Yıllardır sevdiğim birisi var. Sizce kendisine ulaşsam mı? Bana şans verir mi?

28 yaşındayım ve eski sevgilimi 3 senedir unutamadım.
Ayrılan bendim, ilişkimizin ortasında başka ülkelere taşınmak zorunda kaldık. Uzak mesafeden dolayı çok fazla tartışıyorduk. Onu çok kıskanıyordum ve kıskançlık bana çok acı veriyordu. Her gün ağlayarak uyuyordum, kendimi beğenemiyordum. Ayrılmak istedim. Ayrılığa dayanamayıp 2.5 ay sonra yazıp barışmak istedim ama o başka bir kızla görüşmeye başlamıştı. Sonra da sevgili oldular.

O günden sonra onu hiç stalklamadım çünkü gördükçe üzülüyordum. Bu sürede diş teli taktırdım ve burun estetiği oldum. Spora başlayıp kilo verdim. Onsuz geçen günlerimi kitap okuyarak ve yoga yaparak geçirdim. Başkaları oldu görüşmek isteyen ama ne birine dokunabildim ne de konuşabildim. İçimde sevgili bulmak gibi bir istek hiç olmadı.

Onun çalıştığı ülkenin onun çalıştığı şehrine taşındım. Aslında tesadüfen karşıma çıkan bir iş fırsatıydı. Buraya taşınınca onu stalkladım. Kızla beraberlerdi ve saygı duymak dışında bir şey yapamadım. Ama şimdi kızdan ayrıldıklarını öğrendim ve o kızdan daha güzel olduğumu düşünüyorum. Ancak bana güvenmekte zorlanacak. Sizce güvenini nasıl kazanabilirim? Yapabilir miyim?

Yıllardır sevdiğim birisi var. Sizce kendisine ulaşsam mı? Bana şans verir mi?