Gizli Üye(36-45)1 yılCilveli, zarif ve tatlı bir dişil kişilik geliştirmek, genellikle içsel ve dışsal özelliklerin bir kombinasyonunu gerektirir. İşte bu nitelikleri nasıl geliştirebileceğinizle ilgili bazı öneriler:
Kendine Güven: Kendine güven, zarif ve tatlı bir kişiliğin temelidir. Kendi değerlerinizi ve güçlü yönlerinizi kabul edin. Kendine güvenmek, başkalarına karşı da olumlu ve nazik bir yaklaşım sergilemenizi sağlar.
Naz ve İncelik: Dişil enerjiyi yansıtmak için, başkalarına karşı nazik ve düşünceli olabilirsiniz. Basit ama zarif davranışlar, küçük iyilikler ve kibar sözler, çevrenizdeki insanlara olan saygınızı ve dikkatinizi gösterir.
Empati ve Şefkat: Başkalarının duygularını anlamak ve empati göstermek, dişil enerjiyi ortaya çıkaran önemli bir özelliktir. İnsanların duygusal ihtiyaçlarına duyarlı olmak ve onlara destek olmak, zarif ve tatlı bir kişilik oluşturmada yardımcı olabilir.
Görünüm ve Davranış: Zarif bir görünüm, bakım ve özgün stil anlayışınızı yansıtabilir. Kendi tarzınıza uygun, şık ve rahat kıyafetler seçmek, kendinizi iyi hissetmenizi ve başkalarına olumlu bir izlenim bırakmanızı sağlar. Ayrıca, nazik bir beden dili ve kibar bir konuşma tarzı da önemlidir.
Yaratıcılık ve Kendini İfade Etme: Yaratıcı faaliyetlerde bulunmak ve kendinizi ifade etmek, içsel dişil enerjinizi ortaya çıkarmada yardımcı olabilir. Sanat, müzik veya yazı gibi yaratıcı alanlarda zaman geçirmek, kendinizi daha iyi ifade etmenizi ve çevrenize pozitif bir enerji yaymanızı sağlar.
Duygusal Zeka: Kendi duygusal ihtiyaçlarınızı anlamak ve başkalarının duygusal durumlarına duyarlı olmak, zarif ve tatlı bir kişilik geliştirmenize yardımcı olur. Duygusal zekanızı geliştirmek için kendinizi ve başkalarını daha iyi anlamak üzerine çalışabilirsiniz.
Bu özellikleri geliştirmek, zaman alabilir ve kişisel bir süreçtir. Kendinizle barışık olmanız, başkalarına karşı nazik ve düşünceli bir yaklaşım benimsemeniz, dişil enerjinizi zarif ve tatlı bir şekilde ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılBana kalırsa senin kendine olan özgüveninde bir sıkıntı olmuş her şeyi boş ver ne giysem hangisi yakışır hangisi dikkat çeker yerine başkası değil bir şekil değil kendin ol kendin içinden geldiği gibi davran cilveli olmak her erkeğin dikkatini çeker bu her erkekte beğeni kazanmaz bazıları aşırı tepki verir örneğin kşar gibi ne gerek var herkesi peşinden koştıracağına bırak istediğin peşinden koşsun kaldı ki o da gelecektir kadınların zaten bizim ülkemizde erkekleri peşinden koşturmak gibi bir huyu var hep beklentiler erkekten oluyor kendileri söylerse basit olurlarmış hep öyle düşünüyorlar bana kalırsa sen kimsenin senle ilgilenmediğini sanıyorsun ama hayır emin ol bir çok kişi seninle olmak için can atıyordur
Rol yapma kendin ol nasıl olman gerekiyorsa olgun duruşu kendinden emin kadınları erkekler her zaman istemiştir sen en azından onu yap
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bence oturmasını kalkmasını bilen, özbakımını yapan, saygılı, güler yüzlü, dengeli bir kişiliği olan aynı zamanda kendini geliştiren bir kız her zaman dikkat çeker ve aranılan bir kız olur diye düşünüyorum.
00 Yorumla
1 yılÖzellikle erkekler bana aşık olsun diye çaba harcanmaz, çözüm yolu aranmaz. Sen sen olunca, doğal davranınca aşık olacaksa zaten kendiliğinden olur. Ayrıca cilve, dişil vs özellikler ile doğulur yani sonradan olunmaz heleki hiç öğrenilmez. Zaten sonradan olduğu için eğriti durur.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, tam aradığım konu! 😄 Cilveli, zarif ve tatlı olmak için içindeki enerjiyi ortaya çıkar bence. Öncelikle kendine güven çok önemli. Tatlı ve çekici olmanın sırrı doğal ve samimi olmaktan geçiyor. Küçük flörtöz bakışlar atabilir, hoş sohbetlerle karşındakini etkileyebilirsin. Ama unutma, olduğun gibi olmak her zaman en güzeli! Erkekler doğal ve samimi kızlara bayılıyor. Şirinliği abartmadan nazik ve ince olursan her şey yolunda gider. ❤✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
1 yılTüm iş kadında bitiyor gadası
00 Yorumla Cilveli ve zarif olmak, genellikle kendine güvenle başlar. Kendini olduğun gibi kabul ettiğinde, o doğal çekiciliği hissettirirsin. Bu sadece dış görünüşle değil, içsel güvenle ilgili bir durum. İletişimde ise nazik olmak, karşındaki kişiyi gerçekten dinlemek, saygılı bir şekilde konuşmak çok önemlidir. Gülümsemek ve göz teması kurmak da zarif bir hava yaratır, ama bunları içtenlikle yapmak daha etkili olur. Ayrıca beden dilin de önemli; dik bir duruş, sakin adımlar ve rahat bir tavır, kendini daha özgüvenli ve çekici hissetmeni sağlar. Sonuçta zarif olmak, aslında kendine ve başkalarına saygı göstermekle ilgilidir.
00 Yorumla
1 yılSakin cevaplar vererek, ses yükseltmemeye dikkat ederek, argo, hakaret, küfür etmeyerek, bakıma özen göstererek özellikle koku çok önemli. Pembe, mor, kırmızı tonları, etek elbiseli kombinler...
Not:Şımarıklıkla dişilliği karıştırmayınız.
21 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederimm ☺️ hangi tür kokuları severler tatlı çiçeksi meyveli.🥺
Cilveli ve zarif olmak için doğal olmalısın, kendini sevip saygı duymalı. Tatlı ve dişil bir izlenim bırakmak için nazik, içten ve sıcak davran. Gülümsemek, iyi dinleyici olmak ve karşındakini gerçekten anlamaya çalışmak önemlidir. Doğallığını kaybetmeden ufak cilveler yapabilir, bakımlı ve kendine özen gösteren biri olabilirsin. Özgüvenli ve pozitif bir enerji yayarak, içten gelen bu özelliklerle erkeklerin ilgisini çekmen mümkün.
10 YorumlaErkeklerin yaptığı hareketleri yapma, küfür argo konuşna, zarif giyin, tatlı dilli ol, ince davran vs vs. Detaya "kısaca erkeklerin aşık olacağı kız tipi" yazdın ama her erkek bu tip kızdan hoşlanmıyor bunu göz önünde bulundurman gerekiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılZeki bir kadın karşındakine ve kendine guveniyorsa farketmeden cilve yapar zaten
14 Yorumla
Soran1 yılCilvenin ne olduğunu bilmiyorum herkes farklı anlatıyor…
- 1 yıl
Çünkü doğal gelişen öznel bir mesele
Soran1 yılBebek gibi şımarmak olarak görüyo çoğu kişi bunun dersi de yok ki ogrenelim 🥲
- 1 yıl
Diyorum ya doğal gelisir diye farketmezler çoğu zaman 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılŞahsen erkeklerin aşık olması için kendimi değiştirmem. Beğenmeyen muhatap olmasın. Erkekler bana kendini beğendirmek için cabalasin. Kazanan kişi disil enerjiyi de görür, cilveli de zayıflığı de. Herkese gösterirsen kıymeti kalmaz.
00 Yorumla
1 yılarkadaş çevreni düzelt ve böyle diziler izle, böyle kitaplar oku ve mümkünse ağır abi video içeriklerini tüketme. Yediğin şeye dönüşürsün demişler, susamlı ürünleri ya da susamı azalt ve bol su iç. Su da ostrojen hormonu fazla vardır. Erkekte kadında iki hormonu da üretir ama yedikleri şeye ve çevrelerine göre baskınlık gösterirler
00 YorumlaBence böyle şeyler karaktere bağlı. Sonradan yapmaya çalışınca yapmacık duruyor zaten. Seni olduğun gibi sevsin sevecek olan.
