+Sen ilk sevgiline gül almıştın dimi? Elif miydi neydi.. Adı batsın.
-Aşkım elifin ağzına s*cyim ya..
Magdem okadar istiorsun ozaman bazi konularda yüsüz ol :) ! Veya girgirina sokaktan bir cicek kopar ve ona ver ;) sen bana vermiorsun ama en azindan ben sana vereyim de (ise yarior ;))
caktirmadan konusurken cicekleri cok sevdigini söyle ve manali bakislar at -
Bazi erkeklerin tecrübesi olmadigi icin sen ögreticeksin :)
-> artik okadarinida anlamasa yuh derim :)))) -
Bol sanslar dilerim
İlk sevgilisne gül almış salak ya anlattı bide bana.. Sinir oldum bak yine :)
Bu sana cidden cok koyuyorsa yüzüne söyle..! Okadarina laik görmüyormusun beni de!
benzer olayı bana sevgilim bizi tacize gelen çiçekçi kızdan bana çiçek gül alarak yapmıştı .. o bana almaz ama ben ona alayım diyerek .. bi kaç gün sonra solunca çöpe atmıştım .. feci azarlamıştı beni .. saklamalıymışım gülü.. kim ne yapsın solmuş çiçeği demem de buyuk bir hataymış.. demeyin oyle :)
Terbiyesiz ersin :D Tam sopalıksın valla :D.
=))) bir bayan olarak bende saklamadim o gülleri cicekleri..saklasam nolcak? He yapraklarini kurutup bi kutuya koymustum ama onuda attim sonunda.."toz kaplio" ;)))!
link işte bu tam senlik ! :D
çiçek çok saçma geliyor bana neden kızlar sever anlamam. bence beyin yıkama sırf sevdiklerini sanıp böyle bir ticaret oluşsun diye. onun yerine giyecek birşey yiyecek birşey almak daha mantıklı. çiçekleri bahçelerde saksılarda sevmek daha güzel. veya saksıda büyütebileceği bir çiçek olması daha harika.
öyle de olur, hatta süpper olurr. Veriyim numarasını biri mesaj atsın benimkine yaa :D
:) o çiçeği ikiniz için büyütürsün mesela.
Harika :)
eee niye hala güzelim çiçekleri harap etmek için sevgilim çiçek alsın derdindesiniz ki.. yazık değilmi..
valla bende hiç almadım ben hayatımdaki ilklere önem veririm ilk çiçek alacagım ınsan karım olsun isterim :)
herkesın görüşü farklı ben böyle dusunuyorum :)
Cevap
54Cevap
hepımız aynı dertten muzdarıbız cıcekcı gorunce kafasını cevıırıyo benimkıde. gecen parkta yuruyus yapıyrz cıcekcı gectı bakmadı bıle kadın a vebalı gıbı 100 m ılerde bır nıyetcı bı baktım bızımkı hemen nıyet cektırıyor hemde 3 tane yahu adam tavsana yatırım yapacgna bana cıcek alsaydın ya :(
ben de aynı dertten muzdaribim. doğum günümde bile almadıı :(
oof ya.. nasıl bi odunluktur bu :(
bak bir ortak arkadaşına bu konuyu aç, o da senin haberin yokmuş gibi gitsin ona desinki ya oğlum yada panpa , kanka :) kıza bir çek al manyakmısın lan sen niye almiyorsun desin. ama bunu ikinizin durumunu iyi bilen birisi yapmali. yine almaz sa. o heriften cir cacık olmaz mahonun teki ve işin zor :) ya çiçeği unut, yada sevgilini :)
Alan alıyor, bu aileden gelen bir alışkanlık belkide sevgilim dahil yakın olduğum kız arkadaşlarıma sadece özel günlerle sınırlı kalmamakla birlikte çiçek göndeirirm bazen hiç beklenmedik bir anda, seviyorum çiçek vermeyi hediye etmeyi ve bunun karşımdaki kişide yarattığı mutluluğu.
Öte yandan çiçek alıp almaması önemli değil diyenlerinde içten olmadıklarını düşünüyorum. Herkes çiçek alınmasını ister kendisine.
Gerçekten bu kadar mı sorun ediyosun...seni seviyosa bunu gerek sözlerle gerek davranışlarla belli ediyosa çok kafana takma bence. elinde çiçekle gezmek istemiyo olabilir, gurur yapıyodur..valla çiçek alasım geldi sana ;))))
Cicek alsa ne olur? Ne yapıcaksın ciceği? O seni sevmesinden daha önemli mi bu cicek? Bir insanın hayatıyla kendini kıyaslarsan mutsuz olursun bir cicek yüzünden cocuğu bunaltma devam et ilerde alır belki. :)
Ahh ah başka yapıcak bişey yok zaten :)
bende hiç almadım . çoğu kızın kaderi bu sanırım . çiçek alınca karizmaları çiziliyo zannediyolar . hatta bize akşam yemeğine gelirken anneme kocaman buket çiçek yaptırmıştı eve kadar ben taşıdım sonra elimden alıp anneme vermişti . zoruna gidio tabi insanın :)
Benimde eski sevgilim utanmasa git hediye al diye emir vericekti neredeyse.O kdr çok belli ediyodu hediye al bana diye.Bir gün bana şurda bi mağaza açılmış çok güzel ayıcıklar falan varmış dedi.Dediği an tuttum kolundan götürdüm beğendiğini aldı çektim kredi kartındanda kurtuldum o dertten :) Biraz fazlla belli et.Çiçekci falan görünce içini geçir belli et istediğini alır artık eşşek değil ya :)
Diyeceğimi yanlış anlama ama bu tarz istekler basit istekler. Benimde kız arkadaşım senin gibiydi. En sonunda ayrıldık. :) Tabii bu konudan değil ama çiçek isteyeceğine mutlu olmayı isteseydi şuanda hala birlikteydik. :) Mesajı aldığını varsayıyorum. Her kız çiçek ister ama bunu büyük bir mesele haline getirmeye gerek yok kanısındayım.
Ay aldı mı çok merak ettim 😄 benimki de bana almadı hiç ya, geçenlerde gül emojisi attım sevgililer gününün ertesi günü kutlu olsun al diye, sonra papatya atıp ay en çok hangisini sevdiğime karar veremiyorum dedim. Onlar dalında sen benim yanımda güzelsin dedi 😑 sonra fake Twitter hesabımdan 8 Mart yaklaşıyor çiçekler hazır mı diye tweet attım, gittim sen benim fake hesabını takip ediyor musun dedim (ediyordu diye hatırlamıştım...) Sonra hayır dedi niye diye sordu ben de merak etsin diye hiiiç yazdım. Ama bakmadı yahu insan bir merak eder de bakar yaa yokk. Ama böyle ben söyleyince de bi anlamı kalmıyor. Kendi düşünüp alsın istiyorum 😔💔
bende almazdım..bigün dedimki ya dünya batsa gene almazdım ama kızın içinde bişey kalmasın..neyse gül aldım uzattım..aman ne gerek var dedi çöpe attı.. :D ama eminim almasam bir gün başıma kakacaktı :))) en azından artık almama gerek yok biliyorum..çiçekle böcekle sevgi olmuyor pek takma ya..Eski defterleri de açma bence ilişkine zarar verir...
ben de almıyodum.bi gün çiçekçinin önünden geçerken dayanamadı söyledi bana çiçek alır mısın dedi.aldım.Çok mutlu oldu.o mutluluğunu görünce ben de sık sık almaya başladım.bazı öküz erkekleri tenzih ederim ama erkeklerin bir çoğu sizler için ne kadr önemli olduğunun farkında değil.seviyorsan söyle alır bişey kaybetmezsin :)
Onun kendi isteğiyle alması o kadar önemliki benim için.. Neyse ya almazsa bile elimi tutsun yeter :)
Belki sana araba alıcaktır onun için çiçeğe para vermek istemiyodur. birikim önemli
bi' çiçekle mutlu olabilecek kızların nesli tükenmek üzere olduğundan ve seninde o türden olduğunu bilmedğinden kaynaklanıyor..
yapman gereken bi' çicekle mutlu olabileceğini karşı tarafa hissettirmen..
Ya o benim çok kücük şeylerle mutlu olup çok kücük şeylerle üzüldüğümüde biliyo.. Mesela para biriktirp 3 günlüğüne tatile gitmiştik.. Deli gibi harcadık yedik içtik.. Sonrasındada bana ya paramızı böyle istediğimz gibi harcamak abuk subuk hediyeler almaktan daha mutlu ediyor beni demişti. Bende çok mutlu oluyorum ama.. Merak ediyorum o çiçek olayınıda işte:) Hevess.. Aslında mantıklı bi acıklaması yok ama..
o para harcadığında senin daha cok mutlu olduğunu düşünüyor sanırım..
ben olsam "bak çiçek iyi birşey olsaydı arkdaşının ilişkisi bitmezdi, çiçek alayım da ayrılalım mı!" diye sıyrılırdım işin içinden :)
Akıllıya bak :)
çiçek bana hep anlamsız gorunmustur .. direk çiçek al bana arada sırada öküzüm de .. yoksa anlamıyoruz ..
siz yokmusunuz sizz :) Odunlar sizi
Sevgilime sık sık hatırlatmama rağmen bana çiçek almıyor, önceleri gereksiz bulurdum parasını harcamasın diye düşünürdüm ama artık nadiren de olsa almasını istiyorum ve bunu ona defalarca söyledim o da tamam sürekli söyleme ben alıcam alıcam diyip aylardır almadı çevremdeki insanları görüp kıskanıyorum kısaca söylesen de söylemesen de yapılmayan sey insanı cok yoruyor
SEVGILIN tamdan benim kafa dengiymis selamlarimi söyle yanaklarindan öpüyorum canimin icini
bizim sevgimizde tezahürat yoktur.hele hele togayi katletmek tahrip etmek hic yoktur
Her kiz cicek ister. Ben toplamda cicege verdigim paraya neler almazdim ki peeh=) sen ona al da utansin bence=)
öylede olmaz ki ya..:)
:D:D
illa madde ile mi göstermesi lazım sevdiğini.
neden senin için canlı bir şeyi harcayayım ki... ?
Çiçek dalında güzel, senin elinde değil.
Bir çiçeği satın alacağıma, adına fidan diktirmek daha anlamlı, senin öldürmek değil, senin için yaşatmak...
Bunu çiçekçilere söyle madem? Adamlar eksin diksin büyütsün kessin suçlusu sevgilisine hazır çiçeği aldırmaya çalışan ben oliyim. allaahım yaa bi git allah allah
+Sen ilk sevgiline gül almıştın dimi? Elif miydi neydi.. Adı batsın.
-Aşkım elifin ağzına sıcıyim ya..
Süper :D çok güldüm allah razı olsun
Aynen böyleydi konuşmada neye güldün yaa?anlamadım :D
Alır merak etme.
Bu kadar kafana takılacak bir şey değil bu.
Çok daha rezalet şeyler var bu dünyada.
ay her erkek böyle mi ya. 15 aylık sevgiliyiz bişey görmedim daha. Odunluğun bu kadarı yani. Sanki tek taş istiyorz. Alt tarafı bir çiçek sanki karizmaları çizilcek alınca.
Yok anacım almıyorlar. Gülün tanesi 5tl ya :S Çok mu zor diye düşünmüyor değilim.. Bide ben papatyaları çook sevdiğimi binlerce kez söyledim.. Neyse artık başka bahara :(
aynen ya kaç kere söyledim hemde yok kalas kafası almıyo
valla ben al diyorum.tabi herzaman almasını istemem önemli günlerde içinden gelerek alması daha hoşuma gider
cingenelerin en cok oldugu yere gotur cingeneler zorla aldirtiyolar.. su sirma sacli guzel kizima al diye baslayip bitmek bilmeyen israrlariyla xd
Senden daha güzel bir çiçek bulamadığı için utanıyordur elindekileri vermeye. kesin:))
Bak bu hoş oldu, anlıyosun bu işlerden :)
Sen çok şey istemiyorsun, sadece yanlış erkekten istiyorsun. Bence her şey çok açık 💅💕
ben her bulusmada aldim da ne oldu ondan da bikiyorsunuz !
bende aynısnı yaparım ama benimki takıntıdır bi kıza asla çiçek almam belki senin erkek arkdaşında öyledir
Almıış yaa :( ilk sevgilisine gül almış . hemde 8.sınıftaykenn. Ay gerildim bak yine
ALICAK! banane :D
seninki şöyle düşünüyo galiba: "lan ben tam odun bir adamım, odun da çiçek gibi bir nevi organik bi bitkidir. benden iyi hediye olmaz bu kıza, o yüzden çiçek alıp masraf yapmiyim."
Hastalıklı bir ilişkiye sahipsin. açık sözlü olacağım, bu ilişki er ya da geç biter.
güzel bi ilişkin varsa çiçek için sıkmayın canınızı sana kalıcı bir hediye alması daha mantıklı ama çiçeği her zaman saklayamazsın belki alır ilerlerde birgün:D
Senin gibi bi çiçeği almış daha ne çiçeği? mutlu ol bence
ya kızım sen uçmussun :D sevgilim beni sevsin laf sokmasın zayıfla falan demesin ben ona gül alırım :D dert etme bunları :D
çiçek alması ne kadar sevdiğini göstermez ki ben de 2.5 yıllık sevgiliyiz ama sevgilim hiç çiçek almadı o kadar da önemli degil
amaaaan boşver almasın. bak diğeri almış da nolmuş :(((
çiçek alsan dert almasan dert ya :) kızlardan kimileri gereksiz buluyor kimileri çok gerekli buluyor
Kimseye bir çiçek bile almadım hayatımda. Çok mu çok odunum acaba...
Abi bence seviyorsan git çiçek al
ben ne ilk nede son sevgilime aldım..bir sevgilim vardı çok seviyordum,ve bahçeleri dolaştım engüzel çiçekleri bir araya getişrip ona vermiştim dahada kimseye vermedim
Hem çiçeği almaması ve koparmamasi iyi. Doğayı koruyor:)
sende öküzün birne kapılmşsın ben olcaktımki ayağına güller sererdim ahhh ahhh...
gardaş parası yoktur belki. çiçek deyip geçme ya pahalı bişi
parası olmayabilir ya da beklemediğin bi anda almak istiyor olabilir
Madem mutlusun, iki gun sonra kurayacak ıkı dal çiçek mi gerek.
istiyosan direk söyle
başkalarının sevgilisnden bahsetme ;) problem olabilir
Çicek alsa ne olur ? almasa ne olur ? sonuçta sen onun çiceğisin,oda senin arın...
Nasıl ?
Araştır çicek arı muhabbetini...
Dizilerde filmlerde görüp siz de istiyorsunuz.Kızlar zaten çicektir sana çiçek alırsa 2 çiçek ona fazla.
Allah başka dert vermesin.ne diyim
alışkanlık meselesi biraz ya takma o kadar ailesinden görüp alışmamışsa kendide yapmaz D:
keşke çiçek alabilecegim bir sevgilim olsa diyeyimde haline şükret :D
:D:D
Çocuk seni çicek olarak görüyor daha ne istiyorsun
güncellemede yazdığın küfür hoşuna mı gitti ?
bir sonraki kıza seninle ilgili aynı şeyi söyleyecek :D
Hoşuma gitmedi aksine sinir oldum . Sen öyle bir erkeksen, bizde birbirimizi bırakırsak olabilir tabi. Neden olmasın.
Tanımadan konuştuğun insan herkesce sevilen biri ;)
Bosch markadır ;) Ayrıca önüne gelen kıza öpücük atmıcak kadarda onurlu bir erkek. Tartışmaya girmeyelim burda , ama istersen mesaj atabilirsin tabi. Erkek arkadaşım konusunda kavga etmeye müsait bi yapım varda!
Önemli biri olsaydın nasıl konuşucağıma dikkat ederdim de :D
Benimle konuşurken cümleye büyük harfle başlamaya, noktalama işaretlerini doğru yerlerde kullanmaya dikkat etsene. Sana uyuz oldum da ben.
Birde; bişy, yapıyom, birisn, yapıyosun gibi kelimeleri kullanırken hatalarda bulunmazsam memnun olacağım. Klasik erkek gıcıklıkları işte. Hayırdır bir hatamımı arıyorsun?
otculmusun sen ot bekliosun...
Bence iyi bir marangoza götür biraz yontsun.
parasız bi kardesimz daha :D heheh
Sen ona al utansın :D
Somut şeylere takılıp erkekleri boğuyorsunuz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar