Flörtüm önüne gelen kızı takip ederken benim bir arkadaşımı hesabımdan çıkarmamı istedi. Çıkarmazsan konuşmam dedi. Ne yapayım?

Kendisi tanımadığı tanıdığı her kıza istek atabilen biri. Ve bu durumdan benim rahatsız olduğumu da aylardır çok iyi biliyor. İkimizinde ortak tanıdığı bir erkek arkadaşım bana yürümüştü. Benden bir tepki alamayınca çocuk bıraktı. Ve flörtüm o çocuğa taktı. İllaki çıkar diyor. Ama ben sen önüne geleni takip ediyorsun dediğimde aynı şey değil diyip susturuyor. Eğer çıkarmazsan seninle konuşmayacağım kendisine yürüyen biriyle tskipleşen birini istemiyorum diyor. O düzgün davransa elbette çıkarırdım. Ama o çocuk bana ne yavşıyor şu an ne başka bir şey. Flörtüm konuşmayı kesmek için bahane mi aradı bilmiyorum.

Flörtüm önüne gelen kızı takip ederken benim bir arkadaşımı hesabımdan çıkarmamı istedi. Çıkarmazsan konuşmam dedi. Ne yapayım?
Cevapla