İllede laf yetiştirecek. Bu tür romantiklikler akıllarına gelmiyor mu? 😃

İllede laf yetiştirecek. Bu tür romantiklikler akıllarına gelmiyor mu? 😃

Sevgilimle tartışırken aniden beni öpmesi, muhtemelen önce bir şaşkınlık yapardı. Tartışmanın gerginliğinin bir anda yerini böyle bir yakınlığa bırakması, karmaşık duygular olur. Hem kızgınlık hem de bir anda yumuşama içinde olurum. Öpücüğün niyetine bağlı olarak, eğer barışmak ve tartışmayı sonlandırmak içinse, bu hareket beni olumlu etkileyebilir ve tartışmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum yumuşatarak sorunu çözmeye çalışırım. Ancak, öpücüğün sorunu çözmeye yönelik bir çaba yerine, sadece konuyu kapatmak için yapıldığını görsem, bu beni daha da kızgın yapar ve beni anlamadığını hissetmeme neden olur. Yani, anın ve niyetin samimiyetine göre duygularım şekillenir.
Böyle:
O kadar @ptal bi gülümseme oluyor ki dünya savaşını ben çıkarmış olsam unutuyorum o anda sonra ki birkaç saat aklıma gelince sala* sala* gülerim yani hsjsmxkxkkc
Hoşuma gider, hemen yelkenleri suya indiririm. Hem savaşma, seviş demiş Sezen Aksu.
Sevdiğim insanlara direnç gösteremiyorum, direnemiyorum, yeniliyorum.
Bu yenilgi hoş bir mağlubiyet 😄
Kesinlikle, eveet :D
Ah, romantiklik işte! 😍 Tartışmanın ortasında aniden öperse bir an şaşırırım tabii ama sonra içim bir hoş olur. Bazen laftan çok bir dokunuş, bir öpücük her şeyi çözebilir. Tabii ki her tartışmada bu işe yarar mı, bilemem. Ama film gibi sahne olur kesinlikle! 💋✨✨
Cevap
35Cevap
Ya ben seviyorum böyle şeyleri.. o sinirle anlık kızardım ama çokta ciddi bir kızma olmazdı..
Sonrasında tartışmaya devam edecek isek gülümserim ama konuyu böyle kapatmam..
Ben mutlu olurdum tabi ki de.
Tartışma mı o da ne.. 😅 Ne zaman tartışıyorduk falan yani.. 😂 O anın büyüsüyle yelkenler suya iner.. 😂😂
Aynen öyle.. 😅 Pamuk misali.. 😂
Dimi ama.. 😅
Beni böyle kandırabileceğini zannediyorsan haklısın derim
Hoşuma gider ve bence olması gereken. Tensel temaslar o kavgaları unutturur. Anın büyüsüne kapılmak gerek.✌🏻🦋
Pamuk gibi yumuşacık olurum tepkisiz kalırım 🥹
Savaşmak değilde sevişmek güzel aslında. Sevişmek derken illaki hayvani güdüler ya da tensel temas değil sevgi enerjisi aslında ama ilk dediğime çekilir genelde toplumda ne yazıkki😏
Ben hala bikmadan dinliyorum.
Klip de bi o kadar muhtesem 💫
🙃🙃🥰🩵
Konuya bağlı, her şeyi tek bir şey unutturmaz öyle şakkk diye 😂 iradem güçlü
Benimki gitmez
Kandıramazsın beni. Susturamazsın beni. Durduramazsın beni. Ben kötüyüm sen iyi mi? 😌
Tahrik son radde kalbim boş bir cadde,
Yüzler serin güven uzaklaşır içimden.
Bu kuşku iğneler derin.
Benim kendimden başka sadığım,
Varsa bana verin kaçıncı kuyuyu kazmaktasın,
İçine beni düşürmek için?
Elimin tersiyle bi tane çakarım kavganın en sevdiyim yerinde neden öpüyo ya doya-doya tartışıyım bi stres atıyım
Ciddi bir tartışmanın ortasındaysak sinirlenirim. Basit tartışmaların ardından gelen bir öpücük rahatsız etmez.
Sen şimdi bu hareketinle konuyu mu değiştiriyorsun ha lanet olası pislik? 😃 Önce dinle sonra sevişiriz
Öpüşmeye yeltendiyse mesele çok da mesele edilecek bir şey değil demektir öpüşürüz nasalım ajsjdjdjdjdjdkdkd
Eğer önemli bir konu ise tokat atabilirim, beni ciddiye almadığını düşünürüm. Değilse zaten sorun olmaz.
Gerçekten sinirli olduğum bir an da öperse hoşlanmam dediklerimi ciddiye alsın önce
Bütün dengem şaşar. Kavga edecektik ne yapıyosun sen derim :D sdfgsd
Tokat atarım benimle olan bilin böyle birşeyi sevmiyeceğimi
Sinirliyken bunu yapabilecek kadınları sadece daha çok seversin...
Ciddi bir konu hakkında tartışıyorsak sinirlenme ihtimalim yüksek onun dışında erir giderim😃
Bir anda yumuşarım o anki sinirim öfkem herşeyim kaybolur
Bundan hoşlanmam, ciddiye alınmıyorum diye düşünürüm 🙁
Tartıştığımız konuya bağlı çok ciddi konuysa kızarım ama değilse utanırım ama devamı getirmem
Ne hissedeceğim ben de onu öperim 😂 ayrıca çok da güzel oluyor denendi onaylandı 🥳
Fikir süper fakat uygulamada bu tepkiyi verebilecek sevgili nerede?
Tam G noktasına denk gelecek bi zamanlamaya gelirse sanırım yelkenleri suya indiririm.
Hoşa gider ama sorunları görmezden geliyor, ciddiye almıyor hissi de yaşatir..
Bak yemin ediyorum. Şunu siz kızlar biz Türk erkeklerine yapın. 10 erkekten 8'i ilk anda "la bu kız niye öptü karnı mı acıktı" diye düşünür 5 saniye sonra jeton düşer
Olur olur yeriz
Utanırım biraz. Sonra ben de onu öperim evden giderim hsjdjdj
Öyle bir şey yapamaz knk temastan hiç hoşlanmadığımı bilmesi lazım yoksa soğurum zaten ondan
Ağzına vurayım 😂sonra devam ederiz
Evet😄😄
Kızarım oymaj üle🦄🦄
Yelkenler suya iner🤭
Yok yok etmez🤭 süt dökmüş kedi gibi olur konuşuruz 😂
O tartışma çıkarmaz ki, çıkıyosa bendendir😂
Bacağına tekme atarım.
Adam olsun.😸
Olmazsa koy poşete çöpe at.🙂↔️
öpüşmeye başlarız işte ne olacağıdı ya 😂
Tüm o öfkem bir anda sönüverir. 😄
o anlık söner sonra bakarız 😂
Reklam bir bitsin aksiyon devam eder sjdhs
ahahah tabii 😃
Üfff, al aklımı al!, derim. Tartışmayı yatağa taşırız işte ne güzel. 😍😘
yaparım öyle şeyler kavgayı bitirmek için hatta daha ilerisini yaparım.
Terbiyesiz der devam ederim
sallamam, devam ederim
Ateşli bir sevişme başlar gibime geliyor
Şaşırır kalırım
Biter tartışma @S1F1R-B1R 🥰
Böyle yapacaksa sürekli tartışırım 😄
Tartıstığımız konuya bağli
Karşılık verirdim
Yumuşarım tüm sinirim geçer.😅
Güzel bir ân olsa gerek, değerini bilmeli.
Kadınların buna aşırı yükseldiğini biliyorum. Sürekli bu yazılıyor ama bende erkek olarak aşırı yükseliyorum devamında kacıs yolu bırakmadan 😃
Buraya yeni üye oldum ama sanırım genelde konuştuğu konulara göre takip ederim bilemiyorum.
Özür dilerim yanlış yere yazdım kusura bakma nasıl sileceğim cevabimi
Tam benlik hareket
Bi anda yumuşarım :D
Döverim 😄
Gelmez anca virvir
vırvır ora gevezesiniz bütün erkekler
Tartışma konusuna bağlı.
tokat atıyorum
O nasıl istiyorsa öyle 😉
Ben bayılırım.
Hoş olurdu herhalde
Hosuma gitmez ya