedin guzelligin olss ne olur bunlsri yapmadin demiyorum yapmadiysan kimse yanından gecmez
04 Yorumla
Soran+1 yılya bende ona şaşıyorm çevremdeki kızların hepsi kezo ama bn çok genel kültürlüyüm ayrıca evdende çkıyorm
- +1 yıl
Kezoysa erkek buluyosa tek yol var vurduruyodur :D dhdjdn sen yapma oyle bisey bosver kalmis surda 5 yilin sabret
Soran+1 yıl5 yıl snra nolcak
- +1 yıl
Evlenir gidersin
Beklemen lazım bence , herkesin bir gerçek aşkı vardır.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama artık bende sevgilim var diyebilmek istiyorum arkadaslarım dalga geçiyor
Soran+1 yılZaten çok soğuk duruyormuşum dışardan yani arkadaslarm öyle diyor bide dışarda çok sessizim. O dediğini nasıl yapablirim?
Soran+1 yılOoo bunlar çok iyi peki başka var mı?
Soran+1 yılÇook teşekkür. ederim hepsini denicem
+1 yılbunlar nasip kısmet işi ha diyince olmaz hı deyince kuru fasulye ye olur belkide ne bileyim olur ilaki en son çare tv programları :) oda olmazsa ben seni alırım üzülme kanka :)
00 Yorumla
+1 yılbayankurukafadiyorki:sen Allah ın sêvgli bir kûlusun
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
bayankurukafadiyorki:Allah seni koruyor
Soran+1 yılBelki öyle bilemeyiz ama bende her kız gibi bunu yaşamak isterdim
- +1 yıl
bayankurukafadiyorki:yasama.
Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. hayatı akışına bırak. aramakla bulunmaz, o seni bulur.
00 YorumlaAman bosver benimde gercek bir sevgilim olmadi bir yerden cikar gelir elbet o kadar guzelsen zaten talibin cok olur
05 Yorumla
Soran+1 yılYaaa herkes mesela sınıfın en güzeli hatta okulun en güzeli olduğumu aöylüyor, yazanda çok oluyo ama teklif. yok
Soran+1 yılBu mu şans? bide bana sor kimse beni istemiyo diye kafamda kuruyorum sürekli
Soran+1 yılTmam
dışa kapalı birisin büyük ihtimal ama senin gibi kız isteriz biz erkekler bir kadının ilki olmak isteriz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet dşardan cok soğuk duruyomuşum
mesefenı onlıyemıyorsan sevgilin olursa sıkıntı yaşarsın herkez ilkiyle bişi yaşıyor böyle senın ıcın daha iyi boşver
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
hayatına biriri giriyor ilkim diyip oto boku yıyorlar onu dıyorum bu sitede sürekli görüyoruz ilkimle oldum napabilirim b ıraktı gbi her kişiye güvenilmez annesiyle babasıyal halasıyla ablasıyla tanıstıran biriyle sevgiliolmaya bak sana gelcek vaad eden güzel sözler eden kırmıyan utangç seven üzmiyen deger veren sürekli mesaj atan işi olnda işim var aşkım var diyen kafeye gitinde hesabı ödeyen namusa serefe onrua önem veren Allah korkusu olan evden işe işten eve giden biriyle sevgili ozaman istedini bulursun ondan :)
Soran+1 yılÖyle. bişey yapmam ben ama karşımada çkmıyo zaten
+1 yılDemekki bir sorun var birşeyleri değiştirmelisin ya da piyango sana vuracak sabretmelisin kardo
02 Yorumla
Soran+1 yılNe değiştircem şu ülkede herkesin en az 1;kere sevgilisi olmıştur onlar çok mu kusursuz
- +1 yıl
Sen böyle dik başlı olursan tabi erkekler seni istemez.