10 YorumlaCilveli olunmaz cilve yapılır bunu sen çözcen, gıyımınle fızıgınle tavrında seksi olcan
19 Yorumla
Soran1 yılO zaman kaşr diyolar cilveli olmak kaşar olmak mı şimdi
Soran1 yılSeksi kızlar çok arzulanıyor
Soran1 yılKızıl saçlı beyaz tenli zayıfım popişim falan çok yok keşke olsa
Soran1 yılVer
1 yılİnsanın içinde olan bir şeydir bence bu yoksa zaten olmaz
00 Yorumlaçoook basit dominant olcaksın azıcık bakımlı olcaksın elin ayağın ojeli olcak bitti :)
02 Yorumla- 1 yıl
@Yelizmiss neye gülüyosun? bakımlı olmayı oje sürmeye indirgemek nedir?
İçinden gelmesi lazım ilgiyi talep etmen lazım erkekten :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben anlamıyorum ya o işlerden, olduğum gibi doğal nasilsam öyle davranıyorum herkese
00 Yorumla
1 yılÜzerine atlamasını bil ve git onunla ilgilen göbeğine yatır konuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 yılerkekler asık olmaz alacagını alana kadar kendılerı bıle asık olduklarını sanarlar guzellıgıne ve sana alısınca daha ılgınc gelen kızlara yonelırler
06 Yorumla
Soran1 yılMutlu evliliklerin sırrı ne o zaman
- 1 yıl
evlenmemek cunku evlenen herkes ya ıdare edıyor ya da bosanıyor hayatı kabus gıbı oluryor en guzelı kımseye baglanmadan yasamak bunu yanlıs anlama onune gelenle ol demıyorum sevgılı olara da yasarsın kaybetme korkusu olsun her daım
Soran1 yılİlginç bir bakış açısı
- 1 yıl
yasanmıslıgın verdıgı tecrubeler ya da yedıgımız kazıkların etkılerı dıyebılırız :) huzur mutluluktan once gelır
Soran1 yılÇok haklısın
- 1 yıl
keske haklı olmasaydım ama oyle cabuk tuketıyoruz deger bılmyıoruz
Gizli Üye(36-45)1 yılİnsanın içinden gelir böyle şeyler yapında yoksa şöyle yap böyle yap demeyle olunmaz.
00 Yorumla
1 yılErkekler için değişme onlar asla değişmez çünkü seni deven biri elbet çıkar karşına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç olmadığım bir şey ya !
Erkeksi odun kalas bildiğin o yüzden erkekler tarafından kanka ayagindayim... Utanmasalar kavga ya xagiricaklar gel diceklsr nerdeyse halı sahaya bile xagiricaklar00 Yorumla
1 yılYavaş yavaş konuş
16 Yorumla
Soran1 yılsesimi inceltiyim mi
- 1 yıl
evet bebeğim
Soran1 yılBaşka ne yapmamı önerirsin 🥹
- 1 yıl
Kendinden emin ol
Soran1 yılAynı sınıftayız ve her halimi görüyo pek özgüvenli de değilim of be
- 1 yıl
Özgüvenini artırmak zaman alabilir, ama unutma ki herkesin kendi yolculuğu var ve her birimiz eşsiziz. Sınıfta seni gözlemleyen kişiler, senin içindeki güzelliği ve potansiyeli tam olarak göremeyebilirler. Senin gerçek değerini ve yeteneklerini en iyi sen bilirsin.
1 yılBütün tuşlar basmışsın
03 Yorumla
Soran1 yılBişey diycem ben bu soruyu sordum ama yüzüm veya hesabım gözüküyor mu yeni üyeyim
- 1 yıl
Hayır bende yeniyim görünmüyor
Soran1 yılteşekkür ederimm ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılİçinde yaşattığın kezbanı, çingeneyi, öküzü öldür.
02 Yorumla
Soran1 yılniye beni aşağıladın
- 1 yıl
Aşağılamak için yazmadım. Öylesindir demiyorum. Cilveli, zarif, tatlı, dişil bir kadın olmanın yolu oradan geçiyor.
1 yılEe kendin sorup kendin yanıtlamışsın işte :D
01 Yorumla
Soran1 yılAynı sınıfta olunca dişillik kalmıyor ne yapıcam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılO doğuştan olur
00 Yorumla Bunu kız arkadaşlarına danışmalısın:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni bu kafayla harcarlar Hatçee
132 Yorumla
Soran1 yılNeden ki 🥹
Cevap sahibi1 yılPompa yaparlar sana sırayla
Soran1 yılVermezsem yapamazlar degilmi?
