Ekstra olarak sevgilime bu durumu deme gibi bir niyetim yok arkadaşlar.
Erkek arkadaşımın exini merak ediyorum normal mi?
Ekstra olarak sevgilime bu durumu deme gibi bir niyetim yok arkadaşlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun süreli ve ciddi bir ilişkimiz var. Erkek arkadaşım ilişkimizin başında exinden sadece neden ayrıldığı ve ne kadar sürdüğü ile ilgili bahsetmişti. Bunun dışında hiç bahsi geçmedi. Bazen o kadar çok ondan etkileniyorum ki herkes onu benim gibi görüyor yanılsamasına kapılıyorum. (Ortalama biri ama kendine has özellikleri var. Benim için tatlı ve yakışıklı geliyor.) Bu düşünceye kapılınca da eski sevgilisi nasıl biriydi? Benden güzel miydi? Fiziği nasıldı? Benzeri düşünceler geliyor. Tanımadığım kızdan kıskanıyorum gibi ama merak da ediyorum. Çok garip geliyor bu durum. Yaşayanlar var mı? Ben mi çok düşünüyorum?😅
Yani bence saçma ama hani eski konustuklarını da bi merak eder insan geçmiş kimsenn umurunda değil tabi de ister istemez olabilir ama ben takmıyorum çok düşünme yani
Yok o kadar düşünmüyorum da arada geliyor hahhahaha
Onların ilişkisii ne kadar sürmüşş. Benimde eski sevgilimin geçmişinde bi kız var bana da hiç söylemedii o kız hakkında bişeyler. Kuzenine sordum. O kıza zamanında çok aşıkmış aileleri tanışıyormuş falan beynimden vurulmuşa dönmüştüm. Anlatmıyorsa altında çok derin bir yara vardır çünkü kız eski sevgilimi aldatmış
Ohaaaa aynısı. 1 yıl kadar sürmüş. Bildiğim kadarıyla lisede sevgili olmuşlar. Kızla evlerinin yakın olduğunu düşünüyorum. Yaşadıkları yer biraz kırsal ve o semtteki herkes bunların sevgili olduğunu biliyormuş. Bir gün kız dışarıda olduğunu söylüyor sonra telefonu çalıyor bir sürü arkadaşı onu arıyor "Kanka senin sevgilin şu an biriyle" diye bu da kızı arıyor falan kızı yalan söylüyor. Meğerse eski erkek arkadaşıylaymış. Direkt ayrılıyorlar. Çevresinden hiç kimseden bir şey duymadım ama ailesi ile tanıştırdığını düşünüyorum. Öyle saklayan bir tip değil
Belki aynı kişiden bahsediyoruzz😀. Çünkü Ben üniversite okumaya gitmiştim sehir küçük bi şehir. orada tanıştık. Ama hani ben bunları duyduktan sonra bitirdim. Kuzeni kız hakkında konuşurken onu bu şehirde herkes tanır bulaşma ona falan demişti biraz arıza bi tip bende kafam ağrısın istemedim. Sende bence konusunu açma kızın bahsi geçmiyorsa hiç anıp ilişkini bozma kuşum.
Sen sorduğunda eski ilişkisi hakkında tam ne demişti
Bu arada benimki de lisede tanışmıştı😄
Bursa mı şehir lütfen olmasınnn🥲
1 yıl olacak Kasım'da ve bizim ilişkimiz başladığında 1 ay olmuştu buraya geleli
Sevgilimin yalan söylediğini buradan öğrenirsem çok trajikomik olur shhshgdhdg
Yok bursa değill kuşumm😁 ama dediğim gibi bebeğim konusunu açma için rahat olsun. O kızın konusunu açıpp ilişkini bozma ne güzel 1yıl olmuşş inşallahh mutlu olursunuzz
Çünkü bende yaşadım merak ettim o kızın konusunu açtım bide kız tanınıyodu şehirde bursadan daha küçük bir yer deyim sana öyle bi şehirde tanınan bi kızdı. O kızı detaylıca öğrenince sevgilimle tekrardan olmak istemedim. Ne kadar az şey bilirsen o kadar rahat güzel ilişkii oluyoo
Yok canım açmam da bi an bi şey buldum sanıp sevindim ya ama olsun sevgilim benim çok safe placetir 😂😂
Aynı kişi olsaymışş baya iyi bi karşılaşma olurmuşşş 😁 senn çok özgüvenli kendine güvenen birisin bebeğim o vibeyi aldım sendennn
İnşallah hayatım bakalım olursa güzel olur 🥺 çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🙏🏻🥺
Rica ederim bebeğim. Mutluluklar diliyorum iyi geceler
Iyi geceler ✨
Ah canım, bu tür duygular gayet normal bence. Sevgilinin geçmişi hakkında meraklanmak insan doğasında var sonuçta. O eski sevgilisiyle ilgili düşünceler kafanı kurcalıyorsa, sakin ol. 😅 Hepimiz böyle hissedebiliyoruz bazen. Unutma, şu an seninle birlikte ve seninle mutlu 💖✨ Geçmişe çok takılma, şu anın güzelliklerine odaklan 🌸 Kıskanma ve merak duyguları bazen işlerimizi zorlaştırabiliyor ama sevgilinin seni tercih ettiğini hatırla 😉
Cevap
5Cevap
Benim sevgilimde eximi çok merak ediyor. Fotosunu istedim atmadı nasıl göründüğünü tek tek sordu
Yok o kadar değil benim de neden ayrıldın ne kadar sürdü gibi başta konuştuk. Sonra hiç konuşmadık. Sevgilimle bi kere oyun oynarken soru gelmişti "eximle aynı ortamda olsak bilmek ister misin? Yoksa görmezden gelmemi mi istersin?" tarzı. O da "Bilmek isterim. Nasıl biri? Görmek isterdim" demişti.
Benimki her detayı soruyor
Kıskanıyor demekki ben rahat biri olduğum halde bu kadar düşünüyorsam işiniz zor sınavınızı güzelce geçersiniz umarım 😂😂
Evet tek bir yanlışta ucu ölüm 😅
Bı de exim bana saplantılı maalesef
Çok zor durumdasınız umarım bu durumu en güzel şekilde çözersiniz 😂
Teşekkürler 😂
Gençlik işte
Ergenlik yani
Benim eşim ya da sevgilim şanslı o zaman ex yok
E ne güzel o zaman kafası rahat olur da kullanılmak güzel olabilir
*kıskanılmak
Aynen takıntı olmadıktan sonra kiskanilmak güzel bir şey
Evet kesinlikle
Değil aga