Evde canım sıkıldı herkes yatıyor ikidir bizim burada dolaşıyor işaret yapsam arkasına bindirir mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu saatte dışarıda normal insan olur mu hiç? Kolay güvenmekle yanlış yapıyorsun
Sahil çevresi olduğu için herkes sokakta bi de ne yapabilir ki en fazla rahatsız edici bişey yaparsa tepkimi gösteririm
motora bindikten sonra seni başka bir yere götürmesi zor olmasa gerek, öyle olacak demiyorum ama durduk yere başına iş açma yani
hmm… çok mantıklı ve düşündürücü sanırım haklısın evde oturuyum ben😭
Anladığın için sevindim 🙂
Sıkıldıysan film falan izle,. müzik dinle onlardanda sıkıldım diyorsan burada takıl en iyi vakit öldürme yeri burası
Ay film beni bunaltıyor hemen sıkılıyorum şu an zaten sitedeyim arkada şarkı çalıyor takılıyorum öylee
Bendede aynı en güzeli👍🏻
Şuna hangi şarkıyı dinliyorsun?
Valla türden türe atlıyorum şu an ben sarhoş oldum çalıyor
Arabesk ha güzel iyi dinlemeler sana☺️
Az önce 9/8lik oynamalı bişey çalıyordu mesela bende anlamıyorum ne yaşadığımı
Ne demek o anlamıyorum ne yaşadığımı diye bir sorun mu var?
Yani bilmiyorum enerji patlaması yaşayıp mutlu oluyorum içim içime sığmıyor ama bi yirmi dakika sonra o kadar bitkin ve moralim bozuk oluyor ki oturup ağlıyorum hiç bişey istemiyorum tarifte edemiyorum ki garip bişey
Halden hale düşüyorsun yani, bazen bendede oluyor öyle, küçük bir şeyle mutlu ola biliyorum vede aksine kötü bir şey haber falan olunca o günüm berbat oluyor
İnan hiç bilmiyorum uykum var ama telefonu bırakıp yatsam 3-4 saat uyuyamadan yatakta dönüp duruyorum yatmak istemiyorum zaman geçirmeye bakıcaz artıkk
Yok benim uykum olduğuna başımı yastığa koyar koymaz uyuyorum maytap geçiyorlar bazen senin açma kapama tuşuna kafanın arkasındamı diye😄
Ay ne güzel bi özellik doğuştan yüklenmiş herhalde🥹 bende istiyomm
Evet çok şükrü uyku problemim hiç olmadı, sende öyle olmak için ilk önce kafanın içindekileri boşaltman gerek, seni üzen, kötü hissettiren şey ne anlamdım henüz
Ya herhalde boşluğa düştüm bi de regl dönemim normalde böyle kızlar saçma bişeye ağladıklarından bahsedince saçmalamayın ya onla ne alakası var derdim şimdi anlıyorum hepsinden özür dilerimm🥹
Evet biliyorum regl döneminde kızların çoğu böyle oluyor çok çabuk hal hareketleri değişiyor, ben genel olarak böylesin sandım onun için regl aklıma gelmedi hiç, bide kaç yıldır regl oluyorsun ilk sefer mi böyle oldun?
İlk defa böyle bi duygu değişimi yaşıyorum ilk 13 yaşında oldum şuanda 20 yaşındayım yeni yeni anlıyorum bazı şeyleri ahajsj
16-17de olsa anlarımda ergenlikten çıkış gibi yani 20 yaşda çok garip🤔 dur bakalım daha neler anlayacaksın bundan sonra😆
evet işte bende şaşırıyorum gün geçtikçe herhalde kendimi tanıyorum bugün 7301. günüm arkadaşlar bakalım bizi neler bekliyooo
Dün doğum günün müydü?
29 Temmuz kısmen bugün sayılıyor
Saat 12yi geçti diye dedim
Geçte olsa tebrik edelim yeni yaşında dilediğin bütün dilekler kabul olsun, senin bile beklemediğin sürprizlerle birlikte gelsin İnşallah
😌🎈
Teşekkür ederim düşünmen yeter❤️✨
Rica ederim 😊
28 yorum olmuş burayıda mesaj kutusuna çevirdik😅
Madem ikimizde burada vakit geçiriyoruz neden beraber vakit geçirmeyelim ki? arkadaş olmaya ne dersin?🙂
Mantıklı geldi yazıyorumm
Tanımadığın birine nasıl böyle bir teklifte bulunucaksin?
Buranın yerlileri bahsetti iyi çocukmuş hem ne zararı dokunabilir ki
Önüne bindirir o kesjn
kibarca sorucam cesaret edemez
Dene sen bilirsin
Önüüne alır bu saatte rahat dur knk
o nasıl olcak altı üstü beraber gazlamak istiyorumm
Ee çık dışarı sende
ee napıcam çıkıp tekim
Çevirip beni de al diyeceksin
Tehlikeli diyolar
Bindirir sonrada s.. ker kanki
Yok ya genç buralıymış çocuk bahsettikler
Ee herturlu s... ker
İyi misin kanka medeni bi şekilde teklif ederim büyük ihtimalle cesaret edemez etsede inerim
Gece gece go.. tun kasiniyo a... q
he valla bunaldım evdee😭
Git cik disari arkadasinla otur disarda
Uyuyor ayılar
Yapma