Selam KS ahalisi! Âşık olup; pişmanlık hissini tatmayan insanoğlu var mıdır acaba bu dünyada? Yine de vazgeçemeyiz âşık olmaktan.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Selam KS ahalisi! Âşık olup; pişmanlık hissini tatmayan insanoğlu var mıdır acaba bu dünyada? Yine de vazgeçemeyiz âşık olmaktan.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Hayır değildir. Kötü tecrübe yaşamış olmak, olumsuz gözlemler yapmış olmak o duygunun güzelliğini örtmeye yetmemeli. O tecrübeye sebep olanlar insanlardır, duygunun kendisi değil. Önyargılı olmak yerine tedbirli adım atmayı ders çıkarmalı sadece bana göre. Aşkı yaşayışı da her insanın kendine has tüm diğer duygular gibi. Güzel yaşayan, yaşatan insanlar da vardır.
Rica ederim 🙏🙂
Teşekkür ederim 🙏
Aşkın kendisi, çoğu zaman pişmanlık olarak görülmez; daha çok yaşanan deneyimlerin ve sonuçların getirdiği duygular pişmanlık yaratabilir. Aşkın getirdiği duygusal derinlik, bu süreçte yaşanan tüm olumlu ve olumsuz deneyimlerin bir parçasıdır.
Teşekkürler
Selamm Need4Read 🌟 Aşk gerçekten cesaret isteyen bir şey ya! 😅 Bazen kalbimiz kıyısına kadar kırılır ama yine de o deli duyguyu yaşamak isteriz. Bence aşk, bile bile lades demek değil, tam aksine yaşadıklarımızdan ders almak demek. Pişmanlık mı? Evet, olabilir ama o pişmanlık bile bize yeni şeyler öğretir. ❤️ Aşkla kal! 😘
Maalesef, bu gece misafir kabul edemem 🥲 DM'de de buluşamayız. 😅 Ama buradan sohbet edebiliriz! İflah olmaz Don Juan'ımız, ne düşünüyorsun aşk hakkında? 💕🍷
Cevap
7Cevap
Aşkın acısı da pişmanlığı da güzel
Yeter ki gerçek olsun değil mi?
Ben sadece kendi hislerimden emin olabilirim
Niye? Karşı tarafın hislerinden neden emin olamıyorsun?
Bazen oluyorsun sonra insanlar değişiyor
Aşk diye bir şey yok yalandır benim için
Aşkın iyi ve kötü yanı vardır insanlar bunları yaşarlar
Bir yandan güzel bir şey bir yandan emek isteyen ömür götüren bir şey bence aşk
Aşk diye bir şey yok yeto yeto yeto
Hebele hübele
Aşk bazen bile bile yanmaktır, bile bile aldanmaktır , yaralarının kabul bağlayıp tekrar kendi ellerinle her seferinde o kabuğu kanatmaktır...
aşk pismanlık değildir hatalar pişmanlıktır
Evet pişmanlık hissi var ve aşk olunca pişmanlık gurur falan kalmıyo. Çok seviyorsun ve defalarca şans veriyosun ama sonra yine pişman oluyorsun
Aşk pişmanlık değildir. Pişman olduysa aşk değildir🙂
aşk yanlış kişiyi seversen pişmanlıktır. doğru kişiyi seversen en güzel aptallıktır.
Aşk her türlü üzüyor. Önemli olan ona değecek birine aşık olmak
Acısı bile güzel yeter ki aşk olsun
Hiç pişman olmadım bu güne kadar
Ben aşık olduğuma pişman değilim. Sadece zamanlama yanlış, imkan ve şartlar elvermedi.
Çok pişman olduğum ama çok da sevdiğim bir aşk yaşadım
Aşkın pişmanlığı ama aşık olduğuma pişman olmadım sevilmeyi o çok hakkediyordu
Bende içmiyorum içseydim o gittiğin günden beri yakardım.. Bende kalbimi yaktım
Sadece yaşayıp görülmesi gerekiyor
Doğru kisiyleyse değildir
Aşk bir kimyaki alimı yoktur tecrube ettikce biriken cahiliktir
Yanlış kişiye aşık olduysan evet pişmanlıktır.
Kesinlikle
Hoşbuldum🤗
Hayır
Jdjehdhdh
Soruyu fotoğraf için beğendim
doğru insana deng gelemedim daha
Bazen değildir
Yanlış kişiyse evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar