Sevgilin ya da eşinle bazen karar veya fikirlerin tutmayabilir.
Bu durum senin kafanı karıştırırıp karar değiştirmene sık sık sebep olur mu?

Sevgilin ya da eşinle bazen karar veya fikirlerin tutmayabilir.
Bu durum senin kafanı karıştırırıp karar değiştirmene sık sık sebep olur mu?

Eşim ya da sevgilim yok maalesef.. ama eşim ya da sevgilim olsaydı tabi ki de bir karar almadan önce ona mutlaka sorardım ben.. çünkü karaları birlikte almak her zaman için daha iyidir.. ama aynı zamanda eşimin ya da sevgilimin mutlu olması tatmin olması da önemlidir benim için.. ve huzurlu olması.
Evet mutlaka konu hakkında onunda düşüncelerini alırım.. Onun fikirleri yaptığı yorum benim için önemlidir.. Belki de benim görmediğim farkında olmadığım gözümden kaçan bir noktaya değinecek.. Bu yüzden her zaman onun düşüncelerine ihtiyacım olabilir.. Sağlıklı bir ilişki de bu şekilde ilerler bence..
Çok haklı ve olgun fikirlere sahipsin @tatlikizzzz34🌸
Çok teşekkür ederim.. Ben sadece olması gerektiği gibi davranıyorum.. Aksi benim yapıma uymaz.. 🥰🌼
Ben karar alırken görüş alabileceğim kişilere sorar eğrisini doğrusunu düşünür ona göre kararımı yine ben veririm tercih edilmesi gereken kararlar ya da sonradan mantıklı bulacağım başka tercihler insanların fikirlerine kulak vererek şekillenir diye düşünüyorum
Benim sevgilim ya da eşim yok, ama fikir alışverişinde bulunmayı seviyorum, bu yüzden de bir fikir alışverişinde bulunmak söz konusu olduğunda arkadaşım sevgilim eşimden fikir almayı isterim. Çünkü fikir alışverişinde bulunmak iletişimi kuvvetli yapar, bu yüzden tercih ediyorum. 😊
Teşekkür ederim en iyi cevap için
Rica ederim.
Cevap
27Cevap
Akıl akıldan üstündür, iki elin sesi var vs...
Sadece kendimi alakadar eden konularda, sessiz sakin karar veririm. Göstermelik desteklere ihtiyacım olmuyor.
Hayatımda büyük değişime yol açmayacak ise sorma gereksinimi duymam..
Merhaba,
Sormaya gerek yok, diye düşünüyorum, sormam! 😅
Yani insan tek başına karar verirken zorlanır ama yanında biri olursa iyi olur gadası
Olur ya kafa yapısı olarak hayatta kendimi değil "ikimizi" düşünürüm. Bazen ben taviz veririm bazen ondan taviz isterim ama her şeyden önce orta yolu bulmaya çalışırım. Konuları onunla tartışır beraber karar veririz. Eğer orta yolu bulamadıysam ve o taviz vermek zorunda kalırsa mutlaka ilk fırsatta gönlünü alırım. Bunlar önemli şeyler.
Empati, anlayış, fiziksel üstünlük kurmadan bir tartışma ortamı yaratmak herkesin yapabileceği şeyler değil.
Sormayacam da napıcam. Benim en büyük sırdaşım en yakın arkadaşım olacak. Ne yapayım dayıma mı sorayım hdjfjdn
🤣🤣🤣👍🏻
Danışmak iyi olur bence yani ben söylerim, sormak değil de en azından söylemek, bildirmek. Bazı konularda sorabilirim de tabi.
Aynen öyle🌸
Sorarım. Hayatı birlikte paylaşmaya yemin ettiğim kimlerse mutlaka görüş almaya gayret ederim.
Çok haklı ve insani👍🏻
Olsa da tüm kararlarımı sorsam. Akıllıca cevaplar alsam.
Olur o da🌸
Nerdeymiş gözümün nuru 😄
Bir yerlerdedir o nur gözüne girecektir🤣🤣💚
Sabır taşım çatlamadan gelsin hemen🤣
Duyuralım kalsın burada o zaman evrene gider enerjisi belki🤣
KIZILİNKA'nın gözünün nuru nerelerdeyse gel. Nurun seni bekliyor. Double nur dolu olacaksın sahibine gelince🦋🌼
İkiside yokki nasıl sorayım 😂 ben genelde annem gile sorarım 😂
Olur o da elbet😂🌸
Amin amin inşallah 🙏😂😂
Fikirini sorarım ama kafama yatanı yaparım 😂😂😂
🤣🤣🤣
Kesinlikle danışırım ama bu söylediklerini tartmadan kararımı direkt onun bakışı ile vereceğim anlamına gelmez. Üstüne konuşuruz, verdiğim kararı da o konuşma sonrası söylerim zaten.
Her zaman değil. Genelde kendi bildiğimi yaparım. Bazen sorarım tabii ki. Yani göreceği bir şey ise sormak zorundayım. Mesela araba filan alırken sorarım. Hisse senedi alırken sormam 😄
Kararlarım genelde bellidir ya da kararım yoktur ona sorarım o nederse yaparım ama kararım belliyse sormam
Eğer evlenirsem eşime sorarım tabiki
Ama sevgililik döneminde okadar çok sormamak lazım nişanlı iken sorululur
Bazı şeyleri sormadın yaparım. Bazılarında bilgisini öğrenmek için sorarım. En son kararı kendim veririm
eşine sorarsın tabi ki eş demek sen demek biz demek
Her kararı değil ama danışmak fikrini almak isterim
Tabiii sorarım saygı duymuyorsa sadece bilgisi olmasını isterim sonuçta bir ilişkimiz var
Sorarım elbette , sormayacaksam o insan neden hayatımda var ki?
sormadan fikir almadan veya anlatmadan duramam biz olmuşsak sorulur
Sevgilime soracağımı sanmıyorum eşime elbette sorarım
Soracak kimse yok 🤷olsa fikir alırdım ama son söz benim
Sadece sevgilime değil, benim için değerli olan insanlarında görüşünü alırım.
Sormam gereken bir şey ise sorarım
Duruma ve konuya bağlı değişir, mutlu etmek için veya hakim olduğu bir konuda fikrini alabilirim
Evet adı üstünde o benim sevgilim olmuş hem dostum hem eşim tabiki sorarım
Sevgilime sormam, eşime sorarım.
Adam olana gönülde verilir ömür de.
Haberi olur da kendi bildiğimi yaparım
Onunla da paylaşmak, fikrini almak isterim tabiki
Kararlarımı kendim alıyorum ilişkim yok
Sorarım iş olsun diye
Onları etkileyen kararlarda evet
Fikrini alırım kafama uyanı uygularım
olursa danışırız tabii ki
Evet fikir alırım
Adı üstünde eş sormak gerek