Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Olsaydı dikkat ederdim ama el ele tutuşmayı öpüşmemeyi kabul edecek birini bulmak zor neticede çok temas bağımlımız var
02 Yorumla- +1 yıl
Seven insan ona dikkat eder saygı duyar zaten ben birisiyle tanışırsam bunlara mutlaka dikkat edeceğim inşallah
+1 yılDeist olduğum için işin ahlaki boyutuna önem veriyorum😇
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah korusun en çok dikkat ettiğim şeydir.
Asla ama asla Allah göstermesin kutsal kitabımızda yazılan şeyler dışına çıkmam00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılEvli iken problem yok ama zina hem günah hem de haram
04 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru düşünüyorsunn böyle düşünmene sevindim
- +1 yıl
Keşke bazı insanlarda böyle düşünse
- +1 yıl
Öyle insanlar baya az maalesef
- +1 yıl
Zaten böyle senin gibi düşünen kızları koruma altına almak lazım neslini tükeniyor
+1 yılElbette haram ve günah ama dediğin gibi insanlar bunu düşünmüyorum, senin görüşün ne?
020 Yorumla- +1 yıl
Ben sevgili olunacaksa bile mesafeli olunması gerektiğini düşünüyorum bir insanın bir insanı nikahına almadan öpmesi sarılması doğru gelmiyor açıkçası gerçi şu an bunu umursayan kalmadı ama görüşüm bu yönde
- +1 yıl
Bu düşüncelerin için helal olsun sana gerçekten, maalesef senin gibi düşünen kızların sayı yok deyilecek kadar az, bazıları zaten evleneceğiz diye kandırılıyor ama bazılarıda varki onunla bir geleceği olmayacağını bildiği halde öpmek neki yatağına giriyorlar akıl yok işte
- +1 yıl
Gerçekten öyle bunları istemediğin zamanda bana güvenmiyor musun diyor karşı taraf eğer bir insan bir insanı gerçekten seviyorsa sadece yüzüne bakarak bile sevebilir her şey dokunmak biseyler yapmak değildir insanın sevdiğine dokunur bunda şüphem yok ama bunun yanlış olduğunu bilip doğru zamanı bekleyen kişide gerçekten seviyor demektir umarım karşıma böyle biri çıkar
- +1 yıl
Bana güvenmiyor musun diyerek manipüle etmeye çalışıyor erkekler ve çoğu zamanda başarıyorlar ne yazık ki olan akılsız kızlara oluyor, elbette öyle eğer birini gerçekten seviyorsan ona dokunmaya kıyamazsın kendinden bile sakınırsın, evet sevdiğine dokunur ama artık onun resmi kocası olduğunda, İnşallah hayal ettiğinden daha iyi biri çıkar karşına, Allah bizim gibi aklı başında kullarına hayırlı eşler nasip etsin
- +1 yıl
Amin inşallah umarım seninde karşına gerçekten olgun ve neyin ne olduğunu bilen birisi çıkar :)
- +1 yıl
Amin İnşallah, çok teşekkür ederim dileklerin için, arıyoruz işte hayırlısı diyelim😊
- +1 yıl
Şimdi diğer gelen yanıtları okudumda melekler dolmuş buraya😂
Sana tavsiyem burada hiç kimseye güvenme muhatap bile olma asla - +1 yıl
Bu platform benim öylesine muhabbet edip konuştuğum bir uygulama kimseye kolay kolay güvenmem rahat ol :)
- +1 yıl
Sadece kolay güvenmek değil genel olarak hiç bir şekilde güvenme, bazı çakallar vardır sözleriyle falan öyle bağlar ki kendine adamı sen bile şaşırırsın hele birde senin gibi saf, masum, kalbi temiz biri daha hassas olur bu konuda
Sana güveniyorum bu güveni boşa çıkarmayacağına eminim☺️ - +1 yıl
Umarım ilerde üzülmem diyim şu an hiç böyle bir durum yaşamadığım için net bişey diyemiyorum ama saf ve masum olsam bile düşünce olarak çok sert ve kurnazım inşallah Allah'ın izniyle üzüleceğimi düşünmüyorum
- +1 yıl
İnşallah düşündüğümüz gibi olur her şey
Üniversite mi okuyorsun? - +1 yıl
Normalde bu sene gidecektim ama bir sene daha denemeye karar verdim istediğim sıralama gelmediği çünkü
- +1 yıl
Hangi bölümü istiyordun?
- +1 yıl
Sınıf öğretmenliğini veya pdr istiyordum ama sayısal bölümü seçtiğim için hem okul hemde kendim çalışmak yoruyordu bölümde değiştiremiyordum ondan bu sene eşit ağırlıktan çalışacağım
- +1 yıl
Kadın için en iyi meslek öğretmenlik benim görüşümde, dediklerinin bazılarını anlayamıyorum bizim burada Azerbaycanda yani çok basit sizde biraz karmaşık sınavdan önce bölüm seçmek falan burada yok, burada sınava girersin ne kadar puan topladıysan ona uygun üniversite ve meslek seçersin
- +1 yıl
Bizde biraz daha farklı alana göre meslek oluyor maalesef
- +1 yıl
Çok saçma geliyor bana nedense
Güzel bir öğretmen olursun İnşallah ve kendin gibi ahlaklı, terbiyeli çocuklar yetiştirirsin😌 - +1 yıl
Allahın izini ile üniversiteye gidersen oranın ortamı farklı oluyor, en önemlisi çevreni iyi seç erkekleri geçtim kız arkadaş edinirken bile dikkatli ol kendin gibi birileri ile arkadaşlık kur her zaman öyle yaparsan sende olan bu ahlaktan hiç bir şey kaybetmezsin aksine dahada kuvvetlenir
- +1 yıl
İnşallah tavsiyen için teşekkür ederim hayırlısı olsun
- +1 yıl
Rica ederim ne demek☺️
Benim muhabbet bitmez seninde işin var sanırım😄
Hadi kendine iyi bak Ayça Allah'a emanet ol her zaman 🥲
+1 yılBen bana seni seviyorum dese ayrılırim ( hiç sevgilim olmadi bana yazanlara hep engel attim )
023 Yorumla- +1 yıl
Ay o kadarda sert olma kız sevmesi cok normal ki wmsjekdsmkd
- +1 yıl
Aşkım bir kere gece bir sevgilim oldu instadan ve hemen seni seviyorum , aşkım , bebeğim dedi bende engel attim o gün o gündür bir daha da sevgili yapmadin yazanlara direk engel attim
- +1 yıl
Zaten ilk günden seviyorum diyenler yalan oluyor sen emin olduğun kişiyi kabul edersin oda doğru zamanda karşına çıkar zaten
- +1 yıl
Ben çıkmasına izin vermiyor um 🤣
- +1 yıl
Sebeb
- +1 yıl
Sebebi yok öyle
- +1 yıl
Seks icin mi yazdi hepsi
- +1 yıl
Benim hiç sevgilim olmadi yanlızca bir tane bir dakikalık oldu seni seviyorum dedi bende engel attim ve kisi kendinden bilir mis demekki sen kizlara bunun icin yazıyor sun
- +1 yıl
Seks yapmaktan mi korkuyorsun yani
- +1 yıl
Kizlar soruyor da hiç takipçim yok neden çünkü hepsine engel ATIYORUM mesela sen istek atmış sin simdi sana engel atacam örnek olarak yaniiu
- +1 yıl
Ben imanliyim senin gibi kardeşim ve ailemden terbiye almamış birisi değilim
- +1 yıl
Sen oyle dusun
- +1 yıl
Senin gibi değilim ben
- +1 yıl
Kapalimisn
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Sırf sana haddini bildirtmek için engelini kaldırdım ama simdi yine atacammm
- +1 yıl
Meryem ve Ayça sizin gibi kızların var olduğunu gördükçe içimde hep bir umut olacak😊
- +1 yıl
Yaaaa yerimmmm 😘
- +1 yıl
Esteğfürullah☺️
- +1 yıl
Kiz misin erkek misin
- +1 yıl
Senin uzak durduğun cinstenim diyelim😅
- +1 yıl
Ay ben seni kiz zannettim öyle dedim
- +1 yıl
Fark ettim sorun değil bilmeden dedin sonuçta
+1 yılBen bakıyorum bu istekle günah olmasaydı çok zor yav
01 Yorumla- +1 yıl
Bakman çok iyi o zaman tüm erkekler aynı değilmiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakmıyorum çünkü deistim ve tıbbi bilimsel veriler, sosyoloji ve psikoloji üçlüsünden gelen akademik verileri referans almayı tercih ediyorum
00 Yorumla
+1 yılHayir asla sende yap zevk meselsi
010 Yorumla- +1 yıl
Yap sonra diğer dünyaya gidincede zevk meselesi dersin Allah'a töbe yarabbim ya
- +1 yıl
Neden sen seks yapamk istemiyormusun
- +1 yıl
Evlilik haricinde günah olduğunu bile bile neden böyle bir sey yapayım
- +1 yıl
Dini kural oyle
- +1 yıl
Gunah olmasa oyle bir kaide bulunmasa ne yapardin djne gore
- +1 yıl
Günah olmasa bile böyle birşeyi evliliğe saklardım sevgiliyken yapmazdım
- +1 yıl
Günahı umursayan yokki bu devirde
- +1 yıl
Simdi sen cok azsan ne yapacakksin sulandi boyle
- +1 yıl
Sevgilinin kucagina oturup ziplamazmisin
- +1 yıl
Ne diyon kardeş mal mısın nesin sen ya yürü yazma sayfaya
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbakarım dini nikah kıymadan seks yapmam.
05 Yorumla- +1 yıl
Zaten yapılmaması gerekiyor ben öpme sarılmayı bile doğru bulmuyorum:/
- +1 yıl
evet nikah kolay hem zor değil ne diye günaha gireceksin ki..
- +1 yıl
Çok doğru düşünüyorsun umarım seninde karşına böyle düşünen biri çıkar
- +1 yıl
sende benim gibi düşündüğüne göre aynı dilekleri bende senin için yapıyorum.
- +1 yıl
Teşekkür ederimmm
Gizli Üye(18-24)+1 yılNefsime yenik düşmemeye çalışıyorum sen peki
047 Yorumla- +1 yıl
Ben netimdir bu konuda mesafeye her zaman dikkat ederim eğer karşı taraf etmezse kendisi gidebilir :)
Cevap sahibi+1 yılVaaaay diyorsun
- +1 yıl
Elbette yani her şeyin sırası var evlilikte uygun görülmüş bir şeyi sevgiliyken yapmak bana çok acınası geliyor
Cevap sahibi+1 yılHaklısın bende öyle düşünüyorum ama nefsimiz çok kuvvetli bu konuda:(
- +1 yıl
Sen nasıl olursan seninde karşına öyle dikkatli biri çıkar merak etme
Cevap sahibi+1 yılBen hiç cinsellik yapmadım
- +1 yıl
Yapmaman gerçekten çok iyi her türlü mesafeye saygı gösterirsen ilerde mutlu olursun zaten
Cevap sahibi+1 yılAma işte insan kötü hissediyor gençliğimi yaşayamıyorum diyorum bazı zamanlar içimden kendime.
- +1 yıl
Evette sen zaten evlenince o gençliğini yaşayacaksın gençliğini yaşayacaksın diye günaha girmeyi göze mi alıyorsun
Cevap sahibi+1 yılHayır tabi ki. Bu arada çok mantıklı konuşuyorsun. Hiç önceden sevgilin oldu mu
- +1 yıl
Şuana kadar kabul ettiğim hiç olmadı ama olursa böyle olacağım inşallah
Cevap sahibi+1 yılKabul ettiğim derken çıkma teklifi mi gönderdiler
- +1 yıl
Evet baya çıkma teklifi aldığım oldu ama kabul etmedim
Cevap sahibi+1 yılDinden dolayı mi yoksa farklı nedeni mi vardı
- +1 yıl
Hem dinden dolayı hemde içime sinmediği için çıkma teklifi eden çoğu kişi arkadaşım veya tanıdığım kişilerdi sevgiliyken mesafeyi korumadiklarini bildiğim için hiçbirine evet demedim gerçekten birisiyle birlikte olacaksam herşeye benim gibi dikkat ediyor olmalı
Cevap sahibi+1 yılKafa yapilarrimiz o kadar çok uyuşuyor ki sen konuşunca sanki ben konuşuyormuşum hissi alıyorum. Benim kız halimsin sanki.
- +1 yıl
Böyle olmasına sevindim en azından benim gibi düşünen birileri de varmış:)
Cevap sahibi+1 yılTıpkı senin gibi düşünüyorum ve kanım sana o kadar çok ısındı ki.
- +1 yıl
Teşekkür ederim şu an bişey diyemedim ama sevindim böyle düşünmene
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Özel değilse nerede yaşıyorsun Ayça.
- +1 yıl
Antalya'da yaşıyorum.
Cevap sahibi+1 yılAntalya gibi bir şehirde böyle bir ahlak. Gönülden tebrik ederim.
- +1 yıl
Buralar çok beter valla 19 yıldır böyle olduğum için mutluyum Allah herkesin gönlüne göre veriyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bende öyle düşünüyorum. Keşke sizinle önceden bir yerde tanişsaydik.
- +1 yıl
Böyle bir platformda tanışmak maalesef tuhaf ve riskli umarım benim gibi birisiyle tanışırsın
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle katılıyorum. Fakat risk almadan hiç kimse mutlu olmamistir bunu da unutmayın :)
- +1 yıl
Daha önce kimseye aşık olmadım ve sevmedim nasıl bir duygu bilmiyorum tek bildiğim olursam dikkatli olmam gerektiği belkide ilerde karşıma çıkar bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen seninle tanışmayı çok isterdim
- +1 yıl
Beni tanımıyorsun bile bende seni tanımıyorum biraz zor maalesef
Cevap sahibi+1 yılAdı üstünde tanımak istiyorum dedim zaten 😊
- +1 yıl
Ben sosyal medya ilişkilerini pek doğru bulmuyorum ama böyle düşündüğün için teşekkür ederim yinede
Cevap sahibi+1 yılBende teşekkür ederim canın sağolsun iyi ki varsın
- +1 yıl
Üniversite bitmeden böyle şeyler düşünmüyorum şuanlık sen üniversite okudun mu veya kaç yaşındasın bilmiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılBu yıl okuyacağım 21 yaşındayım ayrıca 3 şirketin hesap kitabını yapıyorum çalışıyorum. Şirketin birinin sahibi babam oluyor.
- +1 yıl
Ne güzel hangi bölüm okumayı istiyorsun veya düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılBilgisayar programcılığı. Okuduktan sonra DGS ile mühendisliği. ☺️
- +1 yıl
Aaa çok güzel gerçekten iş imkanı olan bir meslek tercihi yapmışsın
Cevap sahibi+1 yılBenim ilgi odagim karı kız değil işim. Kendi isimi kuracağım Allah'ın izniyle. Maddiyat anlamında güçlü olmak istiyorum.
- +1 yıl
Bende tam olarak öyle olmak istiyorum kendi ayakları üstünde duran ve saygı kazanmış bir kadın olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBende aynı şekilde öyle. Biz seninle resmen ikiziz ahahahaha
- +1 yıl
Düşünce olarak benziyoruz wksjwjsnsjsms
Cevap sahibi+1 yılAynen doğru. Ama benimle konuşmak istemiyorsun.
- +1 yıl
Çünkü sen başka şehirdesin ben başka şehirde senin hayatın ile benimki tamamen farklı ben daha üniversteye bile geçmedim bir sene daha deneyeceğim ve kendimi daha küçük görüyorum şu an biriyle tanışmak için
Cevap sahibi+1 yılSana sonuna kadar saygı duyuyorum. Kendi menfaatimi değil senin menfaatini düşünüyorum bu durumda o zaman.
- +1 yıl
Anlayışın için çok teşekkür ederim:)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek:(
- +1 yıl
😊😊
+1 yılGünah derken
05 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olmak ve mesafeyi aşarak birlikte olmak günah
- +1 yıl
O günah tamam ama sevgili olmak değil
- +1 yıl
Sevgili olmakta günah oluyo canım benim sen ona sarılıyorsun baş başa kalıyorsun yakınlık kuruyorsun bunlar günah olan şeyler
- +1 yıl
İyi sen olma
- +1 yıl
Olmayacağım zaten wzpwldjwmsm
+1 yılBakmıyoruz gunah falan saçma
03 Yorumla- +1 yıl
İyi öbür dünyaya gidincede saçma dersin szkwuekwjdks
- +1 yıl
Öbür dunya yok
- +1 yıl
Tamam kardeş sen yaşamaya devam et böyle
Bakmıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öyle yapıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBen bakmıyorum
010 Yorumla- +1 yıl
Oda kendi problemin sanada günah boyutuna bakmayan birisi çıkar zaten
- +1 yıl
Çıkıyor kanka zayen
- +1 yıl
Güzel
- +1 yıl
Konuşmak gerek bunu
- +1 yıl
Nasıl anlamadım
- +1 yıl
mesaj atacaktim
- +1 yıl
Ne konuşacağız ki seninle :/
- +1 yıl
Oyle
- +1 yıl
Gerek yok sağol
- +1 yıl
Sen bilir guzellik
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
+1 yılbakmam
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk ve ilişkilerde herkesin kendi inançları ve değerleri var, değil mi? Bence önemli olan, kendinle barışık ve mutlu olman. Benim için sevgide saygı ve dürüstlük her zaman ön planda. Sen nasıl mutluysan, o şekilde yaşa derim 💕 Herkes kendi mutluluğunun kahramanı sonuçta 😊🔮🌸