Şu mesajlardan ayrılan insan hakkında ne düşünürsünüz?

Özellikle erkekler cevap versin lütfen. Duramıyorum yerimde. Lütfen yardım sizce ses etmeden durup beklesem kendisi pişman olup özler mi? Gözlerim balon gibi oldu. 1 senelik sevgilimdi çok seviyorum ancak tartışıyorduk ben hep daha sık görüşmek istiyordum sevdiğini düşünmüştüm ama yine tartıştık 10 gün önce baya ve benden ayrıldı kendimi suçladım o gün hap yalvardım … Doğama aykırı bu kadar kavgaya gelemiyorum sıkılmaya gelemiyorum daha fazla zamanını çalamam ben kararımı verdim bu ilişki de yıprandım ben bir gelecek düşünemiyorum bizle , ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. lütfen yapma etme hataların olmuştur ama Halledebiliriz birbirimizi seviyoruz dedim. sevgimi de etkiledi bu olanlar zamanla daha zor olacak ben karar verdim kendine iyi bak dedi yaptığı şey ınstagramdan çıkarmak oldu nefes bile alamıyorum uyku uyuyamıyorum mahvoldum. Bende yapma etme eyleme halledebiliriz bunu konuşuruz tartışmayan çift mi var birbirimize ihanet etmedik kötülük etmedik nolur yapma lütfen şans ver güzel günlerimiz yaşayacaklarımız düşün dedim …daha düşüncelisi daha iyisi çıkar karşına dedi. Bende ihtiyacım olan her şey sensin seni çok seviyorum dedim görüldü attı bıraktı. Ruhum sancıyo dayanamıyorum.. o kadar üzülüyorum ki.. 12 13 gün oldu mesaj atıp aramadım yazmadım. Kendimi suçladım ama gelecek göremiyorum bizle evlenmeyi düşünmüyorum dedi gitti …..