Böyle biri için napayım?

Kendisini seviyorum ve flört eder gibi konuşuyorduk. Sürekli benimle konuşma isteği vardı hep yanında olayım istiyodu. Bana evlilik istemediğini dedi tek senle değil herkesle istemiyorum diye. Depremde annesini kaybetti ve 30 yaşında aşktan da yarası elbet vardır genelde de melankolik biri.

Birde şunları dedi bana ben sen neden mutlu olmayı kendine çok görüyosun diye sorunca,

Herkesten her şeyden çok istiyorum ama mutlu olmaya gücüm yok benim. Güzel bi eşim güzel bi kızım güzel ni yuvam olsun bende istiyorum ama buna gücüm yok. Tükendim ben pes ettim anlayacağın. Gönlümü çekse de yârin hayali Aşmaya kudretim yetmez cibâli Yolcuyum bir kuru yaprak misâli Rüzgârın önüne katılmışım ben.. Şiiri attım evet şiirde şair bir şeyler olsun istiyor ama buna onun da gücü yok.

Bana bunları dedi hem beni istiyor gibi hem istemiyor. Böyle birine nasıl davranayım sizce? Hoşlandığını biliyorum ama mutluluğu dahi kendisine çok görüyor benimle olsa kendisini bırakırım diyede korkuyor olabilir bilmiyorum. Birde pes ettik diye fotoğraf attı gönderi olarak instagrama bunların üzerine. Ben tamam desem de kabullenip o tekrar tekrar yazıyordu sanki kendisini bize ikna edeyim diye bekliyor.

Böyle biri için napayım?