Olabiliyor, sevgilin olmasın sevdiğin olsun. Yüreğini görebildiğin biri ile ol sonra gereksiz pişmanlık yaşamayasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. kısmetim diye gezersen 30-40 a kadar bulamazsın sonra evlenme programına çıkarsın
git takıl birkaç kişiyle00 Yorumlamadem böyle bir konuyu dert ediyorsun sen teklif et
tabi buda işine gelmiyor00 Yorumlayavrum gizli yapmayaydın da fotondan bakaydık biz karar vereydik güzelmisin çirkinmi :D
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzelim ama ne önemi var sankü çirkenlerin sevgilisi olmuyo mu bu devirde herkesin srvgilisi var bir benim yok
Soran+1 yılEttim hatta oda bana sevdgni söyledi ama snra ne oldu bitti anlamadan o konu kapandı bu hep böyle oluyo sonuca varmıyo
Soran+1 yılaynen bide bunu deneyim :D
+1 yılİnsan ilişkilerini kontrol et. herşey güzellik değil
011 Yorumla
Soran+1 yılInsan ilişkilerimde bir sıkıntı yok ki sadece diğer kızlar gibi fazla girişken değilim
- +1 yıl
Bahsettiğim bu yani. Ama yine de farklı bir sıkıntı var. girişken olmasan bile teklof alman gerekliydi. düşünelim...
Soran+1 yılOfffff
- +1 yıl
Kişilik olarak nasılsın tam olarak detaylı şekilde anlatsan çözüm bulabiliriz.
Soran+1 yılDışarsan soğuk duruyorum. Biraz utangaç ve sessizim ama öyle çok değil. Çevremdeki kızlar çok. girişkenolduğu için onların yanında sönük kalıyorum.
- +1 yıl
Tamam yoğunlaşman gerekn şeyler bunlar.
Soran+1 yılYine işe yaramycak ki. biliyorum
- +1 yıl
Aslan parçası işe yararda uzun uzun konuşmak gerekli bunu senle.. :/
Soran+1 yılNe konuşucaz
- +1 yıl
Yani nasıl yol izlemen gerekli neler yapsan daha iyi olur nasil zihin yapısında kalsan yararlı olur.
- +1 yıl
Aslan parçağı ben yatıyorum dayanamıyorum artik. demem o ki diceklerimi merak ediyorsan uzun uzun yaz ister mesaj at ister buradan insanlarla aran nasil tavirlarun kisiligi spor hobi kultur gibi genis ayrinti ver tavsiye birakirim. simdilik iyi geceler.
yaşadığın yerdeki erkeklerde iş yok kuzum takma kafaya izmirde olsaydın ohoo :D
00 YorumlaBende 19 yaşındayım 10-12 gün sonra 20 yaşına giricem benimde hiç sevgilim olmadı ama dış görünüşüm iyi değil konuşmam yok ve asosyalim.
00 YorumlaTakma kafana ya boşver arkadaşlarının görüşümü önemli kendi düşüncen mi nasıl istiyorsan öyle davran.
00 YorumlaHocaya git hocaya okusun üflesin ama elletme elliceksede üstte dokunsun o zaman açılır kısmetin ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılHocaya gitmeyi düşünüyorum zaten
+1 yılHem En güzel görülen kızlardansın hemde hiç teklif almadın. Kendini kandırıyon ozman
01 Yorumla
Soran+1 yılIlginç ama gerçek
Bu konu haknda derrtleşmel akıl almak istersen özelden anlatrm bir ay içnde sevgln olur :)
06 Yorumla
Soran+1 yılNe anlatıcaksn mesela
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzelsen söyke bir kanı olur... ya bu kızın kesin cıktıgı vardır simdi teklif edersek kabul etmez rezil olurum der cogu kisi onun icin cogu kisi mal mal keser seni ve gider.
02 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle oluyor aslnda bana yazan cok oluyor ama teklif yok. birde ben dışardan çok soğuk duruyoruö
Cevap sahibi+1 yılKorkuyorlar işte.. tersler falan diyee.. olur bakalım.. geç kalmış degilsin..
+1 yılsen burada kısmet arama burdakiler dürüst değildir seni kullanmaya çalışan çok olur herşey güzellik ya da yakışıklılık değildir önemli olan dürüstlük tür bunu asla unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuldum bdum sonunda ellenmemişi buldum allahim sana sukurler olsun dualarim kabul oldu demekki ellenmemiş bir kiz varmiş.
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki var
Cevap sahibi+1 yılInan seni muzeye koymak lazim yok yok mumyalatmak lazim nesliniz tukendi haberin yok. İnsallah rabbim senin kadar temiz birini cikartir karsina helal olsun sana. Egil alnindan opecem
Soran+1 yılTesekkür ederim
bu üzülücek bir durummu sence? keşke her kız öyle olsa doğru insanın kendisini bulmasını beklese...
00 Yorumla
+1 yılBatıl İnaç lara inan na sen çıkma teklif et ne olacak Beğendin biri yok mu hic
02 Yorumla
Soran+1 yılVardı hatta oda benden hoşlanıyodu ama nasıl oldgnu anlayamadan bitti çıkamadık
- +1 yıl
O zaman hayrlı bir kismetin cikar ewlenir sin inş.
sana yaklaşmaya korkuyorlardır dediğn kadar güzelsen nasıl olsa kabul etmiyecek düşüncesi
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu bana söyleyen çok oldu. cidden erkeklerde böyle bir çekinme var mı? bide ben baya soğuk dıruyorm dışardn
Soran+1 yılSence bu yüzden mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı yakışıklı sayılırım 1.90 boyum var kumral mavi gözlüyüm taliplerime duyrulur :D
şakayı geç içime kapanığım secgilim olsa belki daha sosyal olucam00 Yorumlabende aynı durumdayım desem herkes bunun kesin sevgilisi vardır diye bakıyo :)
00 Yorumla
+1 yılsevmek sevilmek istiyosun ama niye ilk adımı sen atmayı denemiyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSebebi ne neden olmadı kendine sor? Çok mu soğuksun cana yakın mı değilsin. Nerelisin okuyormusun ayrıca?
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum. Dışardan çok soğuk ve utangaç duruyomuşum ama aslnda öyle değilim
Cevap sahibi+1 yılNerelisin ve hangi bölümü okuyorsun? Seni ilk olarak ben açmak isterim
19 yasındasın sevgilin hic olmadı ne yapacaksın kısmetini bekliceksin haatta beklemene gerek yok ben burdayım. :)
00 YorumlaBende kimseyle cikmadim. Bosver.
23 Yorumla
Soran+1 yılaslnda erkekler umurımda değil ama arkdslarm dalga geciyor
- +1 yıl
Aman onlar gibi haftada bir sevgili degistirmek mi dogru olan? Seni kiskaniyorlar canim. Ben de begeniliyorum. Bendende hoslanan insaanlar oldu. Kimseyle cikmadim diye terceh edilmedigim anlamina mi gelir? Onlarin ciktiklari cocuklarin niyeti de belli ya neyse? Bu arada benimle de dalga geciyorlar ama takmiyorum. Cunku ben dogrusunu yapiyorum. Seviyesiz insanlarla cikacagima hic cikmam daha iyi. Ohh be icimi döktüm;)
Soran+1 yılya sama sonuna kadar katılıyorum ama bir yandan da ne. bileyim...
Dogeu kisinin zamanini bekle :)
00 Yorumla
+1 yılBendede ayni durum var. Zamana birak bence
00 Yorumlaacele etme nasılsa o gelir seni bulur:D:D:D
00 Yorumlasevgilim olur musun :)
00 YorumlaCesaret edememişlerdir
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki herkes birileriyle çkıyor
Soran+1 yılEvet malesef ben cesaret veremiyorum onu bliyorm
Oo sen simdi yoklukdan yanıyorsundur adshjsjjss
02 Yorumla
Soran+1 yılYokluktan yanmıyorum arkdslarm dalga geciyor o yüzden istiyorm
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 yine iyimiş 27 yi ne yapcaz :)
00 Yorumla
+1 yılBoynuna bir yazı as: sevgili aranıyor
00 Yorumla
+1 yılbir 15 dk daha bekle açılır birazdan kısmetin :D
00 Yorumla
+1 yılGel sevgili olak :-) :-)
00 Yorumlabir görseydik seni :)
00 Yorumla
+1 yılBunun nesi anormal? Çok mı Lazım bişey sevgili?
00 YorumlaNe olcak soğaninda zari var:)
00 Yorumla
+1 yılGel kanka seni bir yoğurayım ben :D
00 Yorumlaönce olayın özüne inecen.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstanbul'da yan tanisabiliriz benimde 1 tane oldu
00 Yorumla
+1 yıldemek ki Tip sizsin
12 Yorumla
Soran+1 yılYok erkekler beni çok beğenir
- +1 yıl
peki.
bence bu mükemmel bişey :D
00 YorumlaSen birşey yapma zamanla olacaktır:) sabir
00 Yorumlakısmetini açıyorum kanka benimle çıkar mısın?
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem