Aşk İlişkileri Aklınızdaki kişinin izlerini silebildiniz mi? ŞiRiLa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Selam 🍷🌸İzi kalır bazı şeylerin silmek istersin olmaz uzaklaşmak istersin sürüklenirsin ardından. Kişiden çok anılar yakar elbette hele ki geri dönüşü yoksa hataların. Aklınızdaki kişinin izlerini silebildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Aklımda kimse yok, yanımda yok, kalbimde yok! 😅Bitmişse bitmiştir, ben emeğime üzülürüm en fazla, verisinin onemi yok! 😅Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir! Canları cehenneme lanet olası pislikler! 😅Evet... 1 0 Yorumla
ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aklıma zaman zaman düşse de silmedim. İzi kalsın sıkıntı değil. Tamamen unutmk daha korkunç. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Benim aklımda kimse olmadı. 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aklimda kardan zemin yok o yüzden basanın izi kalmıyor:') 1 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yok duruyo 1 0 Yorumla