2,5 senelik bir ilişkim var ve sevgilimle geçmişte onun sebep olduğu guvensizlikler yaşadık benimde guvensizlik yarattigim oldu ama onun yaninda pek bişey değil. Sonuc olarak cok peşimden koştu ve her seferinde telafi etti beraberken çok iyiyiz en yakin arkadasim gibi ve birbirimizden beraberken hic sıkılmadık birbirimizi de seviyorduk. Yakin zamanda benim kuruntumdan bir tartışma yaşadık ve ben o zamandan beri onu eskisi gibi sevmiyormus gibi hissediyorum, konuşasim gelmiyor uzagiz. o sürekli konu acmasina rağmen bıkmış hissediyorum, cok da stresliyim bu donem. O da oyle, yeni mezun ve ben uniye başlayacağım, farkli şehirlerdeyiz 1 aydır o da para kazanip benim kazandığım şehire gelmeyi planlıyor. Neyse o tartismadan sonra 10 gun geçti bunu fark etti ve bana neden kötü davrandığımı sordu. Biraz konuştuk ve ben huzursuz hissettiğimi ona karsi anlattım ilgisiz ve beni görmezden geldiğini düşündüm. Onun üstüne boyle ilgisizlige gelemiyorum ilgi vermek zorunda degilsin ama vermezsende seninle devam edemeyeceğim. Dedim tahammül edebileceğim bir şey değil çünkü. Ayrılalım dedim o da tamam ayrılalım dedi üstüne "biz ayrılamayız ki sen benim cok yakınımsin sokakta görsem gülümser gelirim yanına bu nasıl ayrılmak" dedi. Bende sevmiyorsan zorlama dedim, ondan emin degilim sevmediğimi hissettiğim zamanlar oldu ama sonra seviyormuşum oldu emin değilim değişiyor. Bende banada bazen oluyor neyse dedim o da ne neyse ayrılamayız biz sende biliyorsun dedi ve tırnak icine aldığım cümle beni çok kötü hissetirdi sanki birbirimizi sevmiyoruz ama o kadar iyi anlasiyoruzki kopamayacagimizi düşünüyoruz ve bu ask değil gibi geliyor sizce birbirimize sadece bağımlılık mi duyuyoruz yoksa gerçekten uzun iliskide boyle şeyler olabilir mi sevgi var mi BİLMİYORUM YORUM YAPİN LUTFEN😭
NOT birbirimizden uzak kalinca sürekli bu tur bosluklara düşüyorum o da ayni şekilde belkide tek sorun ayrı olmamızdan kaynaklı olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer