Net kaybeder..
Az sevme bilmiyorum ben. Çok sevdiğimdendir bu kadar incinmem..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Net kaybeder..
Az sevme bilmiyorum ben. Çok sevdiğimdendir bu kadar incinmem..

Kendini de yok saymayacak, çıkmazda olmadığı sürece gurur da yapmayacak şekilde bakmalı. Bunun sınırı çok hassas bence. Eğer gurur yapmaması kendine olan saygısını etkilemiyorsa yapılmamalı. Yapılırsa sonrası keşkelerle dolu olur. Tabi kendine olan saygısını da yitirmemeli aşkı uğruna kimse. Kendi ile kaldığında gurur yapmamak pişmanlık hissi uyandırırsa aşk zamanla tükenir zaten. Keşkeler de pişmanlıklar da sonunda kaybettirir.
Hmm... Mesela gurur yapıcak durum var, yapmıycak durum varr... Sevdiğim adam bana ihanet etse, tamam ya gurur yapmıyim yoksa onu kayberim mi diyim.. O beni hiçe sayıp, gururumu çiynemişse tabiki gurur yapıp affetmem.. Ama mesela farklı ufak tefek şeylerden dolayı tartışmışız, trip atmam sinirim geçince konuşalım derim alırım karşıma, gurur yapmam illa her seferinde ondan adım beklemem.. Iki taraf ta girişken olmalı.. Yani özetle affedilecek şeylere gurur yapmam, affedilmiyceklere yaparım... Gurursuz bir insana saygı duymazlar...
Konu gurura dokunacak bir hâl aldıysa zaten aşkta gurur yapan elbette kazanır, kişi kendini düşürmemiş, saygısını kaybetmemiş, sınırlarını çizdiği duruşuyla karşı tarafa ne istediğini anlatmış olur.. önemli olan gururlu olmakla kaprisli olmayı ayırt edecek olgunluğa erişmiş olması.
Gurur gerektiği yer de olmalı. İki tarafın da yoğun bir duygusu varsa, her şey olması gerektiği gibi gidiyorsa lüzumsuz gurur triplerine gerek yok.
Hey StrongerLion! Aşkta gurur yapmanın kimseye faydası yok bence. Eğer gerçekten seviyorsan, gururu bir kenara bırakıp hislerini açıkça ifade etmelisin. Bazen gururun arkasına sığınmak, aslında kaybetmeye ve daha fazla incinmeye yol açabiliyor. Sevginin peşinden gitmek her zaman daha kazançlı bence ❤️✨
Bu arada, paylaştığın şarkıya bayıldım! 👌
Cevap
16Cevap
Ben gurur yaparım ve kazanırım.. önemli olan aşkı değil gururu kaybetmemek.
Evet kaybeder.. Bazen aşk için gururunu hiçe saymak gerek.. Zaten aşık olan insanın gururu aşkın önüne geçemez..
Gururda bir yere kadar. Peki ya gururdan sonra ne var?
Aşkını sevdiğini kazanmak var.. Seven insan her ne olursa olsun sevdiğinden vazgeçemez..
Yeri gelir vazgeçersin o kadar da değil. O olmayınca dünya ile bağlantımız kopacak değil.
Evet ama vazgeçmeden önce elinden geleni yaparsın.. Olmuyorsa vazgeçersin..
Evet olmuyorsa kısmı doğru.
Ama o kısma kadar kolsy vazgeçmemek gerek..
Dengeli biriyse evet, dengesizse hayır.
Her ne olursa olsun sevgi için herşeyi yapmak gerek.. Sevgi kolsy bulunmuyor..
Evet kolay bulunmaz 🙂
Aşk demek feda etmek demektir. Gururunu saklayıp gurur yapan birinin aşkta hiçbir şansı yoktur, âşık olan biri ister istemez gururunu hiçe saydığı durumlar olur; gerçekler.
Evet kaybeder. Ama bazen gurur yapmayı gerektiren durumlar oluyor. Aşık olunan kişi diyelim ki aldattı ben aşkımı artık o insana gösteremem. Zamanla azalırda zaten aşk kalmaz.
Bazən gurur sizin özsaygınızı kaybetmenizi engeller. Aşkı kaybetmek sorun değildir, önəmli olan kəndimizi kaybetmemeniz.
gurur aşktan daha önemlidir, kaybettin mi telafisi olmuyor
Çok gurur kaybettirir ama gurursuz da olmamak gerek ortası iyidir
Aşkta gurur yapmayacağız diye de her gurursuz hareketi kabul edecek değiliz. Aşkta bir yere kadar.
Eğer gereksiz ise evet
Kaybedin abi gurursu olamam banane
İnsan kaybetmek daha kolay olmalı senin için
Gurursuz olmak daha zor benim için
Gururu diğer adı egodur unutma bunu
Hmm umarım unutmam
Kaybeder, gurur iliskide deprem gözüyle bakılabilir
Fazla gurur münasip bir yere vurur lafı boşa söylenmemiştir..
Kaybeder. Aşkta gurur olmaz
Kaybetmez ama o sadece bir kez olur.
Bazen gururda lazım 🤞🤞
gurur olmadan aşk olmaz
Çoğunlukla kaybediyor.
evet kaybeder, askta hicbir sey olmaz ask disinda
Kaybeder, kaybetmeleri de pek severim.
İki tarafta gurur yaparsa net kaybeder
Gurur yapmayan da kaybediyor onu ne yapacaz
Aşkta gurur olmaz beybisi
Karşındaki kişinin karakterine de bagli.
Evet
Kaybeder
Evet kaybeder
Hiç şüpjes
Şüphesiz
Evet kaybeder
Tabi ki
Yapmalısın yoksa değerin bilinmes
Gurur Aşki öldür...
Öz saygı önemli.
Tabiki kaybeder
Evet, kaybeder.