Evli birini sevmek?

Ben Gonca 24 yaşındayım bu sene atandım ve matematik öğretmeniyim içimi dökebileceğim kimsem yok açıkçası eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben bu eğitim öğretim yılında malum atandım bir anadolu lisesine daha sonra bir kaç hafta okula alışmam zaman aldı tabi sonralarda bahsedeceğim kişi x Bey yalnız kaldığım için onların bir arkadaş grubu var (3-5 kişilik erkek kadın arkadaşlar) oraya sohbet içine çekti bende açıkçası memnun oldum bu durumdan ilk başlarda yani Ekim ayının başlarında x beyin evli olduğunu bilmiyordum yani ama asla o niyetle yaklaşmamıştımda o da asla bana o niyetle yaklasmadi arkadaştık daha sonra biraz zaman geçti sömestr tatili oldu ben evdeyken onu özlediğimi fark ettim ve bunun da yanlış olduğunu biliyordum çünkü Kasım ayında muhabbet arasında evli olduğunu öğrenmiştim ve o günden sonra kendimi geri çektim o konusmadikca konuşmadım pek fazla , daha sonra okul açıldı ama asla yaklasmadim çünkü yakışmazdı ve bu bile bile kendine zarar vermek olurdu ahlaksızlık değildi sevmek ama evli birini sevmek çok ayıp bana göre sonuçta biliyorum , yuva yıkanın yuvası olmaz ve hiç birsey yapmadım , şimdi malum okul tatil yine onu çok özlüyorum ama yanlış olduğunu biliyorum.

Lütfen kırmadan beni anlamaya çalışın çünkü dediğim gibi yanlış olduğunu biliyorum ve ona karşı birşeyler yapmıyorum

Evli birini sevmek?