Gece uyandım ve sevgilimin hesabına baktım fotoğrafların altındaki yorumlarım gizlenmişti. Bunu neden yaptığını öğrenmek için takipçilerine baktım. instagramdan 2 kişiyle takipleştiğini gördüm. Giyimleri normal olmayan kişilerdi mesaj atıp kadınlara sevgilimi nereden tanıdıklarını sordum tanışma uygulamasında tanışmışlar.
Sevgilim gece ben uyanmadan önce eklemiş ve bir tanesiyle konuşmuş. Tüm mesajları onlardan istedim. Kadınlardan birine çok güzel ve seksisin yazmış. Sabah C2 ne diye sordum kızıp engelledim daha sonra engeli kaldırıp eşyalarını iş yerine gidip verdim. Birkaç gün sürekli hislerimi anlatan mesajlar attım bağırıp çağırdım ve sürekli olarak ağlıyorum. Neredeyse tüm akrabalarıyla tanışmıştım. O da 1 hafta sonra babamla tanışacaktı. Elimdeki mesajları ailesine göndermekle tehdit ettim bunu yapmamamı söyledi ama ben ailesinden birkaç kişiye gönderdim. Gönderdiğim kişiler de kendi aralarında birbirlerine yollamış. Beni arayıp içimin soğuyup soğumadığını sordu. Sesi çok kötü geliyordu buluşmak istedim. Yanımda ağladı ve hata yaptığını söyledi. Daha önce kimseyle konuşmadığını söyledi yemin etti ama daha önce birkaç kişiyi instagramdan eklemişti. Dün iyi olup olmadığını sordum sesi yine çok kötüydü ve kendine zarar vermekten bahsediyor. Bunu yengesine söyledim ama öyle bir şey yapamayacağını söyledi.
Sizce ailesine göndermekle hata mı ettim? Ailesine değer veren biri. Ayrıca aldatan birini çok sevseniz affeder miydiniz? Erkekler neden sadık değil? Ne zaman toparlanmaya başlarım. Sürekli olarak ağlıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer