Özellikle erkekler cevap versin lütfen. Duramıyorum yerimde. Lütfen yardım sizce ses etmeden durup beklesem kendisi pişman olup özler mi? Gözlerim balon gibi oldu. 1 senelik sevgilimdi çok seviyorum ancak tartışıyorduk ben hep daha sık görüşmek istiyordum sevdiğini düşünmüştüm ama yine tartıştık 10 gün önce baya ve benden ayrıldı kendimi suçladım o gün hap yalvardım … Doğama aykırı bu kadar kavgaya gelemiyorum sıkılmaya gelemiyorum daha fazla zamanını çalamam ben kararımı verdim bu ilişki de yıprandım ben bir gelecek düşünemiyorum bizle , ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. lütfen yapma etme hataların olmuştur ama Halledebiliriz birbirimizi seviyoruz dedim. sevgimi de etkiledi bu olanlar zamanla daha zor olacak ben karar verdim kendine iyi bak dedi yaptığı şey ınstagramdan çıkarmak oldu nefes bile alamıyorum uyku uyuyamıyorum mahvoldum. Bende yapma etme eyleme halledebiliriz bunu konuşuruz tartışmayan çift mi var birbirimize ihanet etmedik kötülük etmedik nolur yapma lütfen şans ver güzel günlerimiz yaşayacaklarımız düşün dedim …daha düşüncelisi daha iyisi çıkar karşına dedi. Bende ihtiyacım olan her şey sensin seni çok seviyorum dedim görüldü attı bıraktı. Ruhum sancıyo dayanamıyorum.. o kadar üzülüyorum ki.. 12 13 gün oldu mesaj atıp aramadım yazmadım. Kendimi suçladım ama gelecek göremiyorum bizle evlenmeyi düşünmüyorum dedi gitti …..
Şu mesajlardan ayrılan insan hakkında ne düşünürsünüz?
Fazla ilgi, fazla ilgi isteği, fazla bağlılık, fazla tutku, fazla fazla birliktelik... Ayar kaçmış balım. Bende gelemiyorum. Anlıyorum çocuğu. Geçmiş olsun. Dilin kemiği yok bizim Türk hatunları nükteli laflar etmeyi seviyor. Değersiz hissettirmeyi biliyor. Aman kaçmasın, gözü benden başkasını görmesin, her şeyine karışayım, hep beni dinlesin, hep beni tatmin etsin derken bir bakmışsın adamın pili bitivermiş. Doyumsuzluk sadece. Allah yardımcın olsun. Eleman kendini kurtarmış. Sen pişman olur döner diye bekliyorsun ama on gün yazmayan adam birden pişman olup dönmez. Geberir gerekirse, paşa paşa yasını tutar. Dersini çıkarır yoluna bakar.
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Yapacak bir şey yok ben yazmak aramak istiyorum ama alacağım tepki baya korkutuyor açıkçası
Sadece duygularınla hareket edersen sonuç aynı olacak. Gözlemle, ne yapınca ne hissediyor nasıl düşünüyor, nasıl motive oluyor falan.. Hep beni mutlu et moduyla gidersen sadece yüksün. Allah akıl vermiş kullan.
Çok üzücü gerçekten seni çok iyi anlıyorum. İnsan birde sorun olmadığını düşününce ayrılığı hiç kabullenemiyor, ama şöyle düşün demek ki artık seni sevmiyor seni istemiyor zorlasanda güzel bir ilişki olmaz. Biliyorum dediklerimin senin için bir önemi yok aynı evreleri atlattım istemiyorsa bile birlikte olmak istedim hatta o kadar ki beni kullansın bile istedim ama şu an ona dair hiçbir şey hatırlamıyorum. Yani kısacası senin şu an bu acıyı kabullenmen ve yaşaman gerekiyor kendini meşgul etmen gerekiyor yinede tam unutamayacaksın belki çook uzun bir süre ama eninde sonunda geçecek bu acı ve bir daha asla kimseye onsuz olamayacağını söyleme asla
Kalbini kırmamak adına bahane üstüne bahane söylemiş durmuş. Hayatında kimseye bu kadar yalvarma. Her şey olacağına varır. Karşına daha iyi insanlar çıkar illaki. Bu kadar kasmaya, kendini yıpratmaya gerek yok.
Şimdi şöyle bir yaklaşım yapayım. Yapılan tartışma atışma şeklinde mi yoksa baya baya şiddetli miydi. Bazı kademeleri öğrenirsem , mantıklı yaklaşım yapabilirim. O tartışmadan veya sürekli yaşanan tartışmalardan anlaşamamazlıktan mı yoksa başka sebepler mi var diye soruyorum.
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Son zamanlar oluyordu ben daha çok görüşmek istiyordum genel de tartışma hep burdan çıkıyordu bana daha çöl vakit ayırsın gibi gibi.. içim acıyo susuyorum sümük gibi yapıştı demesin diye ama gel bir de bana sor
Erkek arkadaşının yoğun tempolu bir hayatı var mı? Yani görüşemeyecek kadar? Yoksa çok baskı mı kuruyordunuz üzerinde. Baskı varsa insan bundan bunalır ve uzaklaşmak ister.
Sağlık zor ve yoğun bir meslek. Ama buluşmak istemek normaldir. Yani bu doğal hakkın. Ama hani bundan çok ısrar veya baskı yaptıysan bu onu bunaltmış olabilir. Ama diğer türlü seçeneğe ihtimal vermek istemem.
Ay canım ya, gerçekten zor bir durum. Her şeyden önce sana kocaman bir sarılmak istiyorum, biliyorum şu an böyle hissetmek kolay değil ama gitmesine izin ver, zorlamanın kimseye faydası olmaz. Zamana bırak, eğer geri dönecekse zaten döner. Kendine biraz zaman tanı, yaralarını sar ve güçlen. Kendine haksızlık etme, herkesin yaşadığı şeyler bunlar, unutma yalnız değilsin. 🥺❤️
canım boş ver inan ki daha karşına niceleri çıkıcak daha yolun başındasın bak benmde 3 yıllık sevglm vardı ben sana bir şey diyimmi ben sırf o mutlu olsun diye kendimi boşverdm onun için herşeyi yaptm ettm dedm bundan başkası olamaz asla ya ben bütün hayallerimi onunla kurdum ama naptı 2 dk da herşeyi mahvetti bize yazık etti kendini kendinden çok düşünen her zmn yanında olan bi kızı kendi elleriyle kaybetti bende o günden sonra sildim tmı ama diyodm ben bunu unutamam asla inan ki unutuluyormş zamanla ben bile unuttuysam oysaki ne kadar bağlıydk birbirmize varya ya işte erkek millet i ne diyim ya
Bir adama bu kadar yalvarılmaz.. Ne olursa olsun aşkımdan ölüyorum bitiyorum desen de yalvarılmaz.. Mesajlara bakıyorum da gururun her şeyden önce gelmeli bu durumda.. Ben onsuz yapamam lafına inanmıyorum bal gibi de yapılır.. Evladını kaybeden anneler var bu dünyada onlar ayakta duruyor ise aşk acısı, ayrılık bunların hepsi fasa fiso.. Sana tek tavsiyem ne ara ne sor ne de yalvar.. Zamanla atlatırsın..
Bize verdikleri değer bu kadar işte canım benim de çok sevildiğimi sandığım ve çok sevdiğim ilişkim böyle mesajla bitti acını üzüntünü yaşa hayatına devam etmeye çalış
1
11 Yorumla
Soran
1 yıl
Yazmamak aramamak için zor duruyorum sence yazar mı ve sence ne yapmalıyım çok zorlanıyorum dışarı çık dolaş gez vs desende yapamam lütfen kendi deneyimini söyler misin
Ben senin kadar uğraşmadım bile bana eskisi gibi hissettirmiyorum dedi tamam eyvallah dedim özürler diledi benden görüldü attım instagramdan çıkardım sana tavsiyem ne olursa olsun önce kendine değer ver kimseyi hayatının merkezine koyma bu adamlar ne istediğini bilmiyor iyilikten de anlamıyor onlara toksik köpek gibi davranan para yiyen kadınlar lazım ilk günler ben de çok üzüldüm çünkü bizde ne kavga oldu ne de gürültü öncesinde şok oldum yani özledim çok özledim ama yazmadım yazamazdım layık gördüğü buydu bundan sonra da yazmam zaten ama erkekler mutlaka geri dönüyorlar ne zaman döneceğini bilemeyiz de ikinci şansa inanmam ben sen de çok umut bağlama böyle şeylere dediğim gibi acını yaşa üzüntünü yaşa sonra devam et sosyalleş vs hayatını mahvetme
Hep kendimi suçladım bana seni sevmiyorum artık dese daha az dokunurdu sonra da sana kötülük yapmak istemiyorum daha fazla ben evlilik düşünmüyorum şöyle böyle..
Hepsi aynı anda oldu zaten soğuk yapıyordu birkaç gündür alttan aldım baktım düzelmiyor sordum da bir şey mi var diye yok dedi sonra ben de üzerine gittim en sevmediğim şey bir şey yoksa normal davranacaksın davranmıyorsan da derdini söyleyeceksin yani bana ki ben problemi kendimde aramayayım kafamda kurmayayım neyse eskisi gibi hissetmiyorum neden böyle bilmiyorum çok üzgünüm böyle olmasını istemezdim vs ben de senin için elimden gelen her şeyi yaptım ben yapabileceğim başka hiçbir şey yok dedim ben biraz soğukkanlı yaklaştım o cümleden sonra hoşçakal dedim en son satırlarca özür diledi konuşmanın sonunda ben de görüldü attım ama özrü beni üzdüğü için böyle olduğu için vs bir ay oldu biteli tek bir şey yapmadım yapmayacağım da
Gitmeye karar vermiş , yaptığın bir şeyden dolayı veya kendiliğinden. kalsin diye zorladıkça kendini yıpratırsın ve adamı soğutursun. Ağır başlı olmalısın.
0
14 Yorumla
Soran
1 yıl
Sadece o gün yazdım çok üzüldüm ama onu çok seviyorum ve biliyordu her ne olursa olsun … 12 gündür susuyorum ama bir de bana sor duramıyorum yerimde resmen sence adım atma ihtimali nedir bir erkek olarak söyleyebilir misin
Ya anlıyorum seni ama gideni döndürmenin bir yolu yok. Aynı yollardan defalarca geçtim. eğer yapabilirsen bir iki tavsiyem olur ancak. Tamamen gizliliğe gömül, sana ulaşacağı kapı kalmasın ama engelleme. Arkadaşlıktan çıkar numarasını sil merak etmeye başlasın. Sen ona kapıyı aralıklı tuttuğun sürece merak ettikçe gelip bakacaktır buna izin verme meraklansın. Başlangıçta Sahteden de olsa mutlu olduğunu göstermen gerek , emin ol it gibi yazacak
Seviyorum demiştim zaten şu an şüphede bile değildir daha iyisi çıkar dedi ihtiyacım olan her şey sensin dedim yine de gitti bende bir şey yapmadım sonra
Sana kıyıldı mı? Evet , tek taraflı neyin acitasyonu bu , ya emin ol senden beterdim ama Şu an mantıklı düşünemiyorsun, söyle düşün anneler bile gözünün önündeki çocuğu değil uzaktaki çocuğu merak eder telaşlanır. Seviyorum başkasıyla yapamam vs gibi şeyleri toplamak istiyorsan ve it gibi yazsın istiyorsan tamamen gizleneceksin , bu süre zarfında yatırımını kendine yap yap ki iki taraflı da kazanan sen ol , dönerse ister beraber olur ister intikam alırsın , dönmezse hayatına devam etmen için yedek bir planın olmuş olur
Seni değilde başkasını tercih edeni mi düşünüyorsun? Biraz mantıklı düşünebilmiş olsan böyle birseyi sormazdın , elbette suanda bulunduğun durum seni bu hale getiriyor ama kendine saygılı ol , istenmediğin yerde mi duracaksın
Elbette öyle , eski sevgilin ayrılıktan sonra sana yazsaydı ne hissederdin hatırla ve düşün ! , sadece ezik biri olduğunu basit karakterde kolay lokma olduğunu , istediğin zaman onunla olabileceğini , her zaman cepte olacağını düşünürdün
O gün çok ağladım yapma etme dedim hiç yani sildi her yerden beni görmüyor bile nasıl dönecek ki … çevrede bu kadar kız varken doktor bir de o zor çok zor
Yani kendini daha fazla yıpratma, hayatına odaklan zaten her şey olacağına varır şimdi döner falan diyemem ama moralin bozulmasin bahane uydurmuş ben de dün yasadim takma kafana başka seylerle uğraş ortadan yok ol yani belki de öyle aklına gelirsin sakın ama sakın yazma derim lütfen kendine iyi bak yıpratma kendini, önemli olan sensin ve hayatin🙏🏻💗
Adam demiş zaten zora gelemiyorum diye öyle biriyle de ilişki fazla sürmez zaten her ilişkide kavga olur önemli olan düzeltmek o durumu ama senin exin kaçmayı tercih etmiş boş ver gitsin kimse bulunmaz hint kumaşı değil
Zart diye ayrılmış ya başkası var ya da çok daralttın.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bilmiyorum… daraltsam bile bırakıp gitmesine sebep miydi onu da bilmiyorum sence ben şimdi ne yapmalıyım çok üzülüyorum elim telefona gidiyor ama bir şey yapamıyorum
İnsan sevdiğini görmek ister bunda kötü bir şey yok. Ayrıca kendini düzgün ifade edip açıklayabilirdi işi ayrılmaya getirene kadar başka yolları vardı. Belli ki o zaten kafasında yazıp çizmiş. O yüzden boşuna kendini üzme hiçbir şey tek taraflı olmadığı gibi hata da sana ait değildir. İyi tarafından bakmaya çalış zoraki ilişki devam edeceğine bitmiş oldu. Elbet üzülüyorsundur ama böylesi elbet daha iyidir. İleride de döner merak etme. O da boşluğa düştüğü için falan o zamanda inanma boş ver kendi doğasında kalsın