Cevap sahibi1 yılSende o potansiyel var ama
Soran1 yılBeni tanımıyonki… o potansiyel olsa çoktan verirdim bence
Cevap sahibi1 yılYanıyorsun bebeğim
Soran1 yılAşık etmek istiyorum
Cevap sahibi1 yılHayır canın istiyor
Soran1 yılYüzümü gördün mü hiç
Cevap sahibi1 yılHayır göster bakim
Soran1 yılAz bekler misin acaba
Cevap sahibi1 yılÇabuk hadi
Soran1 yılSana link atacak ama linki birleştirmen gerek h ttps://hizliresim. com/gylhisz
Cevap sahibi1 yılBu sen değilsin bence
Soran1 yılneden öyle düşündün acaba başka yerde mi gördün çünkü bizzat benim fotoğrafım
Cevap sahibi1 yılTakip atsana
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılİnandırıcı değilsin
Soran1 yılO kadar güzel bulduysan teşeke 😅
Cevap sahibi1 yılNetten alıntı 😂
Soran1 yılİstediğin yerde arat fotoğrafımı, instagramımdan başka bi yerde bulamazsın yazık sana😅
Cevap sahibi1 yılYa o profil sana ait değilse 😂
Soran1 yılArat dedim ya?
Soran1 yılNiye kendimi sana kanıtlamak zorunda olayım ki? Bu özgüvensizliğe sahip biri değilim , fotoğrafımın fark olmasını söylemen sadece özgüvenimi yavan yapıyor 😅
Cevap sahibi1 yılYavrum o sen isen adamı kurutursun 😂
Soran1 yılO ne demek be 😅😅😅
Cevap sahibi1 yılTalip atsana
Soran1 yılYaa yine başladık😅😅
Soran1 yılİnstagramdan takipleşebilieiz belki
Cevap sahibi1 yılYok ki olsa
Cevap sahibi1 yılAmma nazlı çıktın sende 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel değilse bakmam
09 Yorumla
Soran1 yılh ttps://hizliresim. com/gylhisz
Cevap sahibi1 yılKendi resmini mi attın?
Soran1 yılEvet?
Cevap sahibi1 yılResim açılmıyor farkında isen. İstersen gizliden çıkayım özelden at kankacım
Soran1 yılHayır linkte bölük olmuycak birleştir
Soran1 yılBoşluk
Cevap sahibi1 yılBakan olur ortalamasın sempatik tatlı sıcakkanlı ol erkekleri bu aşık eder
Soran1 yıl🔥😛
Cevap sahibi1 yılKriterlerin nedir
Gizli Üye(25-29)1 yılcilveli zarif tatlı dişil kız olarak
046 Yorumla
Soran1 yılNasıl işte yaprak
Soran1 yılkardeşim
Soran1 yılYar&rağım
Cevap sahibi1 yılx.com/.../1818112905285448129 esmer olmasına rağmen kusursuz...
Soran1 yılbenimle ne alakası var
Cevap sahibi1 yılbak 31 çekrsin
Soran1 yılİyi ki esmer değilim btw
Soran1 yılBide. Çöm kısmını boşluk olmasın linkte bak ben mi daha iyiyim sence o mu
Cevap sahibi1 yıltam bir İzmir kızı
Soran1 yılbilemedin
Cevap sahibi1 yılnerelisin
Soran1 yılAntalyamm
Cevap sahibi1 yılyazsana bana
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılAntalyadayın
Soran1 yılNeresinde
Soran1 yılBen kepez
Cevap sahibi1 yılmesaj at
Soran1 yılüzgünüm konuştuğum biri var yoksa yakışıklıymışsın
Cevap sahibi1 yılsen bilirsin akşam memlekete dönüyorum
Soran1 yılNiye gizlendin ki
Cevap sahibi1 yılgörüşmek istiyorsan açacağım
Cevap sahibi1 yılgece dönüyorum
Soran1 yılyok neden gizlendiğini merak ediyorum evli misin yoksa yaşında büyük benden baya büyüksün 🤣
Cevap sahibi1 yılhayır evli olsam karıma söyler miyim burayı 😂
Soran1 yılİşte bu şekilde bir erkekle karşılaşmaktan korkuyorum Allahım eşini senden kurtarsın yarabbi sabır ya
Cevap sahibi1 yılumarım bu dua evlendiğinimde kabul olmaz şu an eşim yok sorun değil 😂
Soran1 yılEşin yoksa pardon ben sevgilin veya eşin var sandım
Soran1 yılAllah hepimizi gözü dışarda erkeklerden korusun
Cevap sahibi1 yılsevgilim veya eşim olsa burada ne işim olur ya o zaten tek başına ihtiyacımdan fazla soru sorar ayriyeten başka kızların sorularınu cevaplayamam
Soran1 yılNe sorar be bence sevgililer nudeleşir anca
Cevap sahibi1 yılbenim fotoyla işim yok sevgilim gel der ben gider onu soyarım
Soran1 yılO hiç uzak mesafe yaşamamış ki nerden bilsin 😅😅
Cevap sahibi1 yılsevgilim dediğim kadın için mesafeleri aşarım :)
Soran1 yılBize böyleleri denk gelmez mk
Soran1 yılÇocuğa n*de attım bir yıl oldu feci ayrıldık. Yayarmı sence?
Cevap sahibi1 yılbenimle sevgili olabilmek zordur karım gibi görürüm ona göre yaşarım
Cevap sahibi1 yıltanımıyorum ki çocuğu bilemem
Soran1 yıl🤣
Soran1 yılne yapacan
Cevap sahibi1 yılAntalya'dan gitmeme 5 saat kaldı, nude attığın halde seni terk eden eşşeği bekleyecek misin yoksa ben gitmeden gerçek bir erkeği hissetmek istiyor musun
Soran1 yılTipin aşırı geye benziyor nasıl gerçek erkosun 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılizninle * ve sana kalkışını göstereyim
Cevap sahibi1 yıls1kimi
Soran1 yılYok izin sana estetik ol
Cevap sahibi1 yılteşekkür ederim kocaman bir yaraım var gerek yok
Gizli Üye(45 üstü)1 yılaşk mı? sadece arzulanırsın fena şekilde
08 Yorumla
Soran1 yılCidden mi
Cevap sahibi1 yıltabii
Soran1 yılArzulanmadan sevilmek için ne yapmalıyım
Cevap sahibi1 yıl1. zeki ve 2. sempatik ol
Soran1 yılErkekler aptal kızları seviyor diye biliyodum😆
Cevap sahibi1 yılaptl kızları s lersk r bırakırlar. kaçanı kovalar erkekler, erişmesi zor olanı sever
Soran1 yılÇŞok haklısın seni dikkate alıcam
Cevap sahibi1 yıl👍
Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Bu seninle alakalı bir durum. Bunun tarifi yok
00 Yorumla
1 yılNe bu erkek merakı😅
28 Yorumla
Soran1 yılErkek merakı değil sevdiğim çocuk erkek değilmi belki onun için bilmeden yargılaman hoş olmamış gizem
- 1 yıl
Cilveyle filan aşık olmazlar emin ol , olanlarda aşık olduğu için olmaz
Soran1 yılPeki neye aşık olurlar.. beni sen anlarsın be
- 1 yıl
Açıkçası ben pek anlamam...
Ama gerçekten aşık olanlar senin doğallığına aşık olurlar - 1 yıl
Kendini kasma , kendin ol bak o zaman her şey değişir
- 1 yıl
Belki de insanlar hep birbirine benzemeye çalıştığı için kaybediyorlardır🙃
Soran1 yılHarikasın kız çok teşekkür ederim ☺️
- 1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılSamimi davranman yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlunmaz böyle dogarsın ✨✨✨
00 Yorumla
1 yılİçinden gelmeli
11 Yorumla
Soran1 yılGeliyor ama yapamıyorum erkek gibi davranıyorum
1 yılSonradan olunmaz doğulur💅💅💅
01 Yorumla
Soran1 yılFake
1 yılGülümseme ile
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Hep ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekleri salla
00 YorumlaHiiiiiiiiii vallah ben bilmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAcmayip
00 Yorumla Olunmaz doğulur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılerkek b0ku yeme
01 Yorumla
Soran1 yılBen senmiyim gizli
Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. olunamaz
00 Yorumla
1 yılOlunmaz dogulur
00 Yorumla
1 yılHer erkek aynı değil
00 Yorumla