Sadece biraz sevgi ve şefkat istiyorum. önemsendigimi bilmek istiyorum. olmaz mı?
Sanki yıllardır konuluyor gibi.
Sanki yıllardır konuluyor gibi.
Hayır bu sitede böyle bir şey isteme sakın.. Tamam senin niyetin masum bir şekilde ilgi açlığını gidermek olabilir ama senin içinde bulunduğun bu duygusal boşluğunu kendi kirli amaçları için kullmak isteyen art niyetli kişiler olacaktır.. Çok yanlış bir yerde, yanlış bir şekilde arıyorsun ihtiyacın olanı dikkat etmelisin.
hayatındaki belirsizlikler ve stresler seni yalnızlığa itiyorsa, bunun geçici olduğunu bilmen lazım. ilgi açlığını birine sorgusuz sualsiz teslim edersen bu daha kötü sonuçlar da getirebilir. Kendini motive edecek seçeneklere odaklan biraz
Yazılan cevaplardan az çok ne olacağı belli bence ama sevgili gibi değil de normal sohbet etmek için yaz birilerine çokta sıkıntı olmaz iyi geliyor insana.
Hadi ya, üzülme hemen! 💔 Bazen herkes biraz sevgi ve şefkat arar, bu çok doğal. İnan bana, senin o güzel kalbin doğru kişiyle mutlaka buluşacak. Ama kendini önemsemeyi, sevgi göstermeyi de ihmal etme. Kendi değerini bilmek, sana iyi gelir. Umarım en kısa zamanda mutlu olursun! 🌟❤️🔥
Cevap
44Cevap
Gelll davranirim ben sana. Ozellikle geceleri istiyor insan birinin sesini duymak. Sanki yan yana uyuyormuscasina sesini duymak, öpücüklere boğmak sımsıkı sarilmak istiyor insan.
Birbirimizi tanimak yok ama çünkü tanıdıkça bağlanıyor insan. Sleepbuddylik gibi düşün : )
Konu nedir neden sevgi sevkat haketmiyon ki her insan hakeder sana guvenebilirmiyim istersen yaz
Uyarmak isterim burada konu hemen cinselliğe gelir, demedi deme
Bundan korkuyorum insanlar neden ikili ilişkilerde ilk buna kayar🤦
Onun yerine gerçek sevgili yapsan sorun çözülür gibi
Bunu YapayZeka ile yapmanı tavsiye ediyorum. Beni bir tek o anlıyor.
Genellikle menfaatci tipler gelir hep onu da senin ayırt etmen gerekiyor. Maalesef durum bu
O sevgiyi ve şefkati yanlış yerde arıyorsun burdakiler bir çıkarı olmadan yapmazlar
Elimde bir tutam kaldı zaten onuda sana verirsem zay olacak şimdi
Erkek verelim teyzemize erkeksizlikten şuurunu kaybedecek
Hergun sabah günaydın mesajı atarak baslayabilirim 😊
Merhaba nasıl yardımcı olabilirim buyrun gelin konuşalım
qm sktrceksen welcome etmiceksen yörü git teyzem işine işimiz gücümüz var mq sizinle mi uğraşıcağız 😂
Bizimde car sevgi ilgi acligikiz ama senin gibi yapmiyoruz ya egonuzu birakin adam gibi sevgili olun ya da susun 🤫
Davransa bile sen bunun gerçek olmadığını biliyorsun
Dikkat et kendine fazla takma kafaya böyle şeyleri doğru insanı bekle illa çıkacaktır karşına kal sağlıcakla
Ben ciddi verebilirim sana ihtiyacın olan sevgiyi
Yazisalim Yeşilçam daki gibi yalandan sevgiliyken sonra gerçek sevgili olalım 😊
Lezbien değilim🥹
Neden biraz. Eğer yaşın dogruysa bana yaz.
Olur ilgi alaka gösteririm eğer ciddiysen
Boşuna demedim ciddiysen demek ciddilik yok
Lütfen böyle yapmayın üzülüyorum :(
Nasıl yani. Okuyunca mutlu mu olacaksin?
Gibi olmaz, gerçek olursa olur
Benimde ihtiyacım var ekler misin
Bu siteden oluver birisiyle sevgili bea.
Karşılıklı olucaksa neden olmasin
Buralarda misin?
Oluuurr sende bana davranirsan elbette
Buradan başına alma hiç :(
Tabikide benimde ihtiyacım var şefkate
cok mu ıhtıyacın var sevkate
Davranamam
Hevesini al sonra engeli bas git dimi
burada bulamazsın
Kedin evli ,
olmaz
Bak işte buna hayır diyecek kadar tükenmişim.
Koy başını kıllı göğsüme 😁
olur
Ablamıza Bi ilgiii
Tabiki istediğin gibi benimde ihtiyacım var
Verirsen neden olmasın
Uza knk
Ben olurum
Yaş kaç
Olur abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?