Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Öncelikle ona değil kendine odaklanarak. Kendini geliştirecek aktivitelere yoşunlaşıyosun. Yeni hobiler keşfediyosun. Sen mutlu oldukça geliştikçe ve değiştikçe hem yeni taliplerin olacaktır, hemde eskisi neyi kaybettiğini anlayıp kapına kul köle olacaktır
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSana ait olan seni bulur. Döndürmeye çalısma. Hayatına devam et. Unutmaki hayata onunla birlikte gözlerini aralamadın canım. Emin ol senin düşündüğün kadar o seni düşünmüyor belki de hiç. Akışta kal ve önüne bak.🌸
10 Yorumla
Madem seviyordun neden ayrıldın şimdi donmesi için uğraşıyorsun.
eğer oda senin düşündüğün gibi seni düşünüyorsa geri gelir ama düşünmüyorsa hayatına devam etmelisin.
siz ne kadar değişik canlilarsaniz biz erkekler
olarak farklı insanlarız.111 Yorumla- 1 yıl
Gururun sevginin önüne geçmesine izin verme aynısını ben yaptım cidden pişman oldum kalben seviyorsan ergenliğini göster otur insan
gibi çay kahve iç tekrardan başlayın,
sevmek güzel birsey madem
başlangıcınız var
sonu güzel bitsin pozitif
ol negatiflikten çık sana kendini onun kollarına at demiyorum ama
ölçüyle devam
etmelisin. bence tekrardan sevmek cidden cooook uzun zaman alıyor
belkide hiç gerçekleşmiyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu zor bir durum 💔. Öncelikle şunu söyleyeyim ki, kimseyi zorla geri döndüremezsin. Ama samimi bir şekilde hislerini paylaşırsan belki bir şansın olabilir. Doğrudan ve açık ol, ona neden geri dönmesini istediğini anlat. Hatalarını kabul et ve değişmek için çabaladığını göster. Ama en önemlisi, kendini de ihmal etme, sen de önemli ve değerlisin! 🌈💕
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
1 yılÖnce kokmuş çorabını alıyosun bööyle etrafında resmine bakarak dolandırıyorsun dönn dön geri dönn diye sonra çorabı kaynatıyosun etrafındaki kadınlara içiriyorsun dönmesini istediğin erkeğe de o suya işeyerek içiriyorsun ve döndü seninle💌🎉🎊
00 Yorumla
1 yılNeden döndürmeye çalışıyorsun ki? Eski yani demek ki sorunlar vardı eskide kaldı. Aynı sorunlara dönmek istiyorsun demektir bu
30 YorumlaEski sevgilin adam değilse dönülmez. Eskiden seni kırdıyda geri dönme. Kesinlikle buna değmez. Hiç kimse geri dönmeyi hak etmez. Ez'ten next olmaz. O yüzden tkank u next diyoruuuz
10 Yorumla
1 yılEski sevgili, geçmişte bırakılmalı.. Bir kez eller ayrılmışsa, tekrar birleşe de diken batar.. Araya soğukluk girmiştir bikere.. Boşvermek gerek..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılUğraşılmaz bile. Kendi başka kızlardan ilgi bulamadığında geri dönmeyi düşünebilir, o yüzden pişmanlığı da gerçek olmaz.
03 Yorumla- 1 yıl
Unutursun. Sen kafanda kurduğun o romantik karaktere aşıksın ve onu kaybettiğini düşünüyorsun ama aslında o hiç bir zaman var olmadı.
1 yılEski olmasının geçerli bir sebebi olmuş olmalı o yüzden çabalayarak kendini yorup zamanından çalma derim 🤷🏻♀️💎
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeni aldattiysa boş ver onu.
Seni seviyorsa ve senden dolayi ayrilmis ise yani sen bir erkekle konustuysan falan ayrilmissa birdaha yapmama sarti ile dön.
Baska neden ayrildiniz bilmiyorum.
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNeden peki terketti
Cevap sahibi1 yılYani bir nedeni bile yoksa senin onu hic takmaman lazim. Cunku boyle biri seninle sevgili kalsa ne olur kullanir ancak seni
Cevap sahibi1 yılKullaniyosa sana saygisi yoktur. İliski falan yurumez yorma bosuna kendini.
1 yılEski sevgiliyi geri döndürmek için uğraşmak zaman kaybı giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
10 Yorumla
1 yılBen dönmem tavsiyede etmem çünkü biten şey tekrar olmaz birleşmez , birleşe bile eskisi gibi olmaz farklı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılcevabım 👆
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
1 yılAdam senden kurtulduğuna kurban kesmiş adak adamış sen halen nasıl döndürürüm derdindesin
01 Yorumla Yenisini bul napcan eskiyi, eskimiştir o kullanılmaktan
02 Yorumlaboş ver dönmek isteyen döner kendisi yoksa hep senin döndürmen gerekir
06 Yorumla- 1 yıl
Canım amalarla olmaz onun yanında olmama nedeni sevgisizlik sevmiyomuş bu kadar net basit bunu sindirirsen kabullenirsen önüne bakabilirsin aynı seyleri yaşamış biri olarak söylüyorum benim 4,5 yıllık ilişkiydi üstelik. Sevse yanında yanımızda olurlardı sende seni sevmeyen birini sürekli bekleyecek kadar aciz misin bunu düşün öyle karar ver ben bunu düşündüm yediremedim ve unuttum
1 yılEski olan benim umurumda olmaz dönmesini istemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSen istediğin sürece dönmez ne zaman bırakırsan o zaman belki..
00 Yorumla
1 yılHamileyim de korkup geri döner sonrada düşük yaptım dersin
05 Yorumla- 1 yıl
😆😆😆inanmıyorum ya
- 1 yıl
inan 😄
- 1 yıl
kadın başıma böyle fırıldak olamam 🤣🤣
- 1 yıl
sana fırıldak ol demedimki 😂
- 1 yıl
temiz kalbimle zor durumda olan kızlara fikir verdim
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılSaf saf konuşmayın neden böyle bir şeyin derdine düşüyorsunuz geçmiş bitmiştir
00 Yorumla Yeni sevgili bulunca otomatik olarak döner
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende unutamıyorum. Yapacak bir şey yok. Yeni birini bul. Ancak böyle unutursun.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAdı üzerinde eski sevgili. Geri dönüşüm kutusunu açarsan copu kurtar dersin yepyeni sevgili olarak geri dönmüş olur
00 YorumlaBilmiyorum yapabilen var mı ama ben zihin gücümü kullanarak yapabiliyorum bunu büyücü de değilim jdkshjxhshx
13 Yorumlaboş ver ya eski sevgiliyi niye geri donsün Allah aşkına şal çayira mevlam kayira yani sen kendi yoluna bakk
11 Yorumla
1 yılGiden gitmiştie, gittiği gğn bitmiştir ve son olarak denenmişi denemem😎
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEski sevgili kâğıt degil geri dönüşume girsin hayatiniza bakin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenimki 4 yıl aradan sonra bugün yazdı yol verdim addghdvdd
00 Yorumla
1 yılKendi istiyorsa döner zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDönecek olan kendisi döner dönmeyecek olanın da yeri dolar elbet diye düşünüyorum
00 YorumlaMutlu olduğunu göstererek veya onu unuttuğunu göstererek
11 YorumlaAçıkça hislerini söyle. Nasibinizde varsa o da seni seviyorsanız ayrı kalamazsınız zaten. Değilse next. Böylece kendini harap etmemiş olursun.
00 Yorumla
1 yılEski sevgiliyi geri döndürmek aptalca bir hareket olur
Eski adı üstünde olacak bir şey olsaydı eski sevgili olmazdı00 YorumlaNasil ayrildigina bağli * bence geri döndermek sacma degilmi ters giden bişey olmasa zaten ayrılmazdin. Yazik edersin kendine boş ver
00 Yorumlaguzel bir mesaj yazıp sorunlarınız varsa çözmeye odaklanmalisin
02 Yorumla
1 yılGeçip giden şeyler için üzüldüğüne değmez hayırlı olsaydı kalırdı.
00 Yorumla
1 yılDöndürülmez o kendi isterse gelir. Acı ama gerçek bu maalesef
00 YorumlaGeri geldiğinde de sen vazgeçmiş olacaksın
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
1 yılAyrılma sebebine göre değişir
13 Yorumla- 1 yıl
Niye?
- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
1 yılHesabına bir 50.000 TL atarsan geri gelir
06 Yorumla- 1 yıl
Yani ben olsam giderdim
- 1 yıl
O zaman onu başkasıyla kıskandıracak
- 1 yıl
Mesela bir kişiyle anlaş de ki böyle böyle ben birini Kıskandırmak istiyorum bana yardım et de tanıdığın birisi olsun ama sonradan hiç yaşayabilir misin onun yanında elini tut omuzuna at bir şeyler yap kıskandır
Ayrılma sebebine bağlı şimdi bu
014 Yorumla
1 yılBu kafayla büyücülere falan düşersin sen abla
01 Yorumla
1 yılKendinin en iyi versiyonunu yaratarak
01 Yorumla
1 yılDöndürülmez gittiği için şükredilir.
10 Yorumla
1 yılboş ver eskiyi. Daha iyisini bulursun. Erkek çok.
10 Yorumla
1 yılKimseyle ugrasamam
10 YorumlaEski ayakkabini geri döndürmek istermisin sen
10 Yorumla
1 yılBitmiş gitmis bence uğraşmayın böyle seylerle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGiden gitmiştir ugrasma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. Buna neden ihtiyaç duyarsın ki?
00 YorumlaSessiz kal Hiç bir şey paylaşma merak eder döner
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSağa mı dönecek sola mı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılEski adı üzerinde.
Öyle kalması makbul.00 Yorumla
1 yılNasıl ayrıldığınıza bağlı
00 Yorumlagerek var mı acaba 😂
00 Yorumla
1 yılaşkım git yenisini bul arkandan ağlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. druma görr teknikleri degisir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılboş ver ya yoluna bak
00 Yorumla
1 yılDönmüyor geri boş ver yaa
00 YorumlaGideni neden geri döndüreyim ki
00 Yorumlagerek yok böyle bişeye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılYeni manita yap ve mutlu ol, hemen döner 😂😂
00 Yorumla
1 yılBağlama büyüsü
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler