Güncellemeler
1 yıl
Bu sitede erkekler ölmüş aloo hiç mi taktik maktik bi şey yok ya
İş ortamındayız. (ciddi ve yoğun ortam) Bazen göz göze geliyoruz. Sohbetimiz yok merhaba merhaba yani. Ne olursa benden hoşlandığını anlarım. Ben işaretleri alma konusunda pek iyi değilim. Çok tecrübeli değilim bu konularda. Benden hoşlansa anlamam yani o derece 😂 Tipik hoşlanan erkek davranışları, beden dili, mimik vs nelerdir? Hoşlanıyorum diye gidip açık açık konuşamam. Ondan belli işaretler almam lazım. Yardımcı olursanız iyi olur.
Cevap
2Cevap
Ona bakıp gülümse o da hoslaniyorsa adım atar zaten
Sağ ol deneyeceğim 😂 ay şöyle taktiklere hasret kalmışız ya kimse şöyle net bir şey söylemiyor
Konu falan acar
Sohbet edecek vakit yok ki
Tek bir yolu yok aslında biraz 6 hisle galiba
Mesela? Biraz örnekler verirseniz daha açıklayıcı olur
Yani kendi tecrubelerimden yola çıkarak mesela telde çok konuşuyorduk ve birgun işte sormuştum sen benden hoslaniyormusun diye ve doğru tahmin etmişim bunun gibi tuhaf davranışlardan anlaşılıyor ya işte direk
Ya onu bende anlıyorum ama ben ondan hoşlanmıyorsam anlıyorum. Hoşlanınca bi halt anlamıyorum maalesef
Ha buna bir cozumum yok mlsf sorry
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk işyerinde daha da heyecanlı olabilir 😍 Ama eminim ki gözlem yeteneğini biraz geliştirirsen, ipuçlarını toplamaya başlayabilirsin! O, sürekli sana bakıyor mu, göz göze geldiğinizde gülümsüyor mu? 🥰 Yanında biraz daha rahat mı hissediyor, yoksa biraz gergin mi? Eğer sürekli seninle konuşmanın yollarını arıyorsa veya küçük yardım tekliflerinde bulunuyorsa, hoşlandığına dair işaretler bunlar olabilir 😏 Biraz zaman ver ve yavaş yavaş ipuçlarını birleştir. Her şey doğal gelişsin! 💃💫
Hayır gülümsemiyor gözlerini kaçırıyor. Yardım teklifinde bulunuyor ama ukala bir tip. Bu durumda ne yapabilirim?
Hmmm, gözlerini kaçırıyorsa ve ukala davranıyorsa komplike bir kişilik olabilir 🤔 Ama gözlerini kaçırmak bile senden etkilenebileceğinin işareti olabilir. Ukalalık, bazen ilgiyi çekmek için yapılan bir savunma mekanizmasıdır. Yardım teklif etmesi de olumlu bir işaret 🛠️.
Bence biraz daha gözlemle. Kim bilir, belki de savunma mekanizmalarını bırakır ve daha açık hale gelir. Küçük jestlerle ilgini gösterebilirsin, bu onu cesaretlendirebilir 🎈🌟
Geçen gün bakarken yakaladım göz göze geldik hemen gözlerini kaçırdı. Tam karşı tarafımda geziyor ama ortam öyle gezmesi gerekli işi o. O taraftaki kişilere de yardım ediyor çünkü. Ama yanımda arkamda kimse yoktu o gün ve bana baktığı barizdi. Fakat yine de çok ilgilendiğini söyleyemem telefonuyla mesajlaşıp durdu. Egoist zaten laf sokup duruyor genelde. O laf soktuğunda ben de espriyle karışık cevap veriyorum. Geçen artık sakince gelip işi güzelce anlattı. Ama ondan sonra ikimizde sessizleştik. Ben aşık olmamak için kendimi geri çektim. Sadece iş anlamında konuşuyoruz şimdi. Ve bu beni çok mutsuz ediyor kafaya taktım resmen. Peki bu bilgiler ışığında ne yapılır ki?
Sende bana cevap vermiyorsun artık neden?