Normal erkek arkadaşlarımın olması beni basit mi gösteriyor?

1 senelik ilişkim yeni bitti. Sevgilim üniversite okumamış genç yaşta kendi işini kurmuş biriydi ve aşırı kıskançtı. Ben de erkek arkadaşları olan bir kızım. Hepsi en az 3 4 senelik üniversiteden arkadaşım. Şimdiye kadar aramızda duygusal veya cinsel bir muhabbetin geçmediği arkadaş olduğumuz insanlar. Konuyu başka yere çekenlerle zaten artık görüşmüyordum. Ama sevgilim öyle biriydi ki asla bir kız ile bir erkeğin arkadaş olamayacağını benim niyetim iyi olsa bile onlarınkinin iyi olmayacağını söylüyordu. Açıkça belirtmese de erkek arkadaşları olan kadınları basit kadın olarak görüyorlardı. Ben asla böyle düşünmüyorum ama benim hakkımda böyle düşünecekler diye artık çok kasılıyorum. Onu çok seviyordum artık 1 sene sonunda tamam dedim erkek arkadaşlarımla iletişimi koparacağım artık uğraşmak istemiyorum. Her dediğini kabul edince de terk edildim. Şimdi derdimi paylaşacağım insanlar var ama ben hiç biriyle paylaşmak istemiyorum. Kız arkadaşlarım eski sevgilime küfür ederek beni teselli etmeye çalışıp kendi dertlerini açıyorlar hemen. Erkek arkadaşlarımla da ben iletişime geçemiyorum artık onlarla konuşmam suçmuş gibi geliyor. Kafam çok karışık siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Ben yüksek lisans yapıyorum şu an. Çevremdekiler üniversite mezunu olmayan biriyle sen yapamazsın kafalarınız uyuşmaz diye beni çok uyardı ama ben bunlara takılmamıştım. Sizce haklılar miydi?