Güncellemeler
1 yıl
Boy boy altın takarlar bozdururum dedi vermem dedim cidden vermem benim değil mi sonucta takıları vermeme gibi hakkım yok mu? Ben saklamak istiyorum eğer dokunursa ciddi kavga ederim. Çeyrek para vs bozdursun erkeğin kadının düğündeki takılarına dokunma hakkı var mı? Evi var Antalya'da villada arabasıda var benim altınlarımdan ne istiyor anlamıyorum..
Güncellemeler
1 yıl
Sırf maddi durumu için mantık ilişkisi onu sevdiğim falan yok ailemin kafasına uyuyor diye ben 24 o 22 yasında. Boncuklu zengin zübbesi. Bende anneme değer veriyorum dedikleri bu yüzden önemli benim için. Çocuk 3 yıldır peşimden koşuyor gecen yıl sözde nişan olacaktı ben ayrıldım diye olmadı şimdi 1 ay olmadan ben yüzükleri takıcam diyor..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kollelige hoş geldin canım
Hoşbuldumm
İlk gece kan gelmeli ona dikkat et
Gelir o kan bana bununla ilgili birsey söylemedi kız arkadaşımda onun akrabası çıktı Şu an kızı bile kıskanıyorum benim ilin neredeyse yarısıma yakın onun akrabası çıktı annemin işine geldi hayatın kurtulur dedi ulan asiret diyorum hayatımı s.. cek diyorum onlarında amcasının aşireti var babamında uzaktan var bizim soyda öyle ve sen namusunla yasarsan rahat edersin gittin sevdinde ne oldu 2 kere aldatıldın türk erkekleri eğlence peşinde dedi canım bir tık acıdı da orada çünkü haklı..
Bu adam pişer evlenince daha toy dedi ama şimdiden kıyafetine karışıyor calıştırmam gel benim ofise arada diyor benim yapımda böyle değil işte dünde altın kavgası yaptım ben mehirimi ona vermek zorunda değilim dediğim için sana bakmam resmen dedi bende sorun yok çalışırım dedim zaten bizim dedi hayır o gelinin hakkı dedim bu konuda haksız mıyım simdi? Vermek falan istemiyorum adamın durumuda çok iyi bana araba almasını da istemiyorum. Benim motor sürme hayalim var buna güldü böyle
Ben bunca zaman ailemi hiç takmadım nasıl istediysem öyle yasadım beni 3 yıldır tanıyor peşimden koşuyor ama beni istediği kişiliğe koyamıcak çok çok arkadaşlarım var İzmir'de evlenme sen oraya ait değilsin diyor ben eğer üniversiteyi bitirip İzmir'e yerleşirsemde ailem beni silicek bu sanıldığı gibi kolay durum değil ailem Kürt bizim kültür farklı abi farklı hiçbir yere uyumda sağlayamıyorum. İzmir'de var farklıyım doğuda farklıyım
Zılgıt atmayı öğren
😂hiç bilmiyorum
Kim dedi sana
O söyledi
Kandırmış seni
Ailesiyle tanışıyorum diyorum?
Dün telefonda kızın yanındayım diyordu çevresi ailesi beni biliyor zaten
Ne yalanı?
Anti Kuma spreyi al
Zor oluyor
Nerden bilin
ateşli ol