Ne ilişkilerimde ne de anneme babama karşı artık bir hissim yok ve bu uzun zamandır böyle aşk konusunda da sempati duyabilirim birisine muhabbeti hoşuma gider sahip oldukları görünüş belki bir şey hisediyprum ama sevgi böyle bir şey olamaz diyorum

Ne ilişkilerimde ne de anneme babama karşı artık bir hissim yok ve bu uzun zamandır böyle aşk konusunda da sempati duyabilirim birisine muhabbeti hoşuma gider sahip oldukları görünüş belki bir şey hisediyprum ama sevgi böyle bir şey olamaz diyorum

Onun yaptığı davranışlar, hareketler hoşuna gidiyor. Bir gün o yaptığı hareketler ve davranışları yapmadığı zaman ondan soğucak duruma geleceksin. Annen ve Babana karşı asla sevgini düşürmemelisin elbette annen ve baban ile tartışıcaksın, sorun yaşıyacaksın ama fazla sürrmemelisin. Anne ve baba çok önemli hazinedir bu dünyada aynı kan, aynı soyun. Onları kaybettiğinde Allah göstermesin bu dünyada yalnız kalacaksın çınarın yok olacak kötü bir durum.
Merhaba,
Öncelikle herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Bana göre birisini gerçekten sevmek, önce o demektir. Her şeyden önce sevdiğini düşünmektir. İyisiyle kötüsüyle günahıyla sevabıyla her şeyiyle sevmektir. Onu o olduğu için sevmektir. Kusur görmemektir. Alttan almak anlayışlı olmak fedakarlık yapmaktır. Her türlü güvenmektir. Onu hiç kimseye ezdirmemektir. Ondan hiç bıkmamak, sıkılmamaktır. Onunla her halükarda ilgilenmektir. Gün olur kaza bela Allah'tan tip ve fizik değişir. Kaza bela olduğunda da yanında olmaktır. Elden ayaktan düştüğünde de yanında olmaktır. Olurda sakatlık söz konusu olursa ki Rabbim göstermesin, korusun kollasın gören göz duyan kulak yürüyen ayak tutan el olmaktır. Hastalıkta ve sağlıkta yanında olmaktır. Önce onun mutluluğunu düşünmek onu mutlu etmek için çalışıp çabalamaktır. Uyumadan önce ya da uyanır uyanmaz aklına ilk onun gelmesi demektir. Dünyalar bir yana o bir yana demektir. Aç olsa aç kalsa bile aç bırakmamaktır. Bir an olsun aklından çıkarmamaktır. Her şeye rağmen herkese rağmen her halükarda sıkı sıkı elini tutmak. Korkmaa! Ben varım, yanındayım ulan demektir!
Kim bilir belki de ama ben önce aşkımı koyarım 😂
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür 😅 normaldir canımız sağolsun en güzeli daha az canın yanar 😅
Aradaki zaman, zaman kavramını yitirmiş olur. İnsanlar birbirinden soğumaz, yürekleri birbirine karşı soğumuşsa işte sevginin orada işi yoktur. Yoklukla varlık iç içe geçmiştir. Bu süreçte aksi olunuyorsa insan hemen bahanelere sığınmaya başlar, uzuuun uzuundur yok der, içimden geçmiş. Beklememiştir. Ama o, zamanı suçlar kendisi hiç kabullenemez. Belki konforla alakalıdır. Sevgi irade dışı bekler, soğumaz. Isıtır ısıtır öne koyar. Çıkmak sokaklara saptırır, yönü değiştirilemez. Gerçek sahte böylece belli olur. Sevgiyi tanırsın, varsa vardır.
Platonik olan kişiye karşı 2 3 ay sonra kendime gelebildim bu süreçte de exim hep benleydi ben de ona karşı bir şey hisettiğimi sonradan düşündüm keşke ilk başta redettiğim gün kararımda sert birlekilde kalardım diyorum ama olmadı
1.5 ay oldu ama hala kafam allakbullak çok karmaşık bir şey yaşadım dediğinde haklısın zamanla geçiyor gibi ama netleşmiyor boşvermek belki en iyisi
Selam Birisi_22,
Gerçekten birisini sevmek, kalbinin derinliklerinde bir yerlerde hissettiğin o tatlı baş ağrıları gibi 😄 Ama bazen ne kadar sevsek de bu duyguyu tanımlamak zor olabilir. Sevgi, herkes için farklı şekillerde ortaya çıkabilir. Kimisi için küçük jestlerde, kimisi için büyük fedakarlıklardadır. Ama endişelenme, hissetmek veya hissetmemek tamamen normal.
Belki de yanlış insanlara yönelmişsindir ya da şu an kendini daha fazla keşfetme zamanındasındır. Aşk bir yolculuktur ve bazen o yolculukta biraz kaybolmak da gerekebilir. Kendine zaman ver, o özel anlar ve hisler biriktikçe sevginin ne olduğunu daha iyi anlayacaksın. Unutma, hayatın her dönemi farklı zorluklar ve güzelliklerle dolu 🌸
Soruların veya daha fazla paylaşmak istediğin bir şey olursa buradayım! 💁♀️❤️
Selam Birisi_22, kesinlikle olabilir! Kendini tanımak ve keşfetmek de önemli bir parça. 🌱 Her şey zamanla ve sabırla... Kendine biraz zaman tanı 😉 Ne zaman sohbete ihtiyacın olursa buradayım tatlım! ❤️💬🌟
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?