bugün aynı çevrede olduğum ve sürekli instagrama beni ekleyip red ettiğim çocuk kahve içelim mi müsait zamanında demiş 😃 annesine söylesem mi acaba ipini iyi tutun diye 😂
Size bir sorum olacak sizde bir erkeksiniz bu 1000 kişiyi takip ediyor yolda görüp tarif sorup sonrasında Instagram istiyor falan filan bu normal bir şeymi 1000 kişiyi takip etmesi falan
Bu dediğin kişi sana bu mesajı yazan kişiyse salla gitsin. Birinden hoşlanırsın tanışmak istersin tamam da yolda gördüğünü çevirip Instagram isteyip, rastgele istek atıp kim oltaya düşerse kahve içelim demek iyi bir şey değil, uğrasmaya değmez.
Yol tarifi felan sormuş ayak üstü sohbet etmişsiniz mesela orada utanmadin mi düzgünce konuşmusunuz biraz sohbet etmişsiniz bence buluşunca da bir şey olmaz
😂😂ayy bende senin gibiyim ya 20 yasindayim daha önce sadece uzak mesafeli ilişkim oldu onda da buluşmadik 8 ay felan sürmüştü bide ama olmadi işte telefonda felan az çok konuşuyordum ama görüntülü de felan çok konuşmuyorduk ztn de aşiri utaniyordum özkdsl konusamiyordum
Bence git buluşmaya bi sakarlik yapma da 😂 söldös şaka maka yapmazsin bence bak ayak üstü bile sohbet etmişsiniz yaniii çocuğun hoşuna gitmişsin belli ki bu kadar Instagram felan istediğine göre
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bir çılgınlık yapıp, Eğer kahve içmek istersen evet. içmek istemezsen de hayır diyebilirsin mesela.
bugün aynı çevrede olduğum ve sürekli instagrama beni ekleyip red ettiğim çocuk kahve içelim mi müsait zamanında demiş 😃 annesine söylesem mi acaba ipini iyi tutun diye 😂
😂😂
Söyle bence
Hevesliysen tamam de, istiyorum ama utanıyorum mu diyorsun
Evet tam olarak öyleyim
Tamam de bir görüş heyecanını yenersin
Rezil olurum diye korktum öyle kimseyle içmedim kahve falan
kahve içince neden rezil olacaksın ki
Aslında rezil olunmaz biliyorum fakat ben utangaç biriyim niye bilmiyorum ne yapıcam ben yerin dibine girerim yardım edin lütfen
Size bir sorum olacak sizde bir erkeksiniz bu 1000 kişiyi takip ediyor yolda görüp tarif sorup sonrasında Instagram istiyor falan filan bu normal bir şeymi 1000 kişiyi takip etmesi falan
Bu dediğin kişi sana bu mesajı yazan kişiyse salla gitsin. Birinden hoşlanırsın tanışmak istersin tamam da yolda gördüğünü çevirip Instagram isteyip, rastgele istek atıp kim oltaya düşerse kahve içelim demek iyi bir şey değil, uğrasmaya değmez.
Evet de ya artık deneye deneye yapacak bir şey yok galina
Kahvenin yanında tatlı niyetini beni yiyeceksen neden olmasın yaz
bence kabul et utangaç insanlar genelde çok güzel oluyo
Müsaitliğin var mı yok mu bilemeyiz bacım😂
Ama çok utangaç biriyim ben konuşamam ne yapıcam gitmeyide isterim
Hiç görüşmediniz mi kim bu
Yol tarifi sordu sonra işte ayak üstü azcık sohbet ettik o şekilde Instagram istedi bu başka bir sohbetim yok
Bence güvenme boş ver gitme
Görüldü at
İçinden gelen cevabı ver
Bizene kanka senin fikrin yok mu
Söz veremem de
İlk kez mi buluşucaksin bi erkekle
Evet
sen ayni bensin ya Ösmsms
Kaç yasindasin sanirim sevgilinde olmadi
😅 napıcam peki
Olmadı 🥹🥹🥹
Yol tarifi felan sormuş ayak üstü sohbet etmişsiniz mesela orada utanmadin mi düzgünce konuşmusunuz biraz sohbet etmişsiniz bence buluşunca da bir şey olmaz
Ay utandım bildiğim yeri tarif edemedim
😂😂ayy bende senin gibiyim ya 20 yasindayim daha önce sadece uzak mesafeli ilişkim oldu onda da buluşmadik 8 ay felan sürmüştü bide ama olmadi işte telefonda felan az çok konuşuyordum ama görüntülü de felan çok konuşmuyorduk ztn de aşiri utaniyordum özkdsl konusamiyordum
Bende 18 sjsjsj yani küçük sayılırım ama kimseyle konuşmayacağım anlamına gelmiyor napıcam bilmiyorum
Bence git buluşmaya bi sakarlik yapma da 😂 söldös şaka maka yapmazsin bence bak ayak üstü bile sohbet etmişsiniz yaniii çocuğun hoşuna gitmişsin belli ki bu kadar Instagram felan istediğine göre
Ama çocuk 1000 kişiyi takip ediyor 😂
Sömsösl sıkıntılı olabilir
😅😅
Kapali misin sen üni okuyor musun😂 lddklddk
Yok kapalı değilim üniversitede babadan dolayı okuyamıyorum maalesef 😕
Hımm hayirlisi ama bence okumalisiniz ya burslu bile kazanabilirsin iyi çalişirsan
Gitmek istiyorsan olur içeriz yazabilirsin
Aq bunu da biz mi söyleyelim
Olur haberleşiriz yaz